بین‌الملل 14:13 - 09 خرداد 1399
آمریکا از اعضای شورای امنیت و اتحادیه اروپا خواست به این کشور برای خارج کردن مزدوران از لیبی و اجرایی کردن قطعنامه شورای امنیت درباره ممنوعیت تسلیحاتی لیبی کمک کنند.

واشنگتن خواهان کمک شورای امنیت برای خارج کردن مزدوران از لیبی است

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه عربی۲۱، کیلی کرافت، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت در گزارشی درباره تقویت همکاری میان این شورا و اتحادیه اروپا گفت: ما از گسترش افق همکاری میان سازمان ملل و اتحادیه اروپا استقبال می‌کنیم و امیدواریم روابط قوی میان واشنگتن و این اتحادیه الگویی برای همگان باشد.

وی افزود: تحقق ثبات در لیبی تلاش پایداری از سازمان ملل و حمایت ثابت اتحادیه اروپا و آمریکا را می‌طلبد. راهکار سیاسی تنها راه برای تحقق ثبات در درازمدت است. طرف‌های خارجی باید از دامن زدن به نزاع لیبی خودداری کنند و باید تمام کشورهای عضو به قطعنامه شورای امنیت درباره ممنوعیت تسلیحاتی لیبی از طریق توقف حمایت از گروه‌ها در این کشور و خارج کردن تمام مزدوران پایبند باشند.

چهارشنبه فرماندهی نظامی آمریکا در آفریقا مدعی شد که جنگنده‌هایی از روسیه برای کمک به نیروهای ارتش "ملی" لیبی به رهبری خلیفه حفتر در این کشور مستقر شده‌اند.

کرافت همچنین بر اهمیت همکاری میان آمریکا و اتحادیه اروپا برای حل سیاسی بحران سوریه تأکید کرد.

وی گفت: واشنگتن و اتحادیه اروپا باید برای تضمین رسیدن کمک‌های بشردوستانه به دست سوریه‌ها تلاش کنند.

انتهای پیام


10551336
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افراد مسلح ۲۱۵ دانش‌آموز و ۱۲ معلم را از مدرسه کاتولیک سنت مری در نیجریه ربودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع از میان مقامات عالی رتبه کاخ سفید گفت که اوکراینی‌ها با توجه به ضعف موقعیت فعلی ولودیمیر زلنسکی، مجبور به پذیرش توافق صلح خواهند بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منتخب نیویورک به ترامپ گفت که نیویورکی‌ها با «جنگ‌های بی‌پایان» مخالفند و می‌خواهند مالیات‌ها در داخل کشور خرج شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمایت کم‌سابقه ترامپ از محمد بن‌سلمان ریشه‌ای عمیقاً سودمحور و شخصی دارد که سیاست خارجی آمریکا را به یک میدان معامله تجاری تقلیل داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه افزایش تنش‌ها بین واشنگتن و کاراکاس، رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که در آینده نزدیک با همتای ونزوئلایی خود گفت‌و‌گو خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه رژیم تروریستی اسرائیل ادعا کرد تل‌آویو فعلا برنامه‌ای برای حمله به ایران ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان پزشکان بدون مرز با هشدار درباره موج تازه حملات هوایی اسرائیل به غزه اعلام کرد که از ۱۱ اکتبر گذشته تاکنون بیش از ۳۰۰ فلسطینی شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد که رهبران اروپایی فردا درباره طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین بحث خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که مسکو طرح ۲۸ بندی ترامپ را دریافت کرده و می‌تواند آن را مبنای توافق نهایی صلح در اوکراین قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل با محکوم‌کردن حملات مرگبار اخیر اسرائیل به جنوب لبنان و اردوگاه عین‌الحلوه، این اقدامات را جنایت جنگی خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است