اقتصادی 14:17 - 17 آبان 1398
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری:
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره وضعیت زیرساخت‌های هوایی و خدمات رسانی لازم به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی،گفت: هیچ مشکلی برای فرودگاه‌های این استان به وجود نیامده است و اگر درخواستی باشد آماده هر گونه ارائه خدمات هوایی هستیم.

هیچ مشکلی برای فرودگاه و خدمات هوایی به مناطق زلزله‌زده نداریم

به گزارش ایسنا، شب گذشته ساعت حدود ۲ بامداد زلزله‌ای به قدرت ۵.۹ ریشتر در استان آذربایجان شرقی رخ داد که بر اساس آخرین اطلاعات و اخبار رسیده تاکنون پنج نفر جان خود را از دست داده‌اند و حدود ۳۸۰ نفر مصدوم شده‌اند. امداد رسانی به آسیب دیدگان این مناطق ادامه دارد.

رضا جعفر زاده - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری - درباره وضعیت زیرساخت‌های هوایی این مناطق به ایسنا گفت: هیچ مشکلی برای فرودگاه‌ها و زیرساخت‌های هوایی مناطق زلزله زده به وجود نیامده است و همه ایرلاین‌ها طبق برنامه از پیش اعلام شده خود پروازهایشان را انجام می‌دهند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در صورت درخواست برای امداد رسانی هوایی آمادگی لازم را دارید یا خیر؟ اظهار کرد: تا کنون هیچ درخواستی برای امدادرسانی و خدمات هوایی در بخش‌های هلیکوپتری و پرواز مسافری نداشته‌ایم اما اگر چنین درخواستی وجود داشته باشد آمادگی کامل آن در صنعت هوایی کشور وجود دارد.

انتهای پیام


10287340
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره امور صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار در حال حاضر ساختار کلی صندوق سرمایه‌گذاری در ابزار تأمین مالی خصوصی را نهایی کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار وزیر جهاد کشاورزی با وزیر صنایع بلاروس، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه کشاورزی، جنگل، دامپزشکی و قرنطینه نباتی و دامی تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و گرجستان گفت: مقابله با سفته‌بازی و سوق دادن سرمایه‌ها به سمت تولید، یک پیش‌شرط برای رشد اقتصادی است که اجرای آن از طریق مالیات بر سوداگری امکان پذیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دومین پرواز عملیات بارورسازی ابر‌ها با استفاده از پهپاد، امروز چهارشنبه ۱۹ آذر در منطقه عملیاتی جنوب‌غرب حوضه آبریز زاینده‌رود انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح پیش‌فروش قطعی انواع قطعات سکه طلای بانک مرکزی با سال ضرب ۱۳۸۶ و سررسید ۲۷ اسفندماه، از هفته آینده در مرکز مبادله ایران اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری سرمایه‌گذاری نیروگاه‌های خورشیدی شرکت آب نیرو گفت:  نیروگاه‌های برق آبی به‌عنوان یکی از منابع تجدیدپذیر در کشور محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: میزان حداکثری امکان مازوت‌سوزی همزمان در تمامی نیروگاه‌های کشور 40 میلیون لیتر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: سازمان راهداری در ۲۲ استان کشور با توجه به بارش‌ها در حال حاضر در حال آماده باش هستند و هیچ محوری مسدود نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس خانه صمت ایران گفت:پروژه انتقال آب از جنوب کشور به اصفهان، بخش‌های ناگفته‌ای دارد که باید درباره آنها بیشتر صحبت شود؛ به‌ویژه اینکه به دلیل مخالفت‌های مناطق جنوبی، آب به‌صورت غیرمستقیم و از طریق یزد به صنایع اصفهان منتقل می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است