بین‌الملل 04:03 - 07 تیر 1401

چاوش اوغلو: ترکیه مخالف تحریم های یکجانبه علیه ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، وزیر امور خارجه ترکیه ضمن اعلام مخالفت آنکارا با تحریم های یکجانبه علیه ایران نسبت به اتخاذ گام های مطلوب از سوی تمام طرف ها برای فعال سازی مجدد توافق هسته ای ابراز امیدواری نمود.

بر اساس این گزارش، مولود چاوش اوغلو در نشست خبری مشترک با حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران در آنکارا گفت که دو طرف تمام ابعاد روابط دوجانبه بین آنکارا و تهران و نحوه بهبود هماهنگی و همکاری در تمام زمینه ها را مورد بحث قرار دادند.

وی افزود: روسای جمهور دو کشور دستیابی به ۳۰ میلیارد دلار حجم تبادل تجاری بین تهران و آنکارا را هدف گذاری کرده اند. اما این رقم هم اکنون خیلی کمتر از این میزان است و ما باید با تلاش بیشتر حجم تبادل تجاری را بالا ببریم و از تمام سازوکارهای موجود به شکل مناسب استفاده نماییم.

وزیر خارجه ترکیه همچنین بر ضرورت تداوم همکاری با ایران در زمینه مبارزه با تروریسم به عنوان دشمن مشترک همه تاکید کرد.

چاوش اوغلو گفت: همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم برای ما به عنوان دو همسایه حائز اهمیت است. ما امروز مسائلی از قبیل همکاری امنیتی را مورد بحث قرار دادیم و بر مطالبات ملموس خود در این صدد تاکید کردیم. ما باید به همکاری با یکدیگر در این خصوص ادامه دهیم چرا که تروریسم دشمن مشترک ما است.

وزیر خارجه ترکیه همچنین از رایزنی با همتای ایرانی خود پیرامون موضوعات منطقه ای از جمله اوکراین و اوضاع عراق، افغانستان، سوریه و یمن خبر داد.

چاوش اوغلو ضمن ابراز تمایل ترکیه به دائمی شدن آتش بس در یمن، تنها راهکار حل بحران این کشور را راهکار سیاسی برشمرد.


11607273
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل امروز جمعه اعلام کرد که در جریان حملات گسترده به شمال کرانه باختری، ۳ فلسطینی را به شهادت رسانده و صد‌ها ساختمان را بازرسی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آندری یرماک، رئیس دفتر زلنسکی و دومین فرد قدرتمند در اوکراین، همزمان با بازرسی منزل خود توسط پلیس مبارزه با فساد، استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازرسی ملک رئیس دفتر زلنسکی توسط پلیس مبارزه با فساد، می‌تواند پیامد‌های بزرگی برای صحنه سیاسی اوکراین و احتمالاً برای مذاکرات صلح داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لبنان با ارسال شکایتی به شورای امنیت، ساخت دو دیوار بتنی حائل جدید توسط اسرائیل در خاک خود را نقض حاکمیت ملی خواند و آن را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه حمله رژیم صهیونیستی به روستای بیت‌جن را «نقض شدید حاکمیت سوریه» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین امروز جمعه به اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه آمریکا پس از ایجاد نیروی فضایی بر روسیه و چین در حوزه فضا برتری یافته است، واکنش نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیلاب و رانش‌زمین در جزیره سوماترای اندونزی دست‌کم ۱۷۴ کشته و هزاران آواره برجا گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یورش سحرگاهی رژیم صهیونیستی به روستای «بیت‌جن» جنوب سوریه، دست‌کم ۱۳ غیرنظامی از جمله دو کودک به شهادت رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای آلمانی خود بر آمادگی مجدد آنکارا برای میزبانی مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت برق عراق اعلام کرد که به دلیل انجام عملیات تعمیر و نگهداری توسط ایران بر روی خطوط لوله، پمپاژ گاز طبیعی ایران به طور کامل متوقف شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است