فرهنگی‌هنری 10:04 - 03 آبان 1399

فیلم کوتاه «زمین شماره اس ۷» به جشنواره‌ای در اسپانیا می‌رود

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم کوتاه «زمین شماره اس ۷» ساخته‌ آبتین سرابی پس از شرکت در بخش مسابقه‌ جهانی جشنواره‌ لوکارنو و حضور در جشنواره‌ ژنو، به شصت و دومین جشنواره جهانی زینه‌بی بیلبائو راه یافت.

این فیلم محصول مشترک «کریستالید دیفوزیون» و «استر کریتیو پیکچرز» است و مشکلات کارگران را با سبکی شاعرانه به تصویر می‌کشد.

جشنواره زینه‌بی بیلبائو که یکی از جشنواره‌های معتبر فیلم اروپا در زمینه فیلم های مستند و کوتاه به ‌شمار می‌رود که واجد شرایط اسکار، بفتا، گویا و مورد تایید فدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های تهیه‌کنندگان فیلم (فیاپف) است که برنده جایزه بزرگ آن برای رقابت جایزه اسکار معرفی می‌شود.

این فیلم کوتاه مستند-تجربی ۲۸ دقیقه‌ای محصول مشترک فرانسه، ایران و سنگال است.

سایر عوامل «زمین شماره اس ۷» عبارتند از نویسنده، کارگردان و مدیر فیلمبرداری: آبتین سرابی، صدابردار: جاکوب وینر، موسیقی: کریستف رضاعی، طراح صدا: ترنت هدایتی، اشعار: سهراب سپهری، مشاور امور بین‌الملل: قصیده گلمکانی، با حمایت Institut français - Le Fresnoy - DRAC

جشنواره زینه‌بی بیلبائو سیزدهم تا بیستم نوامبر برابر با ۲۳ تا ۳۰ آبان در شهر بیلبائوی اسپانیا برگزار می‌شود.


10777448
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم جنجالی «ساخت آمریکا» به کارگردانی «داگ لیمان» و بازی درخشان «تام کروز»، از شبکه تهران پخش می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است