سیاسی 05:08 - 08 آذر 1399
سفیر جمهوری اسلامی ایران در یمن در واکنش به ترور دانشمند برجسته کشورمان گفت که با ترور بزدلانه و شهادت امثال شهید محسن فخری‌زاده راه پیشرفت علمی ایران متوقف نخواهد شد.

سفیر ایران در یمن:باشهادت امثال شهید فخری‌زاده راه پیشرفت علمی ایران متوقف نخواهد شد

به گزارش ایسنا، حسن ایرلو، سفیر جمهوری اسلامی ایران در یمن در واکنش به ترور محسن فخری زاده در صفحه توییتر خود به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی نوشت:رسول خدا (ص) فرمودند اگر دانش به ثریا بسته شده باشد مردانی از فارس آن را به چنگ خواهند آورند، با ترور بزدلانه و شهادت امثال شهید محسن فخری زاده راه پیشرفت علمی ایران متوقف نخواهد شد.

وی نوشت:این مسیر بعد از انقلاب شروع شده؛ آن زمانی که امام خمینی ( ره) فرمودند؛ ای جوانان اگر می‌خواهید با آمریکا مبارزه کنید باید به جهاد علمی در دانشگاه‌ها بپردازید.

سفیر کشورمان همچنین نوشت: شهید فخری‌زاده صدها نفر مانند خود را تربیت کرده است و ایران نیز ضمن انتقال این علوم به هم‌پیمان خود در محور مقاومت و جهان انتقام سختی از آمران و عاملان این ترور ضدبشری خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، بعد ازظهر روز جمعه عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت با تروریست‌ها، آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل گردید اما متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام


10829694
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش گفت: تشدید ادبیات دشمنان علیه ملت ایران را تهدید قلمداد کرده و تداوم آن را بدون پاسخ نخواهیم گذاشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی‌فرد و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اول کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید دولت بنا دارد با توجه به پیشنهاداتی که مطرح است یارانه را به انتهای حلقه، یعنی مصرف‌کننده واقعی پرداخت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تغییر سیاست ارزی به نفع مردم و امنیت ایران قابل معامله نیست پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید بودجه ۱۴۰۵ بسیار غیرکارشناسی است و نادیده گرفتن اسناد بالادستی، یعنی برنامه هفتم و اصل ۴۴، به‌وضوح در آن دیده می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری تأکید کرد: وظیفه دولت و حاکمان شنیدن صدای معترضان، پاسخگویی و اجابت مطالبات منطقی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در بغداد امروز (سه‌شنبه) پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را به وزیر خارجه عراق ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری گفت: چطور ممکن است در دانشگاه، دانشجویان نسبت به ما و انقلاب معترض باشند و بعد ما با دانشجو برخورد کنیم؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا موارد مطروحه در جلسه مشترک اعضای این هیأت با رئیس سازمان صداوسیمارا تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا موارد مطروحه در جلسه مشترک اعضای این هیأت با رئیس سازمان صداوسیمارا تشریح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است