اقتصادی 14:17 - 17 آبان 1398
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری:
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره وضعیت زیرساخت‌های هوایی و خدمات رسانی لازم به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی،گفت: هیچ مشکلی برای فرودگاه‌های این استان به وجود نیامده است و اگر درخواستی باشد آماده هر گونه ارائه خدمات هوایی هستیم.

هیچ مشکلی برای فرودگاه و خدمات هوایی به مناطق زلزله‌زده نداریم

به گزارش ایسنا، شب گذشته ساعت حدود ۲ بامداد زلزله‌ای به قدرت ۵.۹ ریشتر در استان آذربایجان شرقی رخ داد که بر اساس آخرین اطلاعات و اخبار رسیده تاکنون پنج نفر جان خود را از دست داده‌اند و حدود ۳۸۰ نفر مصدوم شده‌اند. امداد رسانی به آسیب دیدگان این مناطق ادامه دارد.

رضا جعفر زاده - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری - درباره وضعیت زیرساخت‌های هوایی این مناطق به ایسنا گفت: هیچ مشکلی برای فرودگاه‌ها و زیرساخت‌های هوایی مناطق زلزله زده به وجود نیامده است و همه ایرلاین‌ها طبق برنامه از پیش اعلام شده خود پروازهایشان را انجام می‌دهند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در صورت درخواست برای امداد رسانی هوایی آمادگی لازم را دارید یا خیر؟ اظهار کرد: تا کنون هیچ درخواستی برای امدادرسانی و خدمات هوایی در بخش‌های هلیکوپتری و پرواز مسافری نداشته‌ایم اما اگر چنین درخواستی وجود داشته باشد آمادگی کامل آن در صنعت هوایی کشور وجود دارد.

انتهای پیام


10287340
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جهت ساماندهی واردات و تعهدات واردکنندگان خودرو سهمیه خدمات پس از فروش خودرو فعال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به استفاده از ضدیخ در رادیاتور و ماشین آلات کشاورزی اقدام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱۳ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به ۶۲۱ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای اعلام شده مجموع تجارت خارجی ایران در این مدت به ۱۴۸ میلیون و ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۵ میلیارد و ۳۹۴ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: با توجه به شرایط جوی برآورد می شود که ملخ صحرایی اواخر زمستان و اوایل بهار وارد کشور شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی رساندن مستقیم حقوق و یارانه‌های بیت‌المال به مردم، در کنار تضمین پایدار امنیت غذایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران گفت: در حال حاضر هیچ یک از محور‌های شریانی و اصلی مسدود نیست و ۳هزار و۱۵۰ نیروی راهدار آماده باش هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست ذاکری مدیرعامل راه آهن با معاون اقتصادی رئیس الوزرای افغانستان و وزیر معادن و پترولیوم برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق بررسی‌های صورت گرفته عرضه بنزین ویژه وارداتی توسط بورس انرژی نشان میدهد، اطلاعیه عرضه جدید تغییر کرده و قیمت ۶۹۵۰۰ تومان به ازای هر لیتر به همان قیمت قبلی یعنی ۶۵۸۰۰ بازگشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است