اقتصادی 09:16 - 19 فروردین 1400

میلیاردرهای پکن از نیویورک بیشتر شد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، طبق فهرست جدید میلیاردرهای مجله معتبر فوربز، پکن برای اولین بار توانست از نیویورک پیشی گرفته و بیشترین تعداد میلیاردر را در خود جا دهد.

پایتخت چین حالا مرکز جدید میلیاردرهای جهان است. پکن سال ۲۰۲۰ با افزودن ۳۳ میلیاردر جدید تعداد میلیاردرهای خود را به ۱۰۰ نفر رساند و با یک نفر اختلاف از نیویورک که خانه ۹۹ میلیاردر جهان است جلو افتاد.

فهرست سالانه میلیاردهای مجله فوربز که حالا ویرایش ۲۰۲۱ آن منتشر شده است نشان می‌دهد شهر نیویورک که به «سیب بزرگ» معروف است، در این دوره فقط پذیرای ۷ میلیاردر جدید بوده است.

در گزارش فوربز آمده است، چین به سرعت از مشکلات مربوط به پاندمی بازگشته و رتبه خود در این فهرست را از ۴ به ۱ ارتقا داده است.

در کل در لیست ۱۰ شهر برتر با بیشترین تعداد میلیاردر در جهان، ۵ شهر چینی هستند.

هنگ‌کنگ با ۸۰ میلیاردر در رتبه سوم، شن‌زن با ۶۸ میلیاردر در رتبه پنجم و شانگهای با ۶۴ میلیاردر در رتبه ششم قرار دارند و هانگژو هم با اضافه کردن ۲۱ میلیاردر جدید توانست جای سنگاپور را در رتبه دهم اشغال کند.

لندن در این فهرست از رتبه پنجم به هفتم سقوط کرد و مسکو از رتبه سوم به چهارم رسید، در حالی که بمبئی و سانفرانسیسکو هر دو با ۴۸ میلیاردر در رتبه ۸ قرار گرفتند.


    11016418
     
    پربازدید ها
    پر بحث ترین ها

    مهمترین اخبار اقتصادی

    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» شرکت مادر تخصصی برق حرارتی اعلام کرد: در خصوص سوخت مازوت استاندارد و غیر استاندارد، وزارت نفت متولی این حوزه است. امسال همکاری خوبی در زمینه تحویل مازوت کم گوگرد به برخی از نیروگاه‌ها که اولویت آنها مشخص شده، انجام شد. استفاده از این سوخت م...
    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: موضوعات مربوط به سهام عدالت شامل شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی که تاکنون به عنوان ناشر نزد سازمان بورس ثبت نشدند، شرکت‌های سرمایه‌پذیر بورسی و شرکت‌های سرمایه‌پذیر غیررسی در...
    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» قصد خرید ساچمه نقره را دارید؟ آیا می‌دانید برای سرمایه گذاری بر روی فلز نقره، ساچمه گزینه‌ای مناسب است یا شمش؟ آیا از معایب خرید ساچمه نقره اطلاع دارید؟
    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت: اولویت اول ما در حوزه صنعت بیمه افزایش ضریب نفوذ خواهد بود وقتی در مورد ضریب نفوذ صحبت می‌کنیم به این نکته هم باید توجه داشته باشیم که این ضریب نفوذ یکی دیگر از مصداق‌های برقراری عدالت اقتصادی است.
    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت:یکی از اصلی‌ترین مشکلات پل خلیج فارس منابع مالی است که برای اجرای آن ۷۰۰ میلیون یورو لازم است.
    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت:یکی از اصلی‌ترین مشکلات پل خلیج فارس منابع مالی است که برای اجرای آن ۷۰۰ میلیون یورو لازم است.
    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت:رصد از مراکز عمده نشان می‌دهد که تغییری در قیمت نداشتیم و کماکان قیمت‌ها ثابت است.
    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بیمه مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۳، حق بیمه تولیدی صنعت بیمه به ۴۴۰ همت رسید که در هفت ماهه اول امسال به ۳۹۴ همت رسیده و انتظار می‌رود تا پایان سال به ۶۵۰ همت افزایش یابد.
    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به شرایط اقلیمی و محدودیت منابع آبی، کشت فراسرزمینی یکی از راهکار‌های ارتقای امنیت غذایی و حفظ منابع آبی موجود محسوب می‌شود.
    اقتصادی
    «باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: هیچ صنفی حق ندارد به بهانه کسر مالیات از مردم مبلغ اضافی دریافت کند چراکه این اقدام غیر قانونی است و تنها ۲۰۰ رستوران از ابتدای دی ماه مشمول این طرح می‌شود.

    مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

    صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

    تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

    کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

    کلیه حقوق محفوظ است