علمی فناوری 16:05 - 13 فروردین 1399
گوگل:
گوگل اعلام کرد که تحت تاثیر شروع گسترده ویروس کرونا و لزوم افزایش مسئولیت اجتماعی آن در بحران کنونی، رسم همیشگی و قدیمی دروغ آوریل را امسال کنار خواهد گذاشت.

امسال «دروغ آوریل» نداریم

به گزارش ایسنا، گوگل که بدون شک یکی از بزرگترین غول های تکنولوژی در جهان به شمار می رود، به تازگی اعلام کرده که رسم قدیمی و همیشگی دروغ آوریل موسوم به April Fools’ Day را که همواره روز نخست ماه آوریل انجام و برگزار شده و موجب سرگرمی خیل عظیمی از مردم در کشورهای مختلف جهان می شود، امسال با توجه به بحران های کنونی ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا از تمامی پلتفرم های خود حذف خواهد کرد .

بر اساس گزارش نیویورک پست، گوگل در این خصوص با انتشار بیانیه ای اعلام کرده است: هم اکنون با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و درگیری بسیاری از کشورهای جهان با بیماری کووید-۱۹ ، امسال لزومی به انجام این کار وجود ندارد و هم اکنون مسئولیت اجتماعی ما نیز به عنوان یکی از بزرگترین غول های تکنولوژی در جهان افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین ترجیح می‌دهیم که این رسم همیشگی و قدیمی خود را امسال کنار گذاشته و آن را به آوریل سال آینده موکول کنیم.

انتهای پیام


10465487
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است