علمی فناوری 10:26 - 16 اسفند 1399
کاخ سفید اعلام کرد هکرهایی که با بهره برداری از آسیب پذیریهای نرم افزار مایکروسافت دست به حمله زده اند، شمار نگران کننده ای قربانی داشته اند.

هشدار کاخ سفید درباره قربانیان هک ایمیل مایکروسافت

به گزارش ایسنا، این اظهارات کاخ سفید نشان داد که کمپین جاسوسی سایبری که نرم افزار ایمیل اکسچنج مایکروسافت را هدف گرفته است، یک تهدید جدی به وجود آورده است. جن ساکی، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: این آسیب پذیری مهمی است که می تواند تبعات گسترده ای داشته باشد. ما نگران هستیم که شمار زیادی قربانی وجود دارد.

ظاهرا یک گروه هکر چینی که مایکروسافت آن را هافنیوم نامیده است، از ژانویه با بهره برداری از آسیب پذیریهای امنیتی شناسایی نشده به سرورهای ایمیل مایکروسافت رخنه کرده اند و بدون این که یک ایمیل یا ضمیمه مخرب ارسال کنند، بی سروصدا به بیرون کشیدن اطلاعات از صندوقهای ایمیل کاربران اقدام کرده اند.

تاکنون قربانیان معدودی از این حمله هک نامشان افشا شده است. مایکروسافت هفته گذشته اعلام کرد هدف این هکرها محققان بیماری عفونی، شرکتهای حقوقی، موسسات آموزش عالی، پیمانکاران دفاعی، اندیشکده ها و گروههای غیردولتی بوده اند.

محققات سکیور ورکس شرکت دِل تکنولوژیز سه شنبه گذشته اعلام کردند روند رخنه هکرها در یکشنبه گذشته به یکباره افزایش یافت که نشان می دهد هکرها با آگاهی از این که شناسایی شده اند، فعالیتشان را افزایش داده اند.

عمده عملیات هک در آمریکا متمرکز بوده اما قربانیان دیگری در سراسر جهان وجود دارند. مقامات نروژی اعلام کردند شاهد استفاده محدود از ابزارهای هک گروه هافنیوم در کشورشان بوده اند. یک مقام سایبری اروپایی گفت: شهرداری پراگ و وزارت کار و امور اجتماعی جمهوری چک از جمله کاربرانی بوده اند که هدف قرار گرفته اند. راحتی بهره برداری از حفره های امنیتی در این تکنیک به معنای آن بوده که هکرها از ابتدای سال مشغول دروی اطلاعات بوده اند.

نگرانی فعلی این است که سایر هکرها ممکن است به این سمت جلب شوند.

بر اساس گزارش رویترز، اگرچه مایکروسافت وصله های امنیتی برای آسیب پذیرها منتشر کرده و دولت آمریکا از جمله جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی از کاربران خواسته اند نرم افزار خود را به روزرسانی کنند اما در واقع چنین نیست. در این بین، هکرها در حال بررسی اصلاحات برای مهندسی معکوس ابزارهای هافنیوم و استفاده از آنها برای مقاصد خود هستند. اگر چنین اتفاقی روی دهد، حملات سایبری تهاجمی تر خواهد شد.

انتهای پیام


10978929
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص طب ایرانی تکنیکی خاص را برای مقابله با شوک‌های عصبی معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه ازگیل می‌تواند موجب مسمومیت برای افراد شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری شینهوا گزارش داد که چین روز چهارشنبه سه ماهواره فضایی پرتاب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه رایس در ایالات متحده نشان داده‌اند که رشد مشتری تأثیر قابل توجهی بر شکل‌گیری منظومه شمسی ما داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بخش آرایشی-حرفه‌ای با عرضه آمپول‌های IQ-Complex Shine توسط شرکت روسی Profmedgroup شاهد یک پیشرفت علمی قابل توجه بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان می‌گویند غذا‌های فوق فرآوری‌شده علت اصلی «همه‌گیری بیماری‌های مزمن مرتبط با رژیم غذایی» است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید از دانشگاه استنفورد، درمانی امیدوارکننده را آشکار می‌کند که می‌تواند درمان دیابت نوع یک را متحول کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مطرح کرد: آموزش هوش مصنوعی به معلمان، آغاز شده است و هم‌اکنون در یک مرکز درحال تدریس است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه استقرار اخلاق، کرامت و شفافیت در نظام سلامت، اثراتی ماندگارتر از هر نوع بهبود مالی دارد، گفت: حتی در دوره‌هایی که کشور در بهترین وضعیت اقتصادی قرار داشت، ریشه بسیاری از گلایه‌های پرستاران و دغدغه...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است