اقتصادی 14:17 - 17 آبان 1398
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری:
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره وضعیت زیرساخت‌های هوایی و خدمات رسانی لازم به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی،گفت: هیچ مشکلی برای فرودگاه‌های این استان به وجود نیامده است و اگر درخواستی باشد آماده هر گونه ارائه خدمات هوایی هستیم.

هیچ مشکلی برای فرودگاه و خدمات هوایی به مناطق زلزله‌زده نداریم

به گزارش ایسنا، شب گذشته ساعت حدود ۲ بامداد زلزله‌ای به قدرت ۵.۹ ریشتر در استان آذربایجان شرقی رخ داد که بر اساس آخرین اطلاعات و اخبار رسیده تاکنون پنج نفر جان خود را از دست داده‌اند و حدود ۳۸۰ نفر مصدوم شده‌اند. امداد رسانی به آسیب دیدگان این مناطق ادامه دارد.

رضا جعفر زاده - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری - درباره وضعیت زیرساخت‌های هوایی این مناطق به ایسنا گفت: هیچ مشکلی برای فرودگاه‌ها و زیرساخت‌های هوایی مناطق زلزله زده به وجود نیامده است و همه ایرلاین‌ها طبق برنامه از پیش اعلام شده خود پروازهایشان را انجام می‌دهند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در صورت درخواست برای امداد رسانی هوایی آمادگی لازم را دارید یا خیر؟ اظهار کرد: تا کنون هیچ درخواستی برای امدادرسانی و خدمات هوایی در بخش‌های هلیکوپتری و پرواز مسافری نداشته‌ایم اما اگر چنین درخواستی وجود داشته باشد آمادگی کامل آن در صنعت هوایی کشور وجود دارد.

انتهای پیام


10287340
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با تمهیدات بانک مرکزی، میزان تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی از طریق ابزار‌های نوین تأمین مالی زنجیره تولید امسال از ۱۱۴ همت فراتر رفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای تجاری روسیه و ایران، از ضرورت شناخت ظرفیت‌ها و تبادل اطلاعات دو طرف صحبت و چشم‌انداز حجم مبادلات بین دو کشور را بیش از ۱۰ میلیارد دلار برآورد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به روند کاهشی، قیمت هرکیلو دام به ۵۰۰ هزارتومان رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: صادرات فرش ایران در حال حاضر زیر ۴۰ میلیون دلار بوده، اما را رفع محدودیت‌های پیمان‌سپاری در تلاش برای افزایش میزان صادرات هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: افزایش توسعه صادرات غیر نفتی از طریق تقویت و توجه به صنعت فرش دستباف ایران امکان پذیر خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شرکت بین المللی نمایشگاه‌های بین المللی گفت:صنعت فرش دستباف یکی از ظرفیت‌های مهم صادراتی کشور است که در سال‌های گذشته تا سقف دو میلیارد دلار نیز صادرات داشته، اما در سال‌های اخیر به دلایل مختلف از جمله تغییر شرایط بازار‌های جهانی و رقا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۲۰۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» متقاضیان تا ساعت ۲۴ امروز شنبه دوم اسفند فرصت دارند ۱۰ میلیارد ریال (۱ میلیارد تومان) وجه الضمان به ازای هر شمش را جهت شرکت در حراج مرکز مبادله ارز و طلای ایران را واریز کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شش بانک دارای اضافه‌برداشت با ارائه تعهد به بانک مرکزی، از زیر تیغ محدودیت ساتنا خارج شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون گمرک گفت: در ۱۰ ماه گذشته بیش از ۲ میلیون و ۴۴۸ هزار تن کالا به ارزش ۹۳۹ میلیون دلار به روسیه صادر شده است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است