بین‌الملل 18:53 - 30 مهر 1399

سفارت آمریکا عامل حمله مرگبار «الرضوانیه» بغداد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شفق نیوز، محمد البصری یکی از فرماندهان حشد شعبی عراق اعلام کرد که سفارت آمریکا عامل بمباران یک منزل مسکونی در الرضوانیه بغداد بوده و زمانی که واشنگتن، تصمیم داشته به خانواده‌های قربانیان پول بدهد، این خانواده‌ها حاضر به پذیرش نشدند.

وی بیان کرد: تحقیقات درباره بمباران الرضوانیه ثابت کرد که سفارت آمریکا در آن دست داشته است. نیروهای امنیتی عراق، پس از بمباران یک منزل در نزدیکی فرودگاه بغداد، این تحقیقات را انجام دادند، ولی پس از اثبات دست داشتن آمریکاییها، این پرونده بسته شد. طرف آمریکایی توجیه می‌کند که عملیات عمدی نبود و این حادثه در جریان عملیات آموزشی بر روی برخی از موشک‌های سفارت صورت گرفته است.

البصری در پایان اعلام کرد: سفارت آمریکا تلاش دارد مبلغ زیادی پول، به خانواده‌های این شهدا بدهد، ولی خانواده‌ها حاضر نشدند این پول‌ها را به عنوان دیه قبول کنند.

ستاد مشترک ارتش عراق ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۰ اعلام کرد که در جریان بمباران یک منزل مسکونی در الرضوانیه، پنج نفر کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.


10774818
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، روز‌های ۴ و ۵ دسامبر به دعوت نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، از این کشور دیدار خواهد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دفتر رسانه‌ای دولت غزه از ورود تنها ۹۹۳۰ کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه خبر داد در حالی که بر اساس توافق‌ها باید ۲۸ هزار کامیون وارد می‌شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر بلژیک می‌گوید استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌تواند معامله صلح اوکراین را منحرف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان حمله اسرائیل به جنوب سوریه ۱۳ نظامی اسرائیلی زخمی و ۱۰ غیر نظامی سوری کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا از برنامه‌های خود برای آغاز «به زودی» عملیات زمینی علیه ونزوئلا با ادعای مبارزه با قاچاق مواد مخدر خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرگبارترین آتش‌سوزی هنگ‌کنگ در نزدیک به ۸۰ سال گذشته دستکم ۹۴ کشته و ده‌ها مفقود بر جای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه نگران است که طرح آمریکا برای غزه ممکن است پوششی برای «آزمایش‌ها» در سرزمین فلسطین باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، دستور بازبینی گسترده در پرونده‌های پناهندگی تأییدشده در دوره جو بایدن و گرین‌کارت‌های صادرشده برای اتباع ۱۹ کشور را صادر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس در واکنش به شهادت دو فلسطینی در جنین اعلام کرد که حملات صهیونیست‌ها ثابت می‌کند مقاومت مسلحانه تنها پاسخ طبیعی و مشروع به این تجاوزات است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در لبنان امروز اعلام کردند که اسرائیل همچنان اشغالگری خود را در داخل خاک لبنان حفظ کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است