سیاسی 21:48 - 26 دی 1400
دوره آموزشی بین المللی حسابرسی فناوری اطلاعات به میزبانی دیوان محاسبات ایران برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی بین‌المللی حسابرسی فناوری اطلاعات

به گزارش ایسنا، به نقل از دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل دیوان محاسبات کشور، دوره آموزشی بین‌المللی حسابرسی فناوری اطلاعات برای اعضای سازمان بین‌المللی اکوسای و برخی کشورهای عضو سازمان آسوسای از تاریخ ۲۷ دیماه لغایت یکم بهمن ماه ۱۴۰۰ به مدت ۵ روز به میزبانی دیوان محاسبات کشورمان و به صورت ویدیوکنفرانسی برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است در اتفاقی کم نظیر، تاکنون بیش از ۱۰۰ شرکت کننده از ۱۹ کشور عضو سازمان اکوسای و کشورهای عضو سازمان آسوسای برای شرکت در این رویداد مهم بین‌المللی اعلام آمادگی کرده‌اند.

در این دوره بین‌المللی، مقاماتی از دیوان محاسبات کشورمان و همچنین سازمان‌های بین‌المللی در حوزه حسابرسی دولتی به ارائه سخنرانی و مقالات خود در حوزه حسابرسی فناوری اطلاعات و اشتراک‌گذاری دانش و تجربیات می‌پردازند.

انتهای پیام


11412988
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات تخلفات یک بانک دولتی در نحوه واگذاری دستگاه‌های خودپرداز غیرنقدی را به دلیل زمینه‌سازی برای فرار مالیاتی رسیدگی می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: بزرگ‌ترین جهاد رسانه‌ای امروز، امیدوار کردن ملت ایران به آینده است و هر کس آنها را نسبت به انقلاب و آینده کشور ناامید کند به مردم خیانت می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه راهبرد ارتقاء جایگاه جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه‌های منطقه‌ای از دو دهه قبل آغاز شده است، گفت: توسعه روابط چندجانبه با اتحادیه‌های منطقه‌ای یکی از اولویت‌های سیاست خارجی کشورمان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، قهرمانی تیم دانش‌آموزی ربوکاپ ایران را تبریک گفت و اعلام کرد: دولت چهاردهم تقویت آموزش نوآورانه، گسترش مدارس فناور و حمایت از پژوهش‌های دانش‌آموزی را یک ضرورت می‌داند و این‌گونه پیروزی‌های درخشان، شتاب بیشتری به این حرکت خواهد ب...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: پس از حمله رژیم صهیونیستی، ما بلافاصله بعد از چند ساعت بعد زیرساخت‌های رژیم را مورد اصابت قرار دادیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه تاکید کرد:در واقع هر چند کانال‌ها بین ایران و آمریکا زیادند، اما پیام قابل اعتنا کم است که بتوانیم روی آنها کار کنیم. مشکل این است که طرف مقابل هنوز برای یک مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زیر امور خارجه جمهوری اسلامی در خصوص پیام اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم: تجاوز و دفاع» پیامی منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید در بودجه ۱۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی مربوط به کالاهای اساسی است، اما آثار مثبتی که در زندگی مردم قرار بود بیفتد مثل کاهش قیمت را ندیدیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه های امروز به موضوعاتی نظیر بررسی جنگ احتمالی میان آمریکا و ونزوئلا پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، امروز در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه نیجر، درباره روابط دوجانبه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است