فرهنگی‌هنری 15:30 - 08 اسفند 1398

پایان زودتر از موعد نمایشگاه کتاب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه استانی کتاب سیستان و بلوچستان که از سوم اسفند ماه سال جری آغاز به کار کرده بود با توجه به شیوع بیماری کرونا و به منظور رعایت ایمنی و بهداشت یک روز زودتر به کار خود پایان داد.

بر این اساس و بنا به درخواست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان؛ نمایشگاه در پایان ساعت کاری پنج شنبه ۸ اسفند به کار خود خاتمه می‌دهد.

پیش از این روز جمعه نهم اسفند ماه روز پایانی این رویداد اعلام شده بود.

یست و یکمین دوره نمایشگاه کتاب استان سیستان و بلوچستان (زاهدان) با حضور ۲۶۷ ناشر و نمایندگی از سراسر کشور و ۱۱ ناشر از استان و همچنین با شرکت ۱۰ ناشر حوزه نشر الکترونیک روز شنبه ۳ اسفندماه افتتاح شد. در این نمایشگاه ۷۷ هزار و ۳۷۰ عنوان کتاب در ۲۱۲ غرفه به نمایش گذاشته شد و تعداد ۷ کتاب‌فروشی از استان در قالب طرح «همراه» با ستاد برگزاری نمایشگاه تعامل و همکاری داشتند.

برای این رویداد فرهنگی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال بن کارت یارانه‌ای الکترونیکی خرید کتاب در نظر گرفته‌شد که از طریق بانک عامل مستقر در نمایشگاه با ارائه کارت ملی به بازدیدکنندگان ارائه شد. بن‌های توزیع‌شده در این نمایشگاه تا سه هفته پس از اتمام نمایشگاه در کتاب‌فروشی‌های منتخب، دارای اعتبار خرید خواهند بود.


10416854
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های مختلف رادیویی همزمان با سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی با پخش ویژه‌برنامه‌هایی تحلیلی، مستند و ترکیبی، به تبیین ابعاد شخصیتی، اندیشه‌ای و نقش‌آفرینی این فرمانده شهید در جبهه مقاومت می‌پردازند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های سیما با طراحی و تولید برنامه‌های متنوع و ویژه، به استقبال مناسبت‌های پیش‌رو از جمله میلاد مولای متقیان حضرت علی (ع)، روز پدر و ششمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی خواهند رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۴۰ فیلم سینمایی، ۱۱، ۱۲ و ۱۳ دی ماه مصادف با روز میلاد حضرت علی (ع)، روز پدر و سالگرد شهادت سردار سلیمانی از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داریوش کاردان،از شب گذشته با فصل جدید برنامه «چهل‌تیکه» پس از سال‌ها به تلویزیون بازگشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «افسانه دونگ یی»، موفق شد با کسب ۳۶ درصد از مجموع آرا، عنوان سریال منتخب مخاطبان شبکه تماشا را از آنِ خود کند. این مجموعه از ۱۳ دی‌ماه روی آنتن شبکه تماشا خواهد رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روایتی از بازدید خبرنگاران از مرکز تحقیقات صدا و سیما در این گزارش بازگو شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند تحلیلی «آخرین میدان» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محسن فارسی، چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال طنز اجتماعی اسباب زحمت به کارگردانی سعید آقاخانی، داستان کارگران باربری را روایت می‌کند که با ورود به منازل و اماکن عمومی درگیر قصه‌های طنز و اجتماعی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما بابت اخبار منتشر شده پیرامون بودجه صداوسیما و هزینه‌های مربوط به آن مطلبی منتشر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه جایزه ادبی جلال آل‌احمد نامزد‌های نهایی هجدهمین دوره این جایزه را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است