فرهنگی‌هنری 07:42 - 14 بهمن 1394
لیلا اوتادی آخرین پست اینستاگرام خود را به سفر به قبرس اختصاص داد.

کار ویژه لیلا اوتادی در قبرس +عکس

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیـوز، لیلا اوتادی بازیگر زن سینمای ایران، تصاویر حضور خود در دانشگاه قبرس را منتشر کرد.

 

او درباره حضور خود در دانشگاه قبرس که بخش مهمی از دانشجویانش ایرانی هستند، توضیح داد: سخنرانی در دانشگاه قبرس و دیدار با دانشجویان دانشگاه قبرس که از حدود ٧٠ کشور بودند اما بیشترین تعداد آنها را ایرانیان عزیز تشکیل میدهند و بسیار هم موفق ظاهرشدند،مایه افتخار بود.

 

دپارتمان تئاتر و سینمای بسیار خوبی در دانشگاه داشتند وامیدوارم آثار هنری خوبی رو ازشون ببینیم در سخنرانی ،همه  آنها رو به دیدن ایران و فیلمهای ایرانی و شناخت درست کشورمون آنگونه که هست دعوت کردم .

 

115

 


7648762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با صدور پیامی درگذشت استاد محمد یاراحمدی، صداپیشه و مدیر دوبلاژ پیشکسوت را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» از سال‌ها تلاش عمو قناد در حوزه تئاتر کودک و نوجوان تقدیر به عمل آمد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر پیشکسوت تئاتر مجید قناد را پدیده رشته خودش دانست و گفت: تمام برنامه‌های او در دوره‌اش با نوآوری همراه بوده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با پایان مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به بخش بین‌الملل چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، مجموع ۸۷۵۵ اثر از فیلم‌سازان سراسر جهان متقاضی حضور در این رویداد شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام وزیر کشور گفت: رادیو اربعین یک ابتکار ارزشمند رسانه‌ای است و عوامل آن با عشق و ارادت به امام حسین (ع) فعالیت می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد یاراحمدی از گویندگان و دوبلورهای قدیمی کشورمان شامگاه گذشته - دوم مرداد ماه - درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیمای رسانه ملی، در پیامی درگذشت اکبر عبدی، هنرمند بصیر رسانه ملی را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر «اخراجی‌ها» درباره نبوغ اکبر عبدی گفت: شما اگر وارد تفکر، نگاه، زندگی و بازیگری اکبر عبدی شوی، دیوانه می‌شوی. شاید هر ۵۰۰ سال یکبار بازیگری مثل اکبر عبدی پیدا شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر «آدم برفی» گفته بود: «جوری بمیرم که بعد‌ها نگویند، تف به قبرش و گور باباش که مرد. بگویند حیف شد. دوست دارم از یاد آدم‌ها نروم».
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های اخیر برخی همراهان و مخاطبان خبرفوری در پلتفورم‌های داخلی درباره عدم انتشار محتوا در کانال‌های خبرفوری در بستر‌های ایرانی پرسش می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است