علمی فناوری 10:26 - 16 اسفند 1399
کاخ سفید اعلام کرد هکرهایی که با بهره برداری از آسیب پذیریهای نرم افزار مایکروسافت دست به حمله زده اند، شمار نگران کننده ای قربانی داشته اند.

هشدار کاخ سفید درباره قربانیان هک ایمیل مایکروسافت

به گزارش ایسنا، این اظهارات کاخ سفید نشان داد که کمپین جاسوسی سایبری که نرم افزار ایمیل اکسچنج مایکروسافت را هدف گرفته است، یک تهدید جدی به وجود آورده است. جن ساکی، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: این آسیب پذیری مهمی است که می تواند تبعات گسترده ای داشته باشد. ما نگران هستیم که شمار زیادی قربانی وجود دارد.

ظاهرا یک گروه هکر چینی که مایکروسافت آن را هافنیوم نامیده است، از ژانویه با بهره برداری از آسیب پذیریهای امنیتی شناسایی نشده به سرورهای ایمیل مایکروسافت رخنه کرده اند و بدون این که یک ایمیل یا ضمیمه مخرب ارسال کنند، بی سروصدا به بیرون کشیدن اطلاعات از صندوقهای ایمیل کاربران اقدام کرده اند.

تاکنون قربانیان معدودی از این حمله هک نامشان افشا شده است. مایکروسافت هفته گذشته اعلام کرد هدف این هکرها محققان بیماری عفونی، شرکتهای حقوقی، موسسات آموزش عالی، پیمانکاران دفاعی، اندیشکده ها و گروههای غیردولتی بوده اند.

محققات سکیور ورکس شرکت دِل تکنولوژیز سه شنبه گذشته اعلام کردند روند رخنه هکرها در یکشنبه گذشته به یکباره افزایش یافت که نشان می دهد هکرها با آگاهی از این که شناسایی شده اند، فعالیتشان را افزایش داده اند.

عمده عملیات هک در آمریکا متمرکز بوده اما قربانیان دیگری در سراسر جهان وجود دارند. مقامات نروژی اعلام کردند شاهد استفاده محدود از ابزارهای هک گروه هافنیوم در کشورشان بوده اند. یک مقام سایبری اروپایی گفت: شهرداری پراگ و وزارت کار و امور اجتماعی جمهوری چک از جمله کاربرانی بوده اند که هدف قرار گرفته اند. راحتی بهره برداری از حفره های امنیتی در این تکنیک به معنای آن بوده که هکرها از ابتدای سال مشغول دروی اطلاعات بوده اند.

نگرانی فعلی این است که سایر هکرها ممکن است به این سمت جلب شوند.

بر اساس گزارش رویترز، اگرچه مایکروسافت وصله های امنیتی برای آسیب پذیرها منتشر کرده و دولت آمریکا از جمله جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی از کاربران خواسته اند نرم افزار خود را به روزرسانی کنند اما در واقع چنین نیست. در این بین، هکرها در حال بررسی اصلاحات برای مهندسی معکوس ابزارهای هافنیوم و استفاده از آنها برای مقاصد خود هستند. اگر چنین اتفاقی روی دهد، حملات سایبری تهاجمی تر خواهد شد.

انتهای پیام


10978929
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نشست واکسن‌سازان کشور‌های اسلامی در پاکستان برگزار و کشور‌های ایران، اندونزی و سنگال به عنوان سه کشور پیشرو در حوزه واکسن در میان ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری اسلامی معرفی شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در چارچوب نهضت مدرسه‌سازی حدود ۷ هزار و ۹۰۰ پروژه در سطح کشور در حال اجرا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های مراقبت از پوست فاقد مجوز و ایمنی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ماهواره دانش‌بنیان «کوثر ۱.۵» هم‌زمان با عبور از فراز ایران، پیام‌های ویژه ۲۲ بهمن را دریافت و به ایستگاه‌های زمینی مخابره کرد، که نشان‌دهنده عملکرد کامل و فعال بودن این ماهواره است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره تغییرات کنکور سراسری گفت: کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ با تاثیر قطعی سوابق تحصیلی پایه‌های یازدهم و دوازدهم برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم با اشاره به اینکه آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ با وجود حوادث اخیر کشور، با سلامت، آرامش و امنیت کامل برگزار شد، گفت: نتایج اولیه آن دهه سوم اسفند اعلام خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۷۲ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برای نشستن در صندلی دکتری رقابت می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین ماهواره زمین‌آهنگ رسانه ملی در مدار قرار گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش گفت: در آزمون دکترای سال آینده ۱۷۲هزار و ۴۰ نفر ثبت‌نام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سونی اخیراً ایرباد‌های WF-۱۰۰۰XM۶ را معرفی کرده است که برای ارائه تجربه‌ای برتر از گوش دادن به موسیقی و ابزاری کاربردی برای برقراری تماس صوتی طراحی شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است