علمی فناوری 14:33 - 13 فروردین 1399
به نظر می رسد که کاربران در کشورهای ایالات متحده آمریکا، کانادا و انگلستان بیشترین استقبال و استفاده از شبکه اجتماعی پینترست را به نام خود به ثبت رسانده اند.

طرفداران شبکه اجتماعی پینترست بیشتر اهل کدام کشورند؟

به گزارش ایسنا ، شبکه اجتماعی پینترست (pinterest) که یک پلتفرم تصویر محور به شمار می‌رود، در سال‌های اخیر توانسته کاربران زیادی را به سمت و سوی خود بکشاند و نظر و رضایت آنها را به خود جلب کند.

بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی این شبکه اجتماعی، به نظر می رسد که بیشترین کاربران و مخاطبان آن در کشورهای ایالات متحده آمریکا، کانادا و انگلستان بوده است که به ترتیب  جایگاه های نخست تا سوم فهرست رده بندی بیشترین استفاده از پینترست را به خود اختصاص داده‌اند.

بعد این سه کشور نیز به ترتیب کاربران در کشورهای استرالیا ، مکزیک ‌، برزیل، اسپانیا، هلند، فرانسه ،هند، آلمان ، ایتالیا ،‌ چین، آفریقای جنوبی،فیلیپین، آرژانتین، نیوزیلند، اندونزی ، کلمبیا و ترکیه بیشترین استفاده از این شبکه اجتماعی تصویر محور را داشته‌اند.

به عقیده بسیاری از کاربرانی که در نظرسنجی های مختلف در کشورهای جهان در خصوص استفاده از شبکه اجتماعی پینترست شرکت کرده اند، این پلتفرم به آنها در هر زمینه که به آن علاقه دارند، ایده های بسیار خوب و جدیدی ارائه می دهد و آنها قادر خواهند بود با بهره مندی از ایده های نو و جذاب، در مشاغل و کسب و کار های خود نوآوری کنند و نظر مخاطبان و مشتریان خود را به سمت و سوی خود جلب کنند. 

انتهای پیام


10465390
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالورژی، گفت: فناوری چاپ سه بعدی فلزات (ساخت افزایشی) مهندسان مواد و متالورژی را از قالب‌سازی قطعات پیچیده بی‌نیاز کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» حذفیات منابع امتحانی آزمون اختصاصی سراسری سال ۱۴۰۵ از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۵ دانشگاه صنعتی ایران و ۵ دانشگاه صنعتی عراق گردهم آمدند تا به بررسی راهبرد‌ها و سازوکار‌های همکاری‌های علمی و پژوهشی دو کشور بپردازند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم گفت: ظهور ماه کامل، درخشش دنباله‌دار لمون در حضیض خورشیدی از مهم‌ترین پدید‌ه‌های آسمان شب در این هفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص دندانپزشکی کودکان تاکید کرد: اولین ویزیت دندانپزشکی کودک باید تا یک سالگی انجام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران از مصدومیت ۴ نفر روی پل روشندلان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران ایرانی با ساخت دستکش هوشمندی مبتنی بر حسگرهای تریبو‌الکتریک، گامی بزرگ در تعامل انسان و ماشین برداشته‌اند. این دستکش بدون نیاز به باتری، حرکات انگشتان را به فرمان‌های دیجیتال تبدیل می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اجرای طرح «هر دانش‌آموز یک مهارت»، خاطرنشان کرد: باید برای هر دانش‌آموز مسیر یادگیری مشخص و منسجمی طراحی شود و از ثبت نام تا صدور گواهینامه، تمامی فرایند‌ها شفاف و قابل رصد باشد. سامانه‌ای یکپارچه طراحی خواهد ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ (Ph.D) از سوی سازمان سنجش آموزش کشور تا جمعه، ۱۶ آبان‌ماه تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مؤسسه ISC از انتشار نتایج رتبه‌بندی موضوعی جهانی ISC-۲۰۲۴ برای ششمین سال پیاپی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است