علمی فناوری 01:13 - 14 خرداد 1399
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت نام و انتخاب رشته بیش از ۸۰۰۰ داوطلب در دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی ۹۹ خبر داد و گفت: مهلت داوطلبان برای ثبت‌نام و انتخاب رشته تا ۱۸ خرداد ادامه دارد.

ظرفیت پذیرش دوره‌های کاردانی نظام جدید اعلام شد

فاطمه زرین در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۳۹۹ تا روز یکشنبه ۱۸ خرداد داوطلبان فرصت دارند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور در این دوره‌ها ثبت نام کنند.

وی تاکید کرد: بر این اساس ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی انجام می‌شود و داوطلبان متقاضی ثبت‌نام که دارای شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته هستند می‌توانند در آزمون مذکور ثبت‌نام کنند.تاکنون نیز ۸۷۷۶  نفر در این دوره ها ثبت نام کرده‌اند.

زرین تصریح کرد: ظرفیت پذیرش دوره های بدون آزمون مراکز فوق ۱۰۰ هزار و ۹۵۶ نفر در ۲۷۲۶ رشته محل و در رشته های با آزمون نیز ۱۵۱ هزار و  ۵۲۹ داوطلب در ۳۷۴۳ رشته محل تعیین شده است.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: همچنین علاقه‌مندان به تحصیل در دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی باید با اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیرایرانی و توضیحات مربوط به سهمیه، در صورتی که دارای شرایط مذکور باشند، به عنوان داوطلب این دوره منحصراً در یک رشته امتحانی و متناسب با رشته تحصیلی و کد رایانه‌ای دیپلم خود (طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته آزمون) متقاضی شوند.

به گفته زرین، پذیرش در تعدادی از رشته‌های امتحانی مذکور بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) صورت خواهد پذیرفت.

وی گفت: تمامی متقاضیان، اعم از اینکه پذیرش در رشته امتحانی آنان با آزمون یا بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) باشد، لازم است که مطابق ضوابط دفترچه راهنما و توضیحات این اطلاعیه در آزمون مذکور ثبت‌نام و انتخاب رشته کنند. در صورت عدم ثبت‌نام در تاریخ مقرر، پذیرش متقاضی پس از پایان مهلت تعیین شده امکان‌پذیر نخواهد بود.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور افزود: داوطلبان برای ثبت‌نام در این دوره‌ها باید با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org، مطالعه دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته، به سامانه جمع‌آوری اطلاعات و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون ورود به دانشگاه‌ها به نشانی: http://dipcode.medu.ir برای مشاهده اطلاعات و دریافت کد سوابق تحصیلی (منحصراً برای دارندگان دیپلم شاخه فنی و حرفه‌ای یا کاردانش و یا شاخه نظری سال‌های ۱۳۹۶ الی ۱۳۹۸) مراجعه کنند و کد سوابق تحصیلی سازمان سنجش برای ثبت‌نام در آزمون را درج کنند.

وی تاکید کرد: دانش آموزان شاخه فنی و حرفه‌ای یا کاردانش و یا شاخه نظری سال جاری و همچنین دارندگان دیپلم شاخه فنی و حرفه‌ای یا کاردانش و یا شاخه نظری سال ۹۵ و قبل از آن نیازی به دریافت کد سوابق تحصیلی و ارائه آن ندارند.

زرین گفت: بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۳۹۹ (برای آن دسته از رشته‌های امتحانی که پذیرش آنها با آزمون است) در روز جمعه ۱۴ شهریور ۹۹ برگزار خواهد شد. داوطلبان لازم است از روز سه‌شنبه ۱۱ شهریور تا روز پنجشنبه ۱۳ شهریور ۹۹ با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به تهیه پرینت کارت و راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.

انتهای پیام


10558870
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» «سم آلتمن» (Sam Altman)، مدیرعامل «اوپن‌ای‌آی» (OpenAI) می‌گوید از حالا اگر به ChatGPT بگویید که از خط تیره بلند (em dash) در متون خود استفاده نکند، به آن گوش می‌دهد. این چت‌بات قبلاً این دستورالعمل را نادیده می‌گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست فعالان اقتصاد دیجیتال با سران سه قوه در حالی برگزار شد که آنان از این فرصت استفاده کرده و موانع رگولاتوری، مشکلات حقوقی، عدم‌قطعیت مقررات و چالش‌های توسعه‌پذیری خدمات آنلاین را مطرح کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه بادی و خورشیدی، به‌طور مستقل موفق شده‌اند و اقتصادی‌ترین انتخاب برای تاسیسات انرژی جدید در سطح جهان هستند و دیگر نیاز به یارانه ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه دانش‌پژوهان جوان گفت: پلتفرم ملی آموزش المپیاد با هدف پوشش آموزشی یکپارچه برای دانش‌آموزان سراسر کشور در حال طراحی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی برای مقابله با کم خونی راهکاری مناسب را ارائه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از جسله سران قوا با صاحبان کسب و کار‌های نوآور خبر داد و اعلام کرد در این جلسه ظرفیت‌های عظیم اقتصاد دیجیتال و چالش‌های پیش‌روی جوانان نخبه کشور تشریح شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیم موسیتو متشکل از ۸ دانش‌آموز ایرانی با درخشش در مسابقات روبوکاپ ۲۰۲۵ ابوظبی، توانست مدال طلا را برای کشورمان به ارمغان بیاورد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شد توربواکسپندر ۳.۵ مگاواتی با یاتاقان مغناطیسی و طراحی کاملاً بومی بسازد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه به این پرسش که آیا مصرف هر روزه پودر پروتئین واقعا ضروری یا حتی بی‌خطر است پایخ دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اختر فیزیکدان و استاد دانشگاه هاروارد ابراز عقیده کرد که دنباله‌دار ۳I/ATLAS منشأ مصنوعی دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است