فرهنگی‌هنری 14:00 - 10 فروردین 1399
با حکم وزیر بهداشت،
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر محمد آسائی را به عنوان رییس گروه جمع آوری اطلاعات و مستندات بیماری کووید ۱۹ از اول تا نهایت مهار بیماری منصوب کرد.

رییس گروه جمع‌آوری اطلاعات و مستندات بیماری کووید ۱۹ از اول تا نهایت مهار بیماری منصوب شد

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر محمد آسائی را به عنوان رییس گروه جمع آوری اطلاعات و مستندات بیماری کووید ۱۹ از اول تا نهایت مهار بیماری منصوب کرد.

متن این حکم به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر محمد آسائی- مشاور محترم در امور بهداشتی

از آنجا که مستندسازی و جمع آوری اطلاعات و داده های ناشی از اپیدمی COVID۱۹ ضروریست لذا جنابعالی بعنوان رییس گروه جمع آوری اطلاعات و مستندات بیماری از اول تا نهایت مهار بیماری منصوب می شوید.

شایسته است با استفاده از کلیه ظرفیت های کشور و تشکیل گروه های جمع آوری مستندات در دانشگاههای علوم پزشکی و انتخاب مدیررابط استانی با نظر جنابعالی و همچنین همکاری و مشارکت کلیه معاونت های ستادی به خصوص کسب اطلاع روزانه از دستاوردهای جناب آقای دکتر حق دوست رییس محترم گروه علمی اپیدمیولوژی بیماری به این امر مهم اهتمام ورزید.

توفیق جنابعالی را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.»

انتهای پیام


10461710
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است