سیاسی 20:20 - 26 دی 1400
رئیس جمهور در جلسه هیات دولت:
رئیس جمهور با اشاره به راه اندازی تورهای گردشگری ویژه معلولین گفت: همه دستگاه‌ها در حیطه مسئولیت‌های خود باید تلاش کنند تا زندگی و رفت و آمد معلولین در سطح شهر و ادارات تسهیل شود و تهیه وسیله نقلیه مناسب برای این عزیزان از جمله وظایفی است که بر عهده دولت است.

همه دستگاه‌ها باید تلاش کنند تا زندگی و رفت و آمد معلولین تسهیل شود

به گزارش ایسنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (یکشنبه) در جلسه هیات دولت با تاکید بر لزوم خدمت خالصانه و تلاش همه جانبه برای رفع مشکلات مردم، گفت: اعضای هیات دولت ضمن تبیین و تشریح نقاط قوت و موفقیت های خود در بخش های مختلف بویژه در زمینه معیشت و تأمین کالاهای اساسی، تلاش کنند هیچ ضعف و نارسایی در عملکرد نداشته باشد.

رئیس جمهور در ادامه توجه و صیانت از محیط زیست را وظیفه همگانی دانست و خاطرنشان کرد: رعایت مسایل زیست محیطی برای همه دستگاه ها ضروری است اما حوزه محیط زیست نیز باید برای برون رفت از مشکلات راهکار داشته باشد و موجب توقف بی دلیل پروژه‌ها نشود.

دکتر رئیسی افزود: میراث فرهنگی گنج‌های گرانبهایی هستند که باید برای عصرها و نسل های آینده حفظ شود لکن توجه به حفظ میراث فرهنگی موجود در بافت های فرسوده نباید موجب اخلال در زندگی مردم شود.

رئیس جمهور همچنین دستور داد اعتبار پیمانکاران بازسازی مناطق زلزله زده هرمزگان تأمین شود تا آنها با سرعت فعالیت‌های خود را ادامه دهند.

آیت‌الله رئیسی در ادامه بر تقویت همکاری و گسترش روابط خارجی بویژه با کشورهای همسایه و حوزه آمریکای لاتین تاکید کرد و اظهارداشت: اکنون ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط خارجی با کشورهای منطقه و حوزه آمریکای لاتین ایجاد شده است که باید با فعال کردن این ظرفیت‌ها منافع ملت تأمین شود و وزرا باید با جدیت طرح‌های مشترک را پیگیری و اجرایی کنند.

رئیس جمهور در ابتدای سخنان خویش ضمن تسلیت رحلت حضرت ام‌البنین(س) با تجلیل از جایگاه این بانوی بزرگوار، اظهار داشت: حضرت ام‌البنین(س) غیر از جایگاه مادر و همسر شهید بودن نقش مهمی در ماندگاری و رساندن پیام عاشورای حسینی داشتند.

انتهای پیام


11412911
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید وقتی برنج وارداتی را بدون ارز ترجیحی عرضه می‌کنیم باید تفاوت قیمتی که بین برنج خارجی و داخلی وجود دارد جبران و دست دلال‌های برنج قطع شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد، تهران و باکو مصمم به ساخت آینده‌ای مشترک، امن و شرافتمندانه و استوار بر احترام متقابل هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از برنامه‌ریزی جهت برگزاری نشست منطقه‌ای در تهران برای گفت‌وگو و تبادل نظر درباره تحولات مرتبط با افغانستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، گفت: تهران نیز خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران در پیامی، فرارسیدن روز مادر را به همه زنان کشور تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری قزاقستان و رئیس جمهوری اسلامی ایران از نمایشگاه نسخه‌های خطی ارزشمند تاریخ قزاقستان که در آرشیو‌های ایران یافت شده بود، بازدید کردند. 
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام شهریاری می‌گوید جمهوری اسلامی توانسته الگوی وحدت شیعه و سنی را به جهان ارائه کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان دقایقی قبل با استقبال معاون رئیس کابینه وزرا در امور اقتصادی ترکمنستان وارد عشق آباد پایتخت این کشور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در چین، تولید آثارسینمایی مشترک، برگزاری نمایشگاه دوسالانه کشور‌های طرح کمربند - راه، ترجمه کتاب‌های هنری، برگزاری وبینار‌های معرفی هنر و هویت فرهنگی را از مصادیق همکاری‌های فرهنگی وهنری در قالب طرح «هنر پُل می‌سازد» عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل ارتش گفت: در ایران اسلامی، ملاک و مبنای ما، اخلاق دینی است، برهمین مبنا، ما هیچ‌گاه به سراغ سلاحی که به سعادت بشری لطمه بزند، نرفته‌ایم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است