اقتصادی 02:26 - 18 خرداد 1399
بانک مرکزی آلمان در گزارشی نوشت روند احیای بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا دست کم دو سال به طول خواهد انجامید.

بزرگ‌ترین اقتصاد اروپایی هفت درصد آب خواهد رفت!

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، به نظر نمی رسد که پیامدهای ویروس کرونا بر روی رشد اقتصادی کشورهای اروپایی رو به پایان باشد: بانک مرکزی آلمان در گزارشی هشدار داده است که حتی با وجود حمایت های صورت گرفته توسط دولت، اقتصاد این کشور امسال ۷.۱ درصد کوچک خواهد شد و در بهترین حالت دو سال تا بازگشت میزان تولیدات به سطوح قبل از زمان بحران زمان لازم خواهد بود.

ینس وایدمان، رئیس بانک مرکزی آلمان در بیانیه ای اعلام کرد: حمایت های مالی دولت نقش مهمی در بازگشت ثبات به اقتصاد خواهد داشت اما لازم است تا باز هم اقدامات بیشتری صورت گیرد.

اقتصاد آلمان در سه ماهه نخست امسال وارد رکود شد و انتظار می رود عملکرد بزرگ ترین اقتصاد اروپایی در سه ماهه دوم سال حتی از سه ماهه نخست سال نیز بدتر باشد. نرخ بیکاری به ۶.۳ درصد افزایش پیدا کرده است و هفت میلیون آلمانی با کاهش شدید درآمدهای خود مواجه شده اند. دولت ائتلافی آنگلا مرکل اعلام کرده ۱۳۰ میلیارد یورو دیگر به حمایت از بخش های مختلف اقتصاد این کشور در برابر پیامدهای ویروس کرونا تخصیص خواهد داد.

پیش از این نیز موسسه اقتصادی آلمان در گزارشی ناامیدکننده هشدار داده بود که بزرگ ترین اقتصاد اروپا بر اثر کرونا امسال ۶.۶ درصد کوچک خواهد شد و بازگشت فعالیت های اقتصادی به سطح پیش از زمان کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ ممکن نخواهد بود.  

از سوی دیگر بانک مرکزی ایتالیا نیز با انتشار گزارش مشابهی پیش بینی کرد اقتصاد این کشور تحت تاثیر شیوع کرونا در سال جاری ۱۳ درصد کوچک شود. در سه ماهه نخست امسال اقتصاد ایتالیا ۵.۳ درصد کوچک شده بود که بدترین عملکرد فصلی اقتصاد این کشور از سال ۱۹۹۵ تاکنون محسوب می شود.

فدراسیون کسب و کارهای خرد ایتالیا با صدور بیانیه ای اعلام کرد: ملاحظات بهداشتی و اضطراری باعث شده است تا بسیاری از کسب و کارها به ویژه مغازه ها و ارائه دهندگان خدمات گردشگری با مشکلات بسیار حاد مواجه شوند. به خاطر کمبود نقدینگی، خیلی از کسب و کارهای کوچک مجبور به تعدیل نیرو یا تعطیلی شده اند.

انتهای پیام


10563076
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی از خرید بیش از ۱۲۱ هزار میلیارد تومان کالای اساسی توسط مردم از طریق کالابرگ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی در اطلاعیه‌ای شرایط جدید ثبت‌نام و انتخاب خودرو‌های وارداتی را از فردا ۲۵ بهمن اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سندیکای صنعت برق ایران گفت: تمرکز بر تولید داخل و فعال‌سازی پروژه‌های متوقف‌شده، طی سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های صنعت برق تبدیل شده و همین رویکرد، نقش تعیین‌کننده‌ای در مدیریت شرایط دشوار شبکه ایفا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین اعلام مرکز آمار، نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ساله و بیشتر ۷.۴ درصد اعلام شده است که یک دهم درصد افزایش را نشان می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۲ بهمن در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افت ۰.۷۳ درصدی به سطح ۴ میلیون و ۲۹ هزار و ۸۱۹ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به ذخایر مناسب کالا و فراوانی عرضه، قیمت کالا‌های اساسی در بازار متعادل شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا پایان هفته شاهد بارش برف و باران در نواحی شمال و شمال غرب کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: بارش برف و باران در برخی از محور‌های استان البرز و تهران گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان معتقدند همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی علاوه بر شفافیت اقتصادی شاهد بهبود و پایداری اقتصاد کشور خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است