علمی فناوری 17:26 - 22 تیر 1399

۱۰۴ اختراع از ایران در دفاتر بین‌المللی ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، ورود محصولات فناورانه به بازارهای بین‌المللی موضوعی مهم برای هر کشوری محسوب می‌شود. حال که بیش از ۵ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند باید تلاشی تازه و جدی برای شکل گیری بازارهای جهانی انجام شود.

ثبت اختراع یکی از پیش نیازهای دستیابی به این هدف است. شرکت‌ها برای صادرات محصولات دانش‌بنیان به سایر کشورها باید ثبت اختراع آن را انجام داده باشند.

البته ثبت اختراع در دفاتر معتبر بین‌المللی مسیری پرپیچ و خم دارد. کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این مسیر همراه مخترعان شده است. مخترعان برای ثبت اختراع بین‌المللی خود بیش از ۹۰ درصد توسط کانون حمایت می‌شوند.

حمایتی که گسترش نوآوری و خلاقیت را به همراه دارد. هزار و ۸۹۰ درخواست برای دریافت حمایت در سامانه کانون ثبت شده است. از این تعداد ۲۹۸ پرونده در مرحله ارزیابی حمایت تایید شده‌اند. همچنین ۱۰۴ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شد.

در دنیای امروز رقابتی فزاینده میان کسب و کارها در استفاده از نوآوری وجود دارد تا توسعه فناوری‌های نوین با سرعت پیش رود. در این شرایط حفاظت از دارایی‌های فکری و دستاوردهای فناورانه اهمیتی دو چندان پیدا می‌کند. کانون نیز در همین راستا به مخترعان خدمات خود را ارائه می‌دهد.


10615455
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تمرکز پزشکان متخصص در شهر‌های بزرگ و کمبود شدید در مناطق محروم را از چالش‌های جدی نظام سلامت عنوان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانش‌آموزان در شهر تهران حضور دارند و برخلاف اذهان عمومی، شهر تهران از فقیرترین مناطق کشور در حوزه سرانه آموزش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نزدیک شدن دنباله‌دار 3I/ATLAS به زمین یک هدیه کریسمس استثنایی برای ستاره‌شناسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد دیابتی می‌توانند دچار مشکلات کلیوی شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی روشی برای افزایش عمر و کارایی باتری گوشی‌های هوشمند ابداع کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: هرگز نباید در مدرسه در پوشش یک سری از فعالیت‌ها زمینه را برای یکسری ناهنجاری‌های تربیتی مهیا کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش در نشست صمیمی با منتخبی از معاونان مدارس سراسر کشور بر حل مسائل این وزارتخانه از طریق «همفکری، تعامل و استفاده از ظرفیت‌های میدانی» تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌ها و کلیپ‌های درمانی موجود در فضای مجازی هرگز نمی‌توانند راهکار مناسبی برای بیماران باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نهمین دوره رقابت استارتاپی اینوتکس‌پیچ به‌عنوان یکی از رویداد‌های معرفی ایده‌های نو و اتصال استارتاپ‌ها به سرمایه‌گذاران، امسال در ۶ استان میزبان برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است