بین‌الملل 06:21 - 12 آذر 1398
وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد، هرگونه کاهش تعداد نیروهای کشورش در افغانستان «لزوماً» با توافق با طالبان مرتبط نیست.

آخرین اظهارات وزیر دفاع آمریکا درباره خروج از افغانستان

به گزارش ایسنا، مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با خبرگزاری رویترز به موضوع کاهش احتمالی نیروهای نظامی کشورش در افغانستان پرداخت و گفت که معتقد است، طالبان با آتش‌بس موافقت خواهد کرد.

اسپر اظهار کرد، دولت ترامپ کاهش بالقوه در میزان نیروهای نظامی را طی یک دوره زمانی هم به طور داخلی و هم با هم‌پیمانان ناتو مورد بحث و بررسی قرار داده است.

وی تصریح کرد: مطمئن هستم که ما می‌توانیم تعداد نیروها را در افغانستان کاهش دهیم و در عین حال اطمینان حاصل کنیم که این کشور به مکانی امن برای تروریست‌هایی تبدیل نشود که ممکن است به آمریکا حمله کنند.

وزیر دفاع آمریکا ادامه داد: هم‌پیمانان ما نیز قبول دارند که می‌توانیم کاهش نیرو داشته باشیم.

او در پاسخ به این پرسش که آیا چنین اقدامی متکی به توافق با طالبان است، پاسخ داد: نه لزوماً. وزیر دفاع آمریکا از ارائه توضیحات بیشتر در این زمینه خودداری کرد.

در حال حاضر حدود ۱۳ هزار نیروی آمریکایی در افغانستان حضور دارند. مقامات آمریکایی گفته‌اند که این تعداد ممکن است به ۸۶۰۰ نیرو کاهش یابد.

انتهای پیام


10308034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که در حمله به یک شناور در دریای کارائیب ۳ نفر را کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با اشاره به تشدید تنش‌ها علیه ایران، از ایالات متحده خواست از هرگونه حمله به تأسیسات هسته‌ای این کشور خودداری کرده و تضمین‌های لازم برای جلوگیری از رویارویی نظامی را ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به ترامپ درباره خطر درگیری طولانی با ایران هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل در پی تهدید‌های تازه رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، از آمادگی کامل برای هر سناریویی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین در آستانه سومین سالگرد جنگ با روسیه، از رئیس‌جمهور آمریکا خواست حمایت قاطع‌تری از کی‌یف نشان دهد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات ایرانی هشدار داده‌اند که هرگونه حمله نظامی آمریکا با پاسخی فراتر از مرزهای منطقه روبه‌رو خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از شکست وزرای خارجه این اتحادیه در دستیابی به توافق برای تصویب بسته بیستم تحریم‌ها علیه روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه خبری لبنان از تخلیه ده‌ها کارمند سفارت آمریکا در بیروت به‌عنوان اقدامی احتیاطی در بحبوحه نگرانی‌ها از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی اسرائیل از احتمال صدور ضرب‌الاجل برای خلع سلاح کامل غزه در روز‌های آینده خبر داد و هشدار داد در صورت عدم تبعیت حماس، ارتش اسرائیل با حمایت آمریکا وارد عمل خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سید عمار حکیم در سخنرانی خود در سالروز رحلت سید عبدالعزیز اظهار داشت گفت‌وگوی ایران و آمریکا کوتاه‌ترین راه دور ماندن منطقه از بحران است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است