علمی فناوری 10:26 - 16 اسفند 1399
کاخ سفید اعلام کرد هکرهایی که با بهره برداری از آسیب پذیریهای نرم افزار مایکروسافت دست به حمله زده اند، شمار نگران کننده ای قربانی داشته اند.

هشدار کاخ سفید درباره قربانیان هک ایمیل مایکروسافت

به گزارش ایسنا، این اظهارات کاخ سفید نشان داد که کمپین جاسوسی سایبری که نرم افزار ایمیل اکسچنج مایکروسافت را هدف گرفته است، یک تهدید جدی به وجود آورده است. جن ساکی، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: این آسیب پذیری مهمی است که می تواند تبعات گسترده ای داشته باشد. ما نگران هستیم که شمار زیادی قربانی وجود دارد.

ظاهرا یک گروه هکر چینی که مایکروسافت آن را هافنیوم نامیده است، از ژانویه با بهره برداری از آسیب پذیریهای امنیتی شناسایی نشده به سرورهای ایمیل مایکروسافت رخنه کرده اند و بدون این که یک ایمیل یا ضمیمه مخرب ارسال کنند، بی سروصدا به بیرون کشیدن اطلاعات از صندوقهای ایمیل کاربران اقدام کرده اند.

تاکنون قربانیان معدودی از این حمله هک نامشان افشا شده است. مایکروسافت هفته گذشته اعلام کرد هدف این هکرها محققان بیماری عفونی، شرکتهای حقوقی، موسسات آموزش عالی، پیمانکاران دفاعی، اندیشکده ها و گروههای غیردولتی بوده اند.

محققات سکیور ورکس شرکت دِل تکنولوژیز سه شنبه گذشته اعلام کردند روند رخنه هکرها در یکشنبه گذشته به یکباره افزایش یافت که نشان می دهد هکرها با آگاهی از این که شناسایی شده اند، فعالیتشان را افزایش داده اند.

عمده عملیات هک در آمریکا متمرکز بوده اما قربانیان دیگری در سراسر جهان وجود دارند. مقامات نروژی اعلام کردند شاهد استفاده محدود از ابزارهای هک گروه هافنیوم در کشورشان بوده اند. یک مقام سایبری اروپایی گفت: شهرداری پراگ و وزارت کار و امور اجتماعی جمهوری چک از جمله کاربرانی بوده اند که هدف قرار گرفته اند. راحتی بهره برداری از حفره های امنیتی در این تکنیک به معنای آن بوده که هکرها از ابتدای سال مشغول دروی اطلاعات بوده اند.

نگرانی فعلی این است که سایر هکرها ممکن است به این سمت جلب شوند.

بر اساس گزارش رویترز، اگرچه مایکروسافت وصله های امنیتی برای آسیب پذیرها منتشر کرده و دولت آمریکا از جمله جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی از کاربران خواسته اند نرم افزار خود را به روزرسانی کنند اما در واقع چنین نیست. در این بین، هکرها در حال بررسی اصلاحات برای مهندسی معکوس ابزارهای هافنیوم و استفاده از آنها برای مقاصد خود هستند. اگر چنین اتفاقی روی دهد، حملات سایبری تهاجمی تر خواهد شد.

انتهای پیام


10978929
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از ثبت‌نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: نام‌نویسی در این آزمون تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بیماری‌های عفونی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: ویروس آنفلوآنزای امسال جدید نیست و تنها به دلیل تغییر جهش، سرایت‌پذیری آن افزایش یافته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش از اجرای گسترده آموزش‌های هوش مصنوعی برای معلمان و دانش‌آموزان کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تأمین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری گفت: با تصویب آیین‌نامه‌های جدید و راه‌اندازی اوراق توسعه فناوری، دارایی‌های نامشهود برای نخستین بار در اقتصاد کشور رسمیت یافته و قابل توثیق شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در نهمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان،بیش از ۲۹۳ داور ایده‌های نوآورانه از تمامی استان‌ها و چند کشور جهان را ارزیابی کردند تا برگزیدگان مسیر تجاری‌سازی را طی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورت تصویب افزایش سن، پذیرش داوطلبان در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر به زیر یک درصد خواهد رسید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از قطعی شدن اعتبارات توسعه این دانشگاه در بودجه سال آینده کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر ارزیابی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو گفت: بررسی‌های سامانه تی‌تک و بازرسی‌های میدانی نشان داده برخی داروخانه‌ها رفتار‌های غیرهمخوان با ظرفیت فعالیت خود داشته‌اند و این موارد به تعزیرات معرفی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس نهمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، تمرکز جشنواره امسال بر تبدیل ایده‌های علمی به محصولات و کسب‌وکار‌های نو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال گفت: تاکنون ۸۴۴ میلیارد تومان حمایت مالی در قالب طرح‌ها و تسهیلات به شرکت‌ها و پروژه‌های فناور اختصاص یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است