اقتصادی 17:24 - 28 اردیبهشت 1401
به دنبال وقوع اتفاق تلخ صبح امروز در شهر ایلام و تیراندازی مرگبار در اداره کل سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان ایلام، بنیاد مستضعفان با صدور اطلاعیه‌ای، نسبت به برخی از گمانه‌زنی های رسانه‌ای، واکنش نشان داد.

بنیاد مستضعفان: عامل تیراندازی ایلام از بنیاد اخراج یا تعلیق نشده بود

به گزارش خبرگزاری فارس‌ به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، به دنبال وقوع اتفاق تلخ صبح امروز در شهر ایلام و تیراندازی مرگبار در اداره‌کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان ایلام، این بنیاد با صدور اطلاعیه‌ای، نسبت به برخی از گمانه زنی‌های رسانه‌ای، واکنش نشان داد.

در اطلاعیه صادر شده از سوی روابط عمومی بنیاد مستضعفان آمده است:

اتفاق شوم صبح امروز برای خانواده بزرگ بنیاد مستضعفان شوک‌آور و تلخ بود؛ این بنیاد، پیش از هرچیز ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار و تسلیت به مردم عزیز ایلام که به دنبال این واقعه تلخ، احساسات آنها جریحه‌دار شد، بر خود فرض می‌داند که برای تنویر افکار عمومی و پاسخ به برخی از شبهات و برداشت‌های دور از واقعیت فضای رسانه‌ای، موضوعاتی را به اطلاع عموم برساند.

فرد مسلح و عامل این ماجرای تلخ، از کارکنان پیمانکاری اداره‌کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان در ایلام بوده که از مرداد سال ٩٧ به عنوان نگهبان مشغول به فعالیت بوده است و برخلاف برخی اطلاعات نادرست مطرح شده در فضای رسانه‌ای، به هیچ وجه موضوع «تعلیق از کار» یا «اخراج» وی مطرح نبوده است و روز گذشته نیز حقوق اردیبهشت ماه او با احتساب افزایش حقوق سال ۱۴۰۱ به حسابش واریز شده بود.

عامل این جنایت هولناک، همچون سایر کارکنان مشغول در سازمان اموال و املاک، در طول سنوات همکاری با اداره کل ایلام، از حقوق و مزایای قانونی و معیشتی، وام و تسهیلات شغلی بهره مند شده بود و از این بابت نیز هیچ مشکلی نداشته است.

همچنین بنیاد مستضعفان اهتمام دارد تا برای مشخص شدن هرچه سریع‌تر ابعاد مختلف این ماجرا و روشن شدن انگیزه‌های احتمالی عامل مسلح این حادثه، همکاری و هماهنگی دقیق و کاملی را با مسئولان قضائی و انتظامی، داشته باشد.

در پایان ضمن تسلیت مجدد به خانواده جانباختگان این جنایت هولناک و آرزوی سلامتی برای همکاران مجروح در این واقعه، اعلام می‌داریم که در کنار آنها خواهیم بود و از هیچ تلاشی برای تسلی خاطر بازماندگان و کمک به بازیابی سلامت عزیزان مجروح، فروگذار نخواهیم کرد.

انتهای پیام/

 


11565803
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:در پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جو پایدار و آسمان صاف پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس با کاهش تعرفه واردات خودرو موافقت کرد؛ ابهامات آیین‌نامه ۱۴۰۴ رسماً برطرف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس با کاهش تعرفه واردات خودرو موافقت کرد؛ ابهامات آیین‌نامه ۱۴۰۴ رسماً برطرف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از پیشرفت چشمگیر در اصلاح نقاط حادثه‌خیز کشور و برنامه‌ریزی برای شناسایی هزار نقطه جدید خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پازل ابزار‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر طلا در بازار سرمایه با صدور موافقت اصولی سازمان بورس برای تأسیس صندوق «صدوری و ابطالی طلا»، کامل شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و آفریقا اعلام کرد: میزان داد و ستد ایران با قاره آفریقا تنها ۱.۸ میلیارد دلار است که سهم صادرات از این میزان یک میلیارد دلار و مابقی مربوط به واردات است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به تسریع در کشت گندم دیم مناطق سرد اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین اطلاعات به دست آمده اولین سری از واگذاری خودرو‌های وارداتی سهمیه جانبازان که شامل ۵۰ دستگاه می‌شود آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوروزی گفت: منابع مورد نیاز برای اجرای طرح کالا برگ مرحله پنجم از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور تامین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۴ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است