سیاسی 18:24 - 13 اسفند 1399

تخصیص۱۴۰ میلیاردجهت ایجاد اپراتورهای ارائه‌کننده خدمات الکترونیک

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان در جلسه علنی عصر امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، با بند (ب) تبصره (۱۸) ماده واحده لایحه بودجه موافقت کردند.

مطابق با این مصوبه، به شرکتهای تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده می‌شود با معرفی معاونت علمی فناوری رئیس جمهور و با تأیید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تا مبلغ یک‌هزار و چهارصد میلیارد (۱.۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال را از محل منابع داخلی خود و برای کمک به سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر، ایجاد کارور (اپراتور) های ارائه‌کننده خدمات الکترونیکی در کلیه بخشها، حمایت از طرح (پروژه) های توسعه‌ای اشتغال‌آفرین و یا صادرات کالا و خدمات در این بخش توسط بخشهای خصوصی و تعاونی با اولویت شرکتهای سرمایه گذار خطرپذیر به صورت وجوه اداره‌شده براساس آئین‌نامه‌ای که با پیشنهاد مشترک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد، اختصاص دهند و مابه‌التفاوت نرخ سود را از محل آن پرداخت کنند.

گفتنی است، بند الف تبصره ۱۸ به کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ ارجاع داده شد.


10976438
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های خود با وزرای خارجه کشور‌های منطقه، شامگاه امشب (شنبه) با فواد حسین وزیر خارجه عراق به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با برخی از اجزای لایحه بودجه ۱۴۰۵ درباره تعرفه افزایش پلکانی مصرف گاز، سوخت مایع و برق بخش کشاورزی برای سال آینده موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا که دولت آمریکا را ترغیب به تشدید فشار اقتصادی بر ایران کرده است، نوشت: اعمال فشار اقتصادی جنایت علیه بشریت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهوری از برگزاری آیین آیین یادبود سراسری چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به کنفرانس امنیتی مونیخ، اتحادیه اروپا «سردرگم» و «ناتوان از درک تحولات» ایران توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اراده دولت و رئیس جمهور بر واردات خودرو است گفت: امسال هم ۲۰۰ همت برای تعرفه پیش بینی شد که متاسفانه به آن عمل نشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با نرخ مصارف انرژی مازاد بر الگوی مصرف در سال ۱۴۰۵ موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش الزامات منابع لایحه بودجه، با عوارض و جریمه‌های تعیین شده از چاه‌های مجاز و غیرمجاز کشاورزی موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تعیین سازوکار جدید برای واردات خودرو‌های نو و کارکرده برای سال آینده موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در پیام تبریک به پزشکیان، چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است