بین‌الملل 13:16 - 03 آبان 1399
وزارت خارجه کویت اظهارات رئیس جمهوری فرانسه در خصوص انتشار دوباره کاریکاتورهای موهن به پیامبر اکرم (ص) را محکوم کرد و نسبت به عواقب بی‌حرمتی به رسول اکرم هشدار داد.

واکنش سازمان همکاری اسلامی و کویت به اظهارات اسلام ستیزانه ماکرون

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی ۲۱، وزارت خارجه کویت ضمن اعلام نارضایتی و نگرانی خود نسبت به باز انتشار کاریکاتورهای موهن به رسول اکرم (ص) در فرانسه، نسبت به پیامدهای حمایت از این اهانت‌ها و تداوم آن هشدار داد.

وزارت خارجه کویت در بیانیه مذکور، حمایت خود را از بیانیه سازمان همکاری اسلامی که تداوم اهانت به احساسات مسلمانان و توهین به شخصیت‌های دینی به ویژه پیامبر اکرم (ص) را محکوم می‌کند، اعلام کرد.

سازمان همکاری اسلامی نیز شامگاه جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که از اظهارات سیاسی رسمی برخی از مقامات فرانسه تعجب کرده؛ اظهاراتی که به روابط فرانسه با کشورهای اسلامی لطمه خواهد زد و احساسات خشونت ‌آمیز را افزایش می‌دهد.

از سوی دیگر، نایف الحجرف، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس با صدور بیانیه‌ای اظهارات اخیر امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه در خصوص اسلام و مسلمانان را محکوم کرد.

الحجرف در ادامه افزود، اظهارات امانوئل ماکرون در خصوص اسلام و مسلمانان «غیرمسئولانه» است و این اظهارات، فرهنگ تنفر میان ملتها را افزایش می‌دهد و در خدمت استحکام روابط میان ملتهای اسلامی و ملت فرانسه نیست.

وی همچنین تصریح کرد، در این شرایط باید به جای بیان چنین اظهارات مردود و فراخواندن به ادامه انتشار کاریکاتورهای توهین‌آمیز به پیامبر اکرم(ص)، تمامی تلاش‌ها صرف تقویت فرهنگ، مسامحه و رایزنی میان فرهنگ‌ها و ادیان شود.

دبیر کل شورای همکاری اسلامی از رهبران کشورهای جهان، متفکران و صاحب‌نظران خواست مسئولیت خود را برعهده گرفته و برای صلح و همزیستی و رد سخنرانی‌های اهانت‌آمیز، کینه‌توزانه، بی‌حرمتی به ادیان و شخصیت‌های دینی و همچنین احترام به احساسات مسلمان در سرتاسر جهان تلاش کنند.

انتهای پیام


10777908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه اتحادیه اروپا تحریم‌های هدفمند علیه ناوگان سایه روسیه را تصویب و تحریم‌ها علیه بلاروس را بیشتر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین وضعیت غیرناتویی کی‌یف را «سنگ بنای» مذاکرات برای پایان دادن به جنگ خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین تحت فشار مستقیم ترامپ مجبور به نمایش آمادگی برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای اتحادیه اروپا تصمیم خود را برای تمدید تحریم‌ها علیه ونزوئلا به مدت یک سال دیگر اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی ادعا کرد که اگرچه گفت‌و‌گو‌های منظمی با مقامات ایرانی، از جمله وزیر خارجه، برقرار است، اما سطح همکاری تهران با این نهاد همچنان محدود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حداقل ۳۷ نفر در سیل ناگهانی ناشی از باران‌های سیل‌آسا در ۳۳۰ کیلومتری جنوب رباط کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت امروز به دلیل نگرانی از اختلال در عرضه ناشی از تشدید تنش‌های آمریکا و ونزوئلا، با وجود نگرانی‌های قبلی از مازاد عرضه، افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهروند مسلمان استرالیایی، پس از خلع سلاح یک مهاجم با دستان خالی در جریان حمله سیدنی و نجات ده‌ها یهودی در مراسم حانوکا، به قهرمان ملی تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حالی که این اتحادیه در حال برگزاری جلسه‌ای برای تصمیم‌گیری در مورد استفاده از دارایی‌های دولتی مسدود شده روسیه برای اوکراین است، بر لزوم حمایت بلژیک تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیده‌بان حقوق بشر تایید کرد که اسرائیل به طور غیرقانونی تجهیزات بازسازی در جنوب لبنان را منهدم و به اهداف غیرنظامی در این کشور حمله می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است