سیاسی 00:32 - 15 تیر 1401

امیرعبداللهیان خواستار آزادی فوری حمید نوری شهروند ایرانی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز سه شنبه در گفتگوی تلفنی با خانم آن لینده وزیر امور خارجه سوئد، در خصوص توسعه همکاری‌های دوجانبه و مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سوابق طولانی روابط دو کشور اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران به توسعه مناسبات با اروپا از جمله سوئد توجه دارد. هر دو طرف باید تلاش کنیم تا روابط دو کشور در زمینه‌های تجاری و اقتصادی بیش از گذشته شکوفا شود.

امیرعبداللهیان تأکید کرد، نقشه راه همکاری‌های دو کشور ترسیم شده و با شما موافقم که باید برای اجرایی و عملیاتی شدن این برنامه اقدام جدی و مشترک صورت گیرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین بر لزوم توجه هر دو طرف بر رفع سوء تفاهمات و موضوعاتی که برای توسعه مناسبات دوجانبه مانع ایجاد کرده است، تأکید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان بیان داشت، روابط دیرینه دو کشور نباید تحت تأثیر تبلیغات و اقدامات بی پایه و اساس یک گروهک تروریستی که سوابق جنایت های آن علیه ملت ایران بر همگان روشن است، قرار بگیرد.

امیرعبداللهیان خواستار آزادی فوری حمید نوری شهروند ایرانی که با اتهامات کاملاً بی اساس گروهک تروریستی منافقین در بازداشت به سر می‌برد شد.

طرفین در این خصوص به تفصیل مذاکره کردند.

وزیر امور خارجه سوئد نیز در این گفتگوی تلفنی با اشاره به روابط تاریخی دو کشور اظهار داشت، روابط با جمهوری اسلامی ایران برای سوئد از ارزش بالایی برخوردار است و معتقدیم ایران نقش به سزایی در صلح و ثبات منطقه دارد.

خانم آن لینده با اشاره به تلاش های گروهک منافقین برای تأثیر گذاری بر دادگاه آقای حمید نوری، شهروند ایرانی که به اتهامات بی اساس در سوئد مورد محاکمه قرار گرفته است، اظهار داشت، دولت و سیستم قضایی سوئد تحت تأثیر تبلیغات این گروه قرار نخواهد گرفت.


11615483
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاجی میرزایی در واکنش به برخی برداشت‌ها از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: پزشکیان با قدرت از تمامی اعضای کابینه حمایت می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: با توجه به رحلت آیت‌الله شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری؛ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: در دنیای امروز، شکل تهدید‌ها تغییر کرده است و بسیاری از تقابل‌ها دیگر صرفاً نظامی یا اقتصادی نیستند
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از در دستور کار قرار گرفتن گفت‌وگوی مستقیم استانداران با نمایندگان اصناف و بازاریان در استان‌ها برای شنیدن بی واسطه مطالبات اصناف خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در واکنش به تهدید‌های اخیر آمریکا علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نامه ارسال کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، در پیامی به آیین نکوداشت مقام علمی استاد محمدعلی مهدوی‌راد، از دهه‌ها تلاش پژوهشی، آموزشی و فرهنگی وی، تقدیر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در حکمی محمدرضا فرزین را به عنوان دستیار ویژه اقتصادی خود منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران در‌مورد انتخابات شورای شهر به شیوه تناسبی توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی می‌گوید گزارشی که صداوسیما در در حوزه زیست عفیفانه ارائه کرد مورد قبول، پذیرش و تقدیر کمیسیون فرهنگی مجلس قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران می‌گوید عده بسیار معدودی اعتراضات را به خیابان‌های عمومی کشاندند و مخل نظم و امنیت عمومی بودند که عزیزان فراجا به وظایف قانونی‌شان عمل کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است