بین‌الملل 04:03 - 07 تیر 1401

چاوش اوغلو: ترکیه مخالف تحریم های یکجانبه علیه ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، وزیر امور خارجه ترکیه ضمن اعلام مخالفت آنکارا با تحریم های یکجانبه علیه ایران نسبت به اتخاذ گام های مطلوب از سوی تمام طرف ها برای فعال سازی مجدد توافق هسته ای ابراز امیدواری نمود.

بر اساس این گزارش، مولود چاوش اوغلو در نشست خبری مشترک با حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران در آنکارا گفت که دو طرف تمام ابعاد روابط دوجانبه بین آنکارا و تهران و نحوه بهبود هماهنگی و همکاری در تمام زمینه ها را مورد بحث قرار دادند.

وی افزود: روسای جمهور دو کشور دستیابی به ۳۰ میلیارد دلار حجم تبادل تجاری بین تهران و آنکارا را هدف گذاری کرده اند. اما این رقم هم اکنون خیلی کمتر از این میزان است و ما باید با تلاش بیشتر حجم تبادل تجاری را بالا ببریم و از تمام سازوکارهای موجود به شکل مناسب استفاده نماییم.

وزیر خارجه ترکیه همچنین بر ضرورت تداوم همکاری با ایران در زمینه مبارزه با تروریسم به عنوان دشمن مشترک همه تاکید کرد.

چاوش اوغلو گفت: همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم برای ما به عنوان دو همسایه حائز اهمیت است. ما امروز مسائلی از قبیل همکاری امنیتی را مورد بحث قرار دادیم و بر مطالبات ملموس خود در این صدد تاکید کردیم. ما باید به همکاری با یکدیگر در این خصوص ادامه دهیم چرا که تروریسم دشمن مشترک ما است.

وزیر خارجه ترکیه همچنین از رایزنی با همتای ایرانی خود پیرامون موضوعات منطقه ای از جمله اوکراین و اوضاع عراق، افغانستان، سوریه و یمن خبر داد.

چاوش اوغلو ضمن ابراز تمایل ترکیه به دائمی شدن آتش بس در یمن، تنها راهکار حل بحران این کشور را راهکار سیاسی برشمرد.


11607273
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس امور خاورمیانه در دانشگاه تل‌آویو، هشدار داده که اظهارات ترامپ درباره اعطای وضعیت «متحد غیر ناتو» به عربستان نشان می‌دهد واشنگتن دیگر روی اسرائیل حساب نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرد این اتحادیه از هر طرح صلحی برای اوکراین که منجر به صلحی پایدار و عادلانه شود و با مشارکت کی‌یف و اروپا همراه باشد، حمایت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سهام شرکت‌های تسلیحاتی اروپا در پی تلاش برای صلح اوکراین به پایین‌ترین سطح از سپتامبر سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه کویت با انتشار بیانیه‌ای، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه را به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سنگاپور با تحریم چهار شهرک‌نشین اسرائیلی و ممنوع‌الورود کردن آنها به این کشور، اقداماتشان را
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه‌داری آمریکا با هدف قرار دادن «شبکه نفتی حامی بخش نظامی ایران»، ۱۴ فرد، ۲۴ شرکت، ۱۰ کشتی و ۷ هواپیما را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع تایوان اعلام کرد ۲۹ هواپیمای جنگنده و ۷ کشتی نیروی دریایی چین صبح امروز از خط میانی تنگه تایوان عبور کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با صدور بخشنامه‌ای، سه وضعیت برای ارائه خدمات به دارندگان دفترچه‌های اقامت اتباع افغانستان تعیین و بر لزوم اجرای فوری و بدون سلیقه‌ای این دستورالعمل تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران از توافق اولیه با طالبان برای راه‌اندازی مرکز فرآوری مواد معدنی افغانستان در منطقه مرزی خبر داد و بر آمادگی ایران برای انتقال تجربیات فنی، تأمین انرژی و آموزش نیروی انسانی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش اکسیوس، طرح صلح پیشنهادی آمریکا برای اوکراین شامل یک تضمین امنیتی ۱۰ ساله است که هرگونه حمله آینده روسیه را تجاوز به کل جامعه فراآتلانتیکی قلمداد خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است