اقتصادی 14:26 - 04 تیر 1401
شاخص کل اوراق بورس بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش 13 هزار و 59 واحد همراه شد.

کاهش 13 هزار واحدی شاخص بورس تهران

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند کاملا ریزشی قرار گرفت، به گونه‌ای که شاخص کل در پایان معاملات با کاهش 13 هزار و 59 واحد به رقم یک میلیون و 520 هزار و 334 واحد رسید.

همچنین شاخص کل با معیار هموزن با رشد 367 واحد به رقم 422 هزار و 660 واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 6 میلیون و 19 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله گران امروز بیش از 7.2 میلیارد سهام، حق تقدم و اوراق مالی در قالب 441 هزار فقره معامله و به ارزش 4304 میلیارد تومان دادوستد کردند.

امروز شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی با 85 صدم درصد کاهش همراه شد. این دو شاخص با معیار هموزن فقط 9 صدم درصد رشد کردند.

شاخص آزاد شناور 76 صدم درصد کاهش یافت، شاخص بازار اول بورس 94 صدم درصد افت کرد و شاخص بازار دوم بورس 74 صدم درصد کاهش یافت.

امروز نماد شرکت‌های بورس مانند ملی مس، فولاد مبارکه، هلدینگ معدنی خاورمیانه، هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تامین، گسترش نفت و گاز پارسیان، فولاد خوزستان و سرمایه‌گذاری قدیر بیشترین اثر کاهشی بر شاخص بورس را‌ داشتند.

در فرابورس ایران هم شاخص کل با کاهش 86 واحد به رقم 20 هزار و 584 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 142 هزار میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه 357 هزار میلیارد تومان شد. امروز معامله گران در فرابورس ایران بیش از 4.2 میلیارد، سهام، حق تقدم و اوراق مالی در قالب 248 هزار فقره معامله و به ارزش 4350 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز نماد فرابورس بیشترین اثر افزایشی بر شاخص فرابورس را‌ داشته و برعکس نمادهای فولاد غدیر، پلیمر آریاساسول، پتروشیمی تندگویان، سنگ آهن گهر زمین، بانک دی و جهان فولاد سیرجان بیشترین اثر کاهشی بر شاخص فرابورس را‌ داشتند.

انتهای پیام/‌


11604376
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شرکت بین المللی نمایشگاه‌های بین المللی گفت:صنعت فرش دستباف یکی از ظرفیت‌های مهم صادراتی کشور است که در سال‌های گذشته تا سقف دو میلیارد دلار نیز صادرات داشته، اما در سال‌های اخیر به دلایل مختلف از جمله تغییر شرایط بازار‌های جهانی و رقا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۲۰۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» متقاضیان تا ساعت ۲۴ امروز شنبه دوم اسفند فرصت دارند ۱۰ میلیارد ریال (۱ میلیارد تومان) وجه الضمان به ازای هر شمش را جهت شرکت در حراج مرکز مبادله ارز و طلای ایران را واریز کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شش بانک دارای اضافه‌برداشت با ارائه تعهد به بانک مرکزی، از زیر تیغ محدودیت ساتنا خارج شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون گمرک گفت: در ۱۰ ماه گذشته بیش از ۲ میلیون و ۴۴۸ هزار تن کالا به ارزش ۹۳۹ میلیون دلار به روسیه صادر شده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از تأمین و توزیع گسترده اقلام اساسی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پروژه‌های نهضت ملی مسکن به نیمه راه رسیده‌اند، اما در شرایط کنونی برخی از بانک‌ها به دلیل تشدید ناترازی با کمبود منابع مالی رو‌به‌رو شده‌اند که همین امر خود زمینه ساز کندی روند پیشرفت پروژه‌ها شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس بازار سرمایه با تشریح سازوکار صندوق‌های صدور و ابطالی طلا، این ابزار مالی را گزینه‌ای مناسب برای سرمایه‌گذارانی دانست که به‌دنبال حفظ ارزش دارایی خود در برابر تورم هستند، اما تمایلی به خرید و نگهداری فیزیکی طلا ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی عملکرد توزیع سود جاری (مجامع) شرکت‌های عضو بورس و فرابورس در ۱۰ ماه امسال حاکی از آن است که حدود ۱۰۷.۵ همت سود از زمان برگزاری مجامع به حساب سهام‌داران واریز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت:: بر اساس الگو‌های فعلی، وضعیت جوی در فصل بهار نیز تقریباً مشابه زمستان خواهد بود و میزان بارش‌ها در محدوده نرمال ارزیابی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است