اقتصادی 18:42 - 07 تیر 1401

مبلغ ریالی واریزی نهاده‌ها در سامانه بازارگاه موجود است

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد ساداتی‌نژاد عصر سه شنبه در سفر به استان آذربایجان شرقی و در حاشیه بازدید از شهرک گلخانه‌ای شهرستان ملکان، با اشاره به موضوعات مطرح شده در رسانه‌ها در خصوص تأمین نهاده‌ها، افزود: در بحث نهاده‌های دامی و تأمین آن، سامانه شفافی با نام بازارگاه در وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد که نهاده‌ها بر روی این سامانه به خریداران عرضه و فروخته می‌شود.

وی افزود: یکی از مأموریت‌های معاونت توسعه و بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی رصد بر روی سامانه بازارگاه و تأمین و رفتار شرکت‌ها است که یکی از شرکت‌های در تأمین دچار تأخیر است که این موضوع جدیدی نیست و ما در گذشته نیز این تأخیرها را داشته‌ایم.

ساداتی‌نژاد با اشاره به اجرای هدفمندی و مردمی‌سازی یارانه‌ها و نظام عادلانه توزیع در ابتدای سال، یادآور شد: دغدغه‌های زیادی در حوزه تولید وجود داشت و تلاشمان بر آن بوده که آرامش در حوزه تولیدکنندگان حاکم باشد.

وی با بیان این که یکی از تولیدکنندگان در تأمین نهاده دچار تأخیر شده است، افزود: بررسی‌هایی در این زمینه انجام و در این راستا کمیته‌ای تشکیل شده که اگر تخلفاتی در این زمینه وجود دارد رسیدگی شود، از تمام دستگاه‌های نظارتی که در این زمینه کمک کردند تشکر کرده و از بررسی استقبال می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به انتشار برخی اخبار در رسانه‌ها، افزود: این موضوع ممکن است ذهن تولیدکنندگان را در شرایطی که به آرامش و پایداری در حوزه تولید نیاز دارد دچار تشویش کند، در این موضوع هیچ‌گونه فسادی رخ نداده و هیچ‌گونه اختلاس یا رانتی نشده و هیچ ارزی نیز به آن شرکت داده نشده است.

به گفته وی، طبق ضوابط و قوانین زمانی بانک مرکزی به یک شرکت واردکننده ارز پرداخت می‌کند که کالای او وارد گمرک شده باشد و این مهم بر اساس مستندات پرداخت می‌شود، بنابراین این شرکت بخشی از نهاده‌ها را وارد کرده و بخش دیگر را وارد نکرده و ارزی به او پرداخت نشده و ریالش در حساب سامانه بازارگاه موجود است.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی شده و به‌زودی با تمهیدی که در وزارت جهاد کشاورزی انجام دادیم تأمین نهاده‌های این شرکت انجام می‌شود و با سرعت به دامداری‌ها و مرغداری‌ها حمل می‌شود، لذا هیچ نگرانی دامداران و مرغداران تولیدکننده ما نداشته باشند؛ این مسئله را حل می‌کنیم و عموماً در گذشته این تأخیرات در سامانه وجود داشته است؛ در این خصوص پیگیری‌هایی نیز برای رفع آن انجام می‌دهیم.

ساداتی‌نژاد در پایان گفت: خواهشمندم تولیدکنندگان بدانند وزارت جهاد کشاورزی مثل همیشه حامی تولید است و از آن حمایت می‌کند، قطعاً در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند تا پایداری تولید به وجود بیاید و دغدغه‌ای در این زمینه نباشد.


11608282
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام رئیس اتاق اصناف تهران با اصلاح سیاست‌های ارزی شاهد جلوگیری از هدایت سرمایه‌ها به بخش‌های غیر مولد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با خدمات وام خرید کالا در دیجی‌شهر آشنا شوید. دریافت وام سریع، شرایط ساده و خرید آسان از فروشگاه‌های طرف قرارداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:تمرکز بر اخذ مالیات باید به جای فشار به مردم و تولیدکننده به سمت اصلاح سازوکار‌های مالیاتی مبتنی بر اخذ مالیات از دلالان و سوداگران برود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۶ اسفند در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یکشنبه ۱۰ اسفند حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران مطابق روال گذشته برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام مسئول گفت: هیچ‌گونه کمبود نقدینگی در شبکه بانکی کشور وجود ندارد و در حد نیاز متعارف مردم، اسکناس در شعب و دستگاه‌های خودپرداز تأمین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی گفت: با توجه به عدم توافق در خصوص قیمت خرید تضمینی گندم در جلسه روز گذشته شورا، اصلاح قیمت به دوشنبه هفته آینده موکول شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب بهترین کارخانه مواد غذایی برای خانواده، فقط به نام برند یا تنوع محصولات خلاصه نمی‌شود؛ آنچه اهمیت دارد، اطمینانی است که از کیفیت، سلامت و تداوم این انتخاب در مصرف روزمره به‌دست می‌آید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به سیاست حذف ارز ترجیحی و کاهش قدرت خرید خانوار و افزایش حجم‌جوجه ریزی و کشتار دام‌ها قیمت‌ها روند نزولی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به فراوانی کالا و رکود حاکم بر بازار، قیمت اقلام اساسی ۵ تا ۷ درصد کاهش داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است