بین‌الملل 18:15 - 20 شهریور 1398
وزارت منابع طبیعی چین در بیانیه‌ای رسمی، خبر از استقرار یک شبکه از پهپادهای بدون سرنشین در دریای چین جنوبی داد. این سیستم به تجسس خطرات زیست‌محیطی و فوریت‌های دریایی خواهد پرداخت.

دریای چین جنوبی تحت نظارت شبکه پهپادی چین

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، طبق گزارش روزنامه "چاینا مورنینگ پست"، هدف از این استقرار این سیستم، نظارت بر محیط زیست عنوان شده است.

این روزنامه به نقل از وزارت منابع طبیعی چین نوشت: "این سیستم جهت بازرسی از آب‌ها جهت تجسس نشانه‌هایی مشکوک مورد استفاده قرار گرفته و درخصوص مشکلات منطقه تحقیق می‌کند، و به طور زنده، دریا و جزایر را مورد نظارت قرار می‌دهد".

در ادامه بیانیه آمده است: "این سیستم نقش مهمی در نظارت فجایع و واکنش‌های اضطراری ایفا خواهد کرد، مواردی از قبیل لکه نفتی و آب‌سرخه‌ها".

این شبکه، شامل پرنده‌های متعدد و بدون سرنشینی (یواِی‌وی) است که مجهز به دوربین‌های کیفیت بالا می‌باشد.

طبق گزارش همین روزنامه، چین احتمالا تا سال ۲۰۲۱ از یک سیستم جدید ماهواره‌ای رونمایی می‌کند که دارای سنسورهای فراطیفی، نوری و راداری خواهد بود.

این کشور، ادعای حاکمیت بر بیشتر مناطق دریای جنوبی را دارد و اقدام به تاسیس زیرساخت‌ دریایی در این گذرگاه مهم تجاری کرده است. این زیرساخت‌ها شامل رادارهای هواشناسی، ایستگاه‌های نظارتی بر محیط زیست و نظارت دریایی است.

انتهای پیام


10235092
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس و اعضای کلیدی دیوان کیفری بین‌المللی با صدور بیانیه‌ای متحد، استقلال این دادگاه را در برابر تحریم‌های اخیر ایالات متحده علیه مقامات ارشد آن اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از گفت‌وگوی تلفنی بنیامین نتانیاهو با دونالد ترامپ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه حملات به کشتی‌های تجاری در دریای سیاه را غیرقابل قبول خواند و هشدار داد جنگ روسیه و اوکراین امنیت کشتیرانی در این منطقه را تهدید می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد دولت سودان به روسیه پیشنهاد داده است در ازای دریافت کمک‌های نظامی، کنترل بندر پورت سودان در دریای سرخ را برای ۲۵ سال در اختیار مسکو قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی از اسرائیل خواست تا «گفتگوی قوی و واقعی با سوریه را حفظ کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع هلند از امضای قرارداد مشترک تولید پهپاد با همتای اوکراینی خود خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر هیئت مقاومت در کرانه باختری از تلاش رژیم اشغالگر صهیونیستی برای قطع ارتباط بین استان‌های نابلس و جنین از طریق مصادره حدود یک میلیون متر مربع از اراضی فلسطینیان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، هشدار داد مذاکرات پیش‌رو بین پوتین و فرستاده ویژه آمریکا ممکن است منجر به افزایش فشار بر اوکراین برای دادن امتیازات شود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه روز دوشنبه اولین شماره روزنامه رسمی جدید خود با نام «الثوره السوریه» را پس از پنج سال توقف انتشار روزنامه‌های چاپی منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای، اظهارات مقام ناتو درباره امکان انجام «حملات پیش‌دستانه» علیه روسیه را گامی غیرمسئولانه و نشان‌دهنده تشدید تنش‌ها از سوی این اتحادیه خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است