بین‌الملل 18:19 - 11 آذر 1399

وزیر خارجه بحرین:  ایران نیات خصمانه در قبال کشورهای منطقه دارد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اخبار الان، عبداللطیف الزیانی وزیر خارجه بحرین به موضع گیری خصمانه علیه ایران پرداخت.

وی مدعی شد: ایران نیات خصمانه در قبال کشورهای منطقه دارد و چالشی امنیتی برای کشورهای منطقه به شمار می رود.

الزیانی برای توقف آنچه وی «دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر، تلاش برای توسعه موشک های بالستیک و به کار گرفتن گروه های وابسته به خود برای بر هم زدن ثبات برخی کشورها» خواند، خواستار فشار جامعه جهانی علیه ایران شد.

وی ادعا کرد: جامعه بین المللی باید به فشار علیه ایران ادامه دهد.

وزیر خارجه بحرین در ادامه از شراکت میان کشورش و آمریکا به عنوان سنگ بنای امنیت خلیج فارس نام برد.

وی ضمن تاکید بر اینکه به دنبال افزایش شراکت میان دو کشور در مرحله پیش رو در «پشتیبانی از ثبات منطقه» هستند، همچنین ادعا کرد که توافق های اخیر برای برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی، در راستای تامین شکوفایی ملت های منطقه بوده و به ترسیم دوباره منطقه خاورمیانه بر اساس همکاری و به دور از رویارویی کمک می کند.


10836652
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ قصد دارد هفته آینده و در چارچوب مرحله دوم توافق آتش‌بس، هیئتی موسوم به «هیئت صلح غزه» را معرفی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیت هگست گفت که ارتش آمریکا به محاصره محموله‌های نفتی ونزوئلا ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد واشنگتن با کنترل دائمی فروش و درآمد نفت ونزوئلا، می‌خواهد تغییرات مدنظر خود را تحمیل کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی با مقامات ارشد آمریکایی در واشنگتن دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید واشنگتن با تحریم نفتی، نفوذ گسترده‌ای بر دولت موقت ونزوئلا به دست آورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید اعلام کرد که خدمه نفتکشی که امروز توقیف شد، «در صورت لزوم» برای پیگرد قانونی به آمریکا منتقل خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس می‌گوید در عملیات آمریکا برای توقیف نفتکش با پرچم روسیه در اقیانوس اطلس شمالی مشارکت داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو برای گفت‌و‌گو درباره گرینلند، هفته آینده با مقامات دانمارکی دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که صحبتی در مورد اعزام ارتش به گرینلند نشنیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است