فرهنگی‌هنری 17:54 - 26 شهریور 1399
رئیس کل سازمان نظام پزشکی در در پیامی با عنوان "پیشاهنگان سلامت، پیش‌گامان درمان" به مناسبت سالروز تاسیس اورژانس کشور، نوشت: هنگامی که امیدها رو به افول و دیدگان همراه یک بیمار بدحال به راه دوخته شده تا فریادرسی فرا رسد، این تکنسین‌های مرکز فوریت‌های شهرند که به عنوان پیشاهنگ امید به زندگی بر بالین بیمار حاضر شده و با هر حرکت خود چراغی را در دل بیمار و همراهان روشن می‌سازند.

پیام تبریک رئیس کل سازمان نظام پزشکی به مناسبت سالروز تاسیس اورژانس کشور

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، متن پیام دکتر محمدرضا ظفرقندی به شرح زیر است:

"روز فوریت‌های پزشکی و اورژانس، اصالتی به تاریخ طبابت، سلامت و حتی پیشگیری علم پزشکی دارد.

هنگامی که امیدها رو به افول و دیدگان همراه یک بیمار بدحال به راه دوخته شده تا فریادرسی فرا رسد، این تکنسین‌های مرکز فوریت‌های شهرند که به عنوان پیشاهنگ امید به زندگی بر بالین بیمار حاضر شده و با هر حرکت خود چراغی را در دل بیمار و همراهان روشن می‌سازند. اینان چون سوارانی سپیدپوش در دل غبار خشمگین ناملایمات بیماری فرا می‌رسند و بدون هیچ چشمداشت، نویدبخش سلامتی و صحت برای بیمار و همراهان هستند.

سخت‌ترین لحظات را این سواران بی‌منت تجربه می‌کنند تا لحظات بیمار سهل و آسان شود و شاید به جرات بگویم این یکی از دشوارترین ماموریت‌های کادر درمان در نظام سلامت جهانی است.

من این روز پرشکوه را محضر همکارانم در مرکز فوریت‌های کشور این پیشاهنگان سلامت و پیشگامان سلامت تهنیت عرض کرده برای همه آنها در این روزگاران سخت مقابله با ویروس کرونا آرزوی سلامتی و بهروزی دارم.

محمدرضا ظفرقندی

۲۶ شهریور ۱۳۹۹"

انتهای پیام


10719985
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه کننده مستند ابراه کوچکی در میان هور با حضور در نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند سینما حقیقت درباره این مستند سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سینمایی برای بازدید از جشنواره سینماحقیقت در پردیس ملت حضور پیدا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سینمایی برای بازدید از جشنواره سینماحقیقت در پردیس ملت حضور پیدا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز کودک و نوجوان صداوسیما گفت: وقتی سریال «افسانه جومونگ» در ایران ۸۰ درصد دیده شد، مقدمه ورود کی دراما به ایران رقم خورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهر تهران به عنوان میزبان شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج سودای عشق انتخاب شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران بار دیگر سریال تاریخی _ سیاسی «افسانه سامبونگ» به کارگردانی «کانگ بیونگ‌تایک» را روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر معروف آمریکایی اعلام کرد که ستاره فوتبال پرتغال ممکن است با ایفای نقشی در مجموعه فیلم‌های سریع و خشن، به روی پرده بزرگ سینما برود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مجموعه تئاتر شهر گفت: حریم تئاترشهر به معنای بستن فضای آن نیست و حریم برای تئاتر شهر یک ضرورت است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست بانوان دارای آثار تقریظ شده از سوی مقام معظم رهبری گفت: دفاع مقدس ابعاد زنانه زیادی دارد با این که چهره جنگ معمولا مردانه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «خردل» گفت: هرکس رزق خود را از برنامه‌سازی دارد. منظورم رزق به معنای پول نیست، بلکه سهمش از اعتبار و شهرت و وایرال شدن است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است