بین‌الملل 08:16 - 07 فروردین 1399

منتظر عملی شدن آتش بس از سوی ائتلاف سعودی هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، محمد علی الحوثی رئیس کمیته عالی انقلاب یمن از پذیرش آتش بس توسط ائتلاف سعودی استقبال کرد.

وی تاکید کرد ما از کاهش تنش و اتخاذ اقداماتی برای اعتمادسازی میان دو طرف در زمینه های انسانی و اقتصادی استقبال می‌کنیم.

الحوثی تاکید کرد ما منتظریم تا این اقدامات عملی شود.

لازم به ذکر است در پی فراخوان سازمان ملل برای برقراری صلحی موقت در سرتاسر جهان و در بحبوحه همه گیری ویروس کووید -۱۹، ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی با آتش بس در یمن موافقت کرده است.

توافق عربستان با آتش بس موقت پنج سال پس از مداخله نظامی این کشور در یمن صورت می گیرد؛ مداخله ای که دهها میلیون انسان بی گناه را با آوارگی و قحطی بی سابقه روبرو کرد و یکی از بزرگترین فجایع بشری دهه های اخیر را رقم زد.

در واقع موافقت ریاض با این فراخوان سازمان ملل پس از آن صورت می گیرد که نیروهای تحت حمایت عربستان و حامی «عبدربه منصور هادی» و همچنین نیروهای حوثی آتش بس را پذیرفتند.


10457549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رزمایش سهند ۲۰۲۵ فراتر از یک تمرین نظامی، ابزاری برای تقویت جایگاه ایران در بلوک اوراسیایی است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار فرستادگان آمریکایی با ولادیمیر پوتین، کارشناسان هشدار می‌دهند هیچ نشانه‌ای از تمایل روسیه یا اوکراین به عقب‌نشینی از مواضع کلیدی وجود ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه باکو علی کریملی و محمد ابراهیم را به اتهام تلاش برای تغییر حکومت با زور بازداشت کر. د
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دودِ آتشِ میدان نفتی کورمور، نه برای کور کردن چشمِ دشمنان، بلکه برای تاریِ دیدِ تصمیم‌گیران در بغداد به هوا برخاسته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت صنعت دانمارک از آغاز ساخت کارخانه تولید سوخت جامد موشک برای شرکت اوکراینی «فایر پوینت» در جنوب این کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، و جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، روز سه‌شنبه با ولادیمیر پوتین برای گفت‌و‌گو درباره راه‌حل پایان جنگ اوکراین دیدار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه دخالت آمریکا در امور داخلی کشورها، این بار ترامپ هشدار داد در صورت تغییر نتایج انتخابات هندوراس بهای سنگینی پرداخت خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با بررسی رویکرد ترکیه در قبال ایران در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین، قفقاز، آسیای مرکزی و نیز تعاملات این کشور با آمریکا، انگلیس و اسرائیل و تبعات آن برای کشورمان باید با دقت بیشتری عمل کرده و ظرائف بیشتری را در نظر بگیریم
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اکثریت دموکرات در سنای آمریکا با هشدار نسبت به برنامه‌ریزی مخفی ترامپ برای جنگ با ونزوئلا، اعلام کرد هر اقدام نظامی بدون مجوز کنگره خطرناک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قمار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با عفو، بحران سربازی را به خطر بی‌ثباتی ملی تبدیل کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است