بین‌الملل 20:14 - 06 بهمن 1400

تبریک عملیات «طوفان یمن ۲» و محکومیت جنایت های اخیر سعودی ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری المسیره، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی در دیدار با «یحیی الراعی» رئیس مجلس نمایندگان یمن، درباره تازه‌ترین تحولات این کشور در سایه تشدید تنش‌های نظامی ائتلاف متجاوز سعودی بحث و تبادل نظر کرد.

دو طرف در این دیدار که خبر آن را خبرگزاری «سبأ» منتشر کرد، جنایت‌های اخیر ائتلاف متجاوز سعودی در صعده، الحدیده و صنعا که به نابودی زیرساخت‌های یمن منتهی شد را محکوم کردند.

این دو مقام ارشد یمنی همچنین انجام عملیات «طوفان یمن ۲» توسط نیروهای مسلح یمن در عمق خاک امارات و عربستان را تبریک گفته و آن را پاسخ مشروع و قانونی به تجاوزگری‌های ائتلاف سعودی قلمداد کردند.

این دیدار در حالی صورت گرفت که ائتلاف متجاوز سعودی در ۲۴ ساعت گذشته ۶۰ بار صنعا و استان های مختلف یمن را آماج حملات هوایی خود قرار داده است.


11428296
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در ترکیه اعلام کرد که ترکیه می‌تواند جزء کشور‌هایی باشد که نیرو‌های خود را در غزه مستقر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در تل‌آویو، ضمن محکوم کردن شدید سفر اعلام‌نشده یک مقام تایوانی به اسرائیل، تاکید کرد که این اقدام مستقیما خط قرمز پکن را لمس می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که اگر حزب‌الله تا پایان سال تسلیحات خود را تحویل ندهد، (رژیم) اسرائیل حملات گسترده‌ای علیه این کشور انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان به انتقاد از دیدگاه آمریکا پرداخت و گفت که واشنگتن اتحادیه اروپا را تنها به عنوان یک موسسه طبقه‌بندی می‌کند نه یک بلوک از کشورها.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین طی تماس تلفنی با مادورو بر حمایت قاطع مسکو از دولت کاراکاس در برابر «فشار‌های فزاینده خارجی» تأکید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعتراضات شدید مردمی به فساد و سیاست‌های اقتصادی، نخست‌وزیر بلغارستان استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک کنیسه و مدرسه یهودی در این شهر، برای اولین بار پس از ده‌ها سال، طی یک مراسم با حضور غیرعلنی دو خاخام از اسرائیل، افتتاح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تایم «معماران هوش مصنوعی» از جمله مدیران شرکت‌های انویدیا، اسپیس ایکس و اوپن‌ای‌آی را به‌دلیل ایجاد تحول عمیق به عنوان شخصیت سال معرفی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه ضمن حمله شدید به زلنسکی صراحتا اعلام کرد که او مشتاق است به هر قیمتی در قدرت باقی بماند، چرا که هیچ شانسی برای انتخاب مجدد قانونی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارک روته می‌گوید که ناتو باید فوراً توان دفاعی خود را افزایش دهد، زیرا زمان به نفع این ائتلاف نظامی نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است