سیاسی 00:32 - 15 تیر 1401

امیرعبداللهیان خواستار آزادی فوری حمید نوری شهروند ایرانی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز سه شنبه در گفتگوی تلفنی با خانم آن لینده وزیر امور خارجه سوئد، در خصوص توسعه همکاری‌های دوجانبه و مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سوابق طولانی روابط دو کشور اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران به توسعه مناسبات با اروپا از جمله سوئد توجه دارد. هر دو طرف باید تلاش کنیم تا روابط دو کشور در زمینه‌های تجاری و اقتصادی بیش از گذشته شکوفا شود.

امیرعبداللهیان تأکید کرد، نقشه راه همکاری‌های دو کشور ترسیم شده و با شما موافقم که باید برای اجرایی و عملیاتی شدن این برنامه اقدام جدی و مشترک صورت گیرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین بر لزوم توجه هر دو طرف بر رفع سوء تفاهمات و موضوعاتی که برای توسعه مناسبات دوجانبه مانع ایجاد کرده است، تأکید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان بیان داشت، روابط دیرینه دو کشور نباید تحت تأثیر تبلیغات و اقدامات بی پایه و اساس یک گروهک تروریستی که سوابق جنایت های آن علیه ملت ایران بر همگان روشن است، قرار بگیرد.

امیرعبداللهیان خواستار آزادی فوری حمید نوری شهروند ایرانی که با اتهامات کاملاً بی اساس گروهک تروریستی منافقین در بازداشت به سر می‌برد شد.

طرفین در این خصوص به تفصیل مذاکره کردند.

وزیر امور خارجه سوئد نیز در این گفتگوی تلفنی با اشاره به روابط تاریخی دو کشور اظهار داشت، روابط با جمهوری اسلامی ایران برای سوئد از ارزش بالایی برخوردار است و معتقدیم ایران نقش به سزایی در صلح و ثبات منطقه دارد.

خانم آن لینده با اشاره به تلاش های گروهک منافقین برای تأثیر گذاری بر دادگاه آقای حمید نوری، شهروند ایرانی که به اتهامات بی اساس در سوئد مورد محاکمه قرار گرفته است، اظهار داشت، دولت و سیستم قضایی سوئد تحت تأثیر تبلیغات این گروه قرار نخواهد گرفت.


11615483
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهوری تاکید کرد: رفع فیلترینگ صرفا در اختیار رئیس‌جمهور نیست، اما با قوت در حال پیگیری برای رفع این مشکل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای اطلاع‌رسانی دولت با صدور بیانیه‌ای سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین و روز بسیج را تبریک گفت و از این نهاد انقلابی در همراهی با دولت قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید براینکه دولت آمادگی دارد در کارگروه مصوبه بنزین در صورت نیاز اصلاحات لازم را انجام دهد، گفت: عواید حاصله از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به صورت منظم ارائه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه کشور‌های غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی برای رژیم صدام پاسخگو باشند؛ گفت: پیگیر حقوق قربانیان سلاح‌های شیمیایی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بهروزآذر در خصوص امکان بازگشت به‌کار برخی هنرمندان زن در داخل و بازگشت هنرمندان زن خارج از کشور گفت: پیگیری برای فعالیت دوباره هنرمندان زن درحال انجام است و در مورد هنرمندان زن خارج از کشور هم منعی برای این موضوع وجود ندارد و می‌توانند به ک...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: سهیمه تاکسی‌های اینترنتی در مصوبه دولت برای سه‌نرخی شدن بنزین، پیش‌بینی شده است، اما تصمیم‌گیری برای شیوه اجرایی آن در کارگروهی که مشخص شده، انجام و به مردم اعلام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: هیچ مسئولی نباید نسبت به سوختن ثروت کشور در فلر‌ها بی‌تفاوت باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون در جلسه هیئت دولت گزارشی درباره نحوه اجرای طرح کالابرگ و اقداماتی که در دولت چهاردهم در این زمینه انجام شده، ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مدیری که در مسیر مخالف تصمیمات دولت است نمی‌تواند به عنوان مدیر ارشد دولت باقی بماند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است