علمی فناوری 16:05 - 13 فروردین 1399
گوگل:
گوگل اعلام کرد که تحت تاثیر شروع گسترده ویروس کرونا و لزوم افزایش مسئولیت اجتماعی آن در بحران کنونی، رسم همیشگی و قدیمی دروغ آوریل را امسال کنار خواهد گذاشت.

امسال «دروغ آوریل» نداریم

به گزارش ایسنا، گوگل که بدون شک یکی از بزرگترین غول های تکنولوژی در جهان به شمار می رود، به تازگی اعلام کرده که رسم قدیمی و همیشگی دروغ آوریل موسوم به April Fools’ Day را که همواره روز نخست ماه آوریل انجام و برگزار شده و موجب سرگرمی خیل عظیمی از مردم در کشورهای مختلف جهان می شود، امسال با توجه به بحران های کنونی ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا از تمامی پلتفرم های خود حذف خواهد کرد .

بر اساس گزارش نیویورک پست، گوگل در این خصوص با انتشار بیانیه ای اعلام کرده است: هم اکنون با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و درگیری بسیاری از کشورهای جهان با بیماری کووید-۱۹ ، امسال لزومی به انجام این کار وجود ندارد و هم اکنون مسئولیت اجتماعی ما نیز به عنوان یکی از بزرگترین غول های تکنولوژی در جهان افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین ترجیح می‌دهیم که این رسم همیشگی و قدیمی خود را امسال کنار گذاشته و آن را به آوریل سال آینده موکول کنیم.

انتهای پیام


10465487
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در نهمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان،بیش از ۲۹۳ داور ایده‌های نوآورانه از تمامی استان‌ها و چند کشور جهان را ارزیابی کردند تا برگزیدگان مسیر تجاری‌سازی را طی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورت تصویب افزایش سن، پذیرش داوطلبان در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر به زیر یک درصد خواهد رسید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از قطعی شدن اعتبارات توسعه این دانشگاه در بودجه سال آینده کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر ارزیابی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو گفت: بررسی‌های سامانه تی‌تک و بازرسی‌های میدانی نشان داده برخی داروخانه‌ها رفتار‌های غیرهمخوان با ظرفیت فعالیت خود داشته‌اند و این موارد به تعزیرات معرفی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس نهمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، تمرکز جشنواره امسال بر تبدیل ایده‌های علمی به محصولات و کسب‌وکار‌های نو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال گفت: تاکنون ۸۴۴ میلیارد تومان حمایت مالی در قالب طرح‌ها و تسهیلات به شرکت‌ها و پروژه‌های فناور اختصاص یافته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان در دیدار با سفیر ترکیه در تهران، بر گسترش همکاری‌های علمی و آموزشی بین دو کشور تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه پایش ایمنی مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: مصرف اسپیرولینا با توصیه افراد غیرمتخصص موجب بروز عوارض شدید کبدی در کشور شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک فوق‌تخصص غدد گفت: دیابت بیماری خاموشی است که ممکن است سال‌ها بدون علامت باقی بماند و باید با آزمایش‌های دوره‌ای، بیماری را در مراحل اولیه شناسایی و کنترل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری وزرای آموزش و پرورش و ارتباطات برای گسترش آموزش دیجیتال و اینترنت پر سرعت و با هدف ارتقای مهارت‌های فناورانه و بهره‌برداری از سکو‌های نوین آموزشی منعقد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است