بین‌الملل 20:14 - 06 بهمن 1400

تبریک عملیات «طوفان یمن ۲» و محکومیت جنایت های اخیر سعودی ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری المسیره، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی در دیدار با «یحیی الراعی» رئیس مجلس نمایندگان یمن، درباره تازه‌ترین تحولات این کشور در سایه تشدید تنش‌های نظامی ائتلاف متجاوز سعودی بحث و تبادل نظر کرد.

دو طرف در این دیدار که خبر آن را خبرگزاری «سبأ» منتشر کرد، جنایت‌های اخیر ائتلاف متجاوز سعودی در صعده، الحدیده و صنعا که به نابودی زیرساخت‌های یمن منتهی شد را محکوم کردند.

این دو مقام ارشد یمنی همچنین انجام عملیات «طوفان یمن ۲» توسط نیروهای مسلح یمن در عمق خاک امارات و عربستان را تبریک گفته و آن را پاسخ مشروع و قانونی به تجاوزگری‌های ائتلاف سعودی قلمداد کردند.

این دیدار در حالی صورت گرفت که ائتلاف متجاوز سعودی در ۲۴ ساعت گذشته ۶۰ بار صنعا و استان های مختلف یمن را آماج حملات هوایی خود قرار داده است.


11428296
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفر در آتش‌سوزی بازار در سن پترزبورگ روسیه کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که ایالات متحده یک نفتکش را در سواحل ونزوئلا توقیف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایسلند به عنوان پنجمین کشور در اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن ۲۰۲۶، انصراف خود را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که در هفته جاری ممکن است خبر‌هایی درباره پایان جنگ منتشر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی موقت سازمان ملل در لبنان اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی دیروز به یک گشت یونیفیل در خط آبی شلیک کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای روز هفتم دی ماه در تفرجگاه مارالاگو برنامه‌ریزی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکرات بر سر حل و فصل اوکراین در مورد طرح آمریکا، ضمانت‌های امنیتی و بهبود اقتصادی به هیچ وجه تمام نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریزش دو ساختمان قدیمی در شمال مراکش که از مدت‌ها پیش ترک خورده بود، تا کنون جان ۲۲ نفر را گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد اغلب آمریکایی‌ها ترامپ را مقصر گرانی و دشواری پرداخت هزینه‌های خود می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد برای نخستین‌بار آشپزی ایتالیایی را از پاستا گرفته تا تیرامیسو، به‌عنوان میراث فرهنگی ناملموس ثبت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است