بین‌الملل 18:15 - 20 شهریور 1398
وزارت منابع طبیعی چین در بیانیه‌ای رسمی، خبر از استقرار یک شبکه از پهپادهای بدون سرنشین در دریای چین جنوبی داد. این سیستم به تجسس خطرات زیست‌محیطی و فوریت‌های دریایی خواهد پرداخت.

دریای چین جنوبی تحت نظارت شبکه پهپادی چین

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، طبق گزارش روزنامه "چاینا مورنینگ پست"، هدف از این استقرار این سیستم، نظارت بر محیط زیست عنوان شده است.

این روزنامه به نقل از وزارت منابع طبیعی چین نوشت: "این سیستم جهت بازرسی از آب‌ها جهت تجسس نشانه‌هایی مشکوک مورد استفاده قرار گرفته و درخصوص مشکلات منطقه تحقیق می‌کند، و به طور زنده، دریا و جزایر را مورد نظارت قرار می‌دهد".

در ادامه بیانیه آمده است: "این سیستم نقش مهمی در نظارت فجایع و واکنش‌های اضطراری ایفا خواهد کرد، مواردی از قبیل لکه نفتی و آب‌سرخه‌ها".

این شبکه، شامل پرنده‌های متعدد و بدون سرنشینی (یواِی‌وی) است که مجهز به دوربین‌های کیفیت بالا می‌باشد.

طبق گزارش همین روزنامه، چین احتمالا تا سال ۲۰۲۱ از یک سیستم جدید ماهواره‌ای رونمایی می‌کند که دارای سنسورهای فراطیفی، نوری و راداری خواهد بود.

این کشور، ادعای حاکمیت بر بیشتر مناطق دریای جنوبی را دارد و اقدام به تاسیس زیرساخت‌ دریایی در این گذرگاه مهم تجاری کرده است. این زیرساخت‌ها شامل رادارهای هواشناسی، ایستگاه‌های نظارتی بر محیط زیست و نظارت دریایی است.

انتهای پیام


10235092
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران از خروج بیش از ۴۷۰ هزار تبعه غیرمجاز از استان تهران در مرحله نخست طرح ساماندهی اتباع خارجی خبر داد و گفت:در مرحله دوم، تمرکز بر شناسایی محل‌های تجمع و اشتغال اتباع غیرمجاز خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دهوک بالاترین میزان مشارکت رأی‌دهندگان را در انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق ثبت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات تاجیکستان در جریان سفر یک هیئت بلندپایه به شمال افغانستان تأکید کردند که هیچ گروه یا فردی از مخالفان حکومت طالبان اجازه فعالیت در خاک این کشور را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های امداد و نجات گرجستان اجساد ۱۸ نفر از ۲۰ سرباز ترکیه‌ای که در سقوط هواپیمای ترابری نظامی C-۱۳۰ ترکیه جان باختند را پیدا کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یک ماه گذشته، رژیم صهیونیستی با ۲۸۲ حمله به غزه، آتش‌بس را بارها نقض کرده و بیش از ۲۴۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ایران و روسیه برای گفت‌و‌گو در مورد وضعیت خاورمیانه تماس تلفنی برقرار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل(یونیسف) اعلام کرد افغانستان یکی از آسیب‌پذیرترین کشورها در برابر تغییرات اقلیمی است که دسترسی به آب سالم برای میلیون‌ها نفر در این کشور به شدت محدود شده و هم‌اکنون ۸ تن از هر ۱۰ افغان آب آلوده مصرف می‌کنند. ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی طالبان با هشدار به تجار افغانستانی گفت که تمام قراردادهای تجاری با پاکستان باید ظرف سه ماه نهایی شود.وی تأکید کرد بازگشایی مسیرهای تجاری منوط به ارائه تضمین‌های قوی از سوی پاکستان برای عدم مسدودسازی راه‌ها در هر شرایطی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به شمارش نهایی آرا توسط کمیسیون عالی انتخابات، میزان مشارکت رأی‌دهندگان عراق به ۵۶ درصد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرکرده مخالفان رژیم صهیونیستی گفت که برای اینکه نخست وزیر این رژیم عفو دریافت کند باید به اتهامات فساد خود اعتراف کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است