اقتصادی 14:17 - 17 آبان 1398
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری:
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره وضعیت زیرساخت‌های هوایی و خدمات رسانی لازم به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی،گفت: هیچ مشکلی برای فرودگاه‌های این استان به وجود نیامده است و اگر درخواستی باشد آماده هر گونه ارائه خدمات هوایی هستیم.

هیچ مشکلی برای فرودگاه و خدمات هوایی به مناطق زلزله‌زده نداریم

به گزارش ایسنا، شب گذشته ساعت حدود ۲ بامداد زلزله‌ای به قدرت ۵.۹ ریشتر در استان آذربایجان شرقی رخ داد که بر اساس آخرین اطلاعات و اخبار رسیده تاکنون پنج نفر جان خود را از دست داده‌اند و حدود ۳۸۰ نفر مصدوم شده‌اند. امداد رسانی به آسیب دیدگان این مناطق ادامه دارد.

رضا جعفر زاده - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری - درباره وضعیت زیرساخت‌های هوایی این مناطق به ایسنا گفت: هیچ مشکلی برای فرودگاه‌ها و زیرساخت‌های هوایی مناطق زلزله زده به وجود نیامده است و همه ایرلاین‌ها طبق برنامه از پیش اعلام شده خود پروازهایشان را انجام می‌دهند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در صورت درخواست برای امداد رسانی هوایی آمادگی لازم را دارید یا خیر؟ اظهار کرد: تا کنون هیچ درخواستی برای امدادرسانی و خدمات هوایی در بخش‌های هلیکوپتری و پرواز مسافری نداشته‌ایم اما اگر چنین درخواستی وجود داشته باشد آمادگی کامل آن در صنعت هوایی کشور وجود دارد.

انتهای پیام


10287340
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران گفت: هنوز هیچ یک از نهاده‌ها به اندازه مورد نیاز در سامانه بازارگاه توزیع نشده است و کمبود شدید ذرت و سویا وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو در آبان‌ماه به ۲۰ هزار و ۱۷۳ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا گفت: امروز ما به نقطه‌ای رسیدیم که می‌توانیم به‌طور رسمی اعلام کنیم که بازار قانونی، شفاف و رسمی نقره در کشور داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله اعلام کرد واریز وجه برای شرکت در نود و یکمین حراج سکه طلا روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه انجام می‌شود و این حراج روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پذیرش بورس تهران گفت: دولت برنامه مدیریت تقاضا را دارد که شامل دو بخش تقاضای واقعی و سفته بازانه است برنامه دولت این است که با معرفی ابزار‌های جدید در حوزه ارزی بتواند مدیریت تقاضا در بازار ارز را داشته باشد و بتواند نرخ ارز و جریان ار...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت با تمرکز بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و مدیریت مصرف، به‌دنبال عبور از تابستان پیش‌رو با حداقل خاموشی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: برنامه ساماندهی سهام عدالت در حال تهیه و بررسی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۱ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است