بین‌الملل 13:35 - 08 آذر 1400
خبرگزاری مهر

لبنان ناآرام است


لبنان ناآرام است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، لبنان از ساعات اولیه صبح امروز شاهد تظاهرات و بسته شدن خیابان‌ها به دست معترضان در اعتراض به افزایش قیمت‌ها و وضعیت معیشتی است.

روسیاالیوم با انتشار تصاویری خبر داد که معترضان با آتش زدن لاستیک خودرو ورودی‌های بیروت را بسته‌اند.

پایگاه خبری النهار لبنان هم اعلام کرد که چند مسیر اصلی درون بیروت از جمله میدان الشهداء در مرکز بیروت هم توسط معترضان مسدود شده است.

النشره هم گزارش داد: در طرابلس معترضان مسیرهای منتهی به بندر طرابلس را بسته‌اند. همزمان در مناطق گوناگون شمال و جنوب لبنان از جمله بقاع و صیدا هم ناآرامی‌هایی گزارش شده است.

این همه در حالی است که لبنان یکی از سخت ترین بحران های اقتصادی تاریخ خود را تجربه می کند و مشکلات سیاسی این کشور مانع از امکان اقدام دولت برای کاهش بحران اقتصادی شده است.

اسکای نیوز هم گزارش داد: در صیدا واقع در جنوب لبنان و طرابلس در شمال این کشور نیز شماری از معترضان راههای اصلی آن شهرها را بستند. پیش از این معترضان لبنانی در فضای مجازی برای بستن راهها در اعتراض به اوضاع معیشتی فراخوان داده بودند.

بازگشت اعتراضات به لبنان در حالی صورت می گیرد که پول ملی این کشور به شدت در روزهای اخیر ارزش خود از دست داده است. بستن راهها روش معمول معترضان لبنانی است و از زمان شدت گرفتن بحران اقتصادی در این کشور در سال ۲۰۱۹ میلادی، این روند بارها تکرار شده است.

ارزش لیره لبنان در روزهای اخیر به شدت ارزش خود را از دست داده و هر دلار به ۲۵ هزار لیره رسیده است. این درحالی است که هر دلار در دو سال گذشته، ۱۵۰۰ لیره بود.


11342195
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رویترز به نقل از دو محقق می‌گوید که روسیه در حال مستقر کردن موشک‌های مافوق صوت جدید خود در شرق بلاروس است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امید به پایان جنگ اوکراین، در کنار پیش‌بینی مازاد عرضه ۴ میلیون بشکه‌ای در سال آینده، قیمت نفت را به کمترین سطح سالانه کشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان با رد پیشنهاد اعزام نیرو‌های آلمانی به اوکراین تحت پرچم اتحادیه اروپا، این اقدام را کشاندن اروپا به جنگ با روسیه توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالت نیویورک قانونی تصویب کرده که شبکه‌های اجتماعی را ملزم می‌کند روی قابلیت‌های اعتیادآور خود برچسب هشدار سلامت روان بزنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازماندگان جامعه مسیحی غزه اولین کریسمس خود را پس از دو سال نسل‌کشی جشن می‌گیرند درحالیکه اکثرشان همچنان در محوطه کلیسا‌ها پناه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد: اگر روسیه با آتش‌بس ۶۰ روزه موافقت کند، طرح صلح ترامپ را در اوکراین به همه‌پرسی می‌گذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امام جمعه نجف با غیرقانونی دانستن عادی‌سازی روابط با اسرائیل، سکوت در قبال حذف جولان از نقشه سوریه را نشانه تبانی منطقه‌ای با تل‌آویو دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی اسلامی علویان با متهم کردن مستقیم حاکمان سوریه در وقوع انفجار خونین مسجد حمص نسبت به عواقب تداوم تروریسم سازمان‌یافته هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه، اوکراین و اتحادیه اروپا را به تلاش برای خرابکاری در مذاکرات صلح متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله فردی مسلح به چاقو و مواد شیمیایی در یک کارخانه تولید لاستیک در مرکز ژاپن، ۱۵ کارگر مجروح و راهی بیمارستان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است