بین‌الملل 13:35 - 08 آذر 1400
خبرگزاری مهر

لبنان ناآرام است


لبنان ناآرام است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، لبنان از ساعات اولیه صبح امروز شاهد تظاهرات و بسته شدن خیابان‌ها به دست معترضان در اعتراض به افزایش قیمت‌ها و وضعیت معیشتی است.

روسیاالیوم با انتشار تصاویری خبر داد که معترضان با آتش زدن لاستیک خودرو ورودی‌های بیروت را بسته‌اند.

پایگاه خبری النهار لبنان هم اعلام کرد که چند مسیر اصلی درون بیروت از جمله میدان الشهداء در مرکز بیروت هم توسط معترضان مسدود شده است.

النشره هم گزارش داد: در طرابلس معترضان مسیرهای منتهی به بندر طرابلس را بسته‌اند. همزمان در مناطق گوناگون شمال و جنوب لبنان از جمله بقاع و صیدا هم ناآرامی‌هایی گزارش شده است.

این همه در حالی است که لبنان یکی از سخت ترین بحران های اقتصادی تاریخ خود را تجربه می کند و مشکلات سیاسی این کشور مانع از امکان اقدام دولت برای کاهش بحران اقتصادی شده است.

اسکای نیوز هم گزارش داد: در صیدا واقع در جنوب لبنان و طرابلس در شمال این کشور نیز شماری از معترضان راههای اصلی آن شهرها را بستند. پیش از این معترضان لبنانی در فضای مجازی برای بستن راهها در اعتراض به اوضاع معیشتی فراخوان داده بودند.

بازگشت اعتراضات به لبنان در حالی صورت می گیرد که پول ملی این کشور به شدت در روزهای اخیر ارزش خود از دست داده است. بستن راهها روش معمول معترضان لبنانی است و از زمان شدت گرفتن بحران اقتصادی در این کشور در سال ۲۰۱۹ میلادی، این روند بارها تکرار شده است.

ارزش لیره لبنان در روزهای اخیر به شدت ارزش خود را از دست داده و هر دلار به ۲۵ هزار لیره رسیده است. این درحالی است که هر دلار در دو سال گذشته، ۱۵۰۰ لیره بود.


11342195
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که ترامپ اوایل دی‌ماه مرحله دوم طرح آتش‌بس غزه را اعلام کرده و نتانیاهو پس از آن به واشنگتن خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با تعلیق تحریم‌ها علیه وزارت اطلاعات چین و عقب‌نشینی از محدودیت‌های صادراتی، تلاش می‌کند آرامش در روابط با پکن را تا سفر ترامپ حفظ کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس انتشار گزارش وخامت اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل توسط خبرگزاری‌های آمریکایی را پذیر رسمی تخلفات اسرائیل خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد چت‌بات‌ها می‌توانند نظرات سیاسی مردم را تغییر دهند، اما همزمان اطلاعات نادرست قابل توجهی منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با تاکید بر ظهور مراکز قدرت جدید در جهان، ثبات همکاری با هند را برای تحقق اهداف مشترک ضروری دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه کشور هلند، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن از شرکت در مسابقات سال آینده انصراف می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق لهستان خواستار بازگشت مردان در سن سربازی اوکراینی به کشورشان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غیردولتی ایکو از مایکروسافت به دلیل پردازش غیرقانونی داده‌های شخصی فلسطینی‌ها و اجازه دادن به ارتش اسرائیل برای جاسوسی از آنها، شکایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌و‌گو با «ایندیا تودی» تاکید کرد که روسیه تلاش کرده هشت سال وضعیت اوکراین را مسالمت‌آمیز حل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه دسترسی به اسنپ‌چت را به‌خاطر نقش آن در سازماندهی اقدامات تروریستی مسدود کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است