اجتماعی 10:58 - 07 تیر 1401
عضو شورای شهر تهران از کمیسیون برنامه و بودجه شورا خواست ردیف بودجه مطالعاتی برای پروژه های سال آینده در بودجه های عمرانی مناطق نظر بگیرند.

اختصاص ردیف بودجه مطالعاتی برای پروژه‌های سال آینده

به گزارش خبرنگار فارس، محمد آقامیری عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود با تشکر از شهرداری به خاطر پرداخت به موقع پرداخت پیمانکاران نگهداشت معاونت عمرانی را به صورت ماهانه شده است.

وی ادامه داد: با تیم‌هایی که پروژه‌های محلی را در مناطق بررسی می‌کنند با مشکلی مواجه شدیم که بسیاری از پروژه‌هایی که بودجه مشخص دارند در  نقطه مطالعاتی فاز صفر است و تا بودجه اختصاص نیابد مراحل مطالعاتی طی نمی شود و با این روند ۳ ماهه آخر سال به مرحله کلنگ‌زنی می رسد و اعتبارات برگشت می خورد.

آقامیری از کمیسیون برنامه و بودجه خواست ردیف بودجه مطالعاتی برای پروژه‌های سال آینده در بودجه‌های عمرانی مناطق  نظر بگیرید. تا کارهای مطالعاتی فاز صفرش امسال انجام شده و سال آینده به مرحله کلنگ‌زنی برسد.

انتهای پیام/


11607578
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه هاشمی رفسنجانی از امشب مسدود خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا، دوم و سوم دی ماه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منزل در شهر تهران اجرا می‌شود
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم فردا ۲ دی ماه مجازی و طرح زوج و فرد از درب منزل تا ۴۸ ساعت آینده اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از وقوع ۱۲۷ حادثه در ۷۲ ساعت گذشته در کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: بیش از ۳۰ نفر از متهمان و محکومان پرونده چای دبش، درخواست اعاده دادرسی کرده بودند، رسیدگی به این پرونده طی هفته گذشته به اتمام رسید و کلیه درخواست‌های اعاده دادرسی، رد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۴ با استقرار «اتوبوس‌های پناه گرم» در میدان ۱۳ آبان و فعال‌سازی شبانه‌روزی گشت‌های حامی شهر، خدمات حمایتی و امدادی ویژه‌ای را برای افراد بی‌پناه و نیازمند فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: طی چند هفته اخیر ۲۲۰ زوج دانشجوی دانشگاه تهران و ۱۱۴ زوج معلول در قالب طرح ازدواج‌های آسان، با هم ازدواج کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی به شهروندان نسبت به پیامد‌های خطرناک تصمیم گیری‌های لحظه‌ای در زمان عصبانیت هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است