علمی فناوری 17:26 - 22 تیر 1399

۱۰۴ اختراع از ایران در دفاتر بین‌المللی ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، ورود محصولات فناورانه به بازارهای بین‌المللی موضوعی مهم برای هر کشوری محسوب می‌شود. حال که بیش از ۵ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند باید تلاشی تازه و جدی برای شکل گیری بازارهای جهانی انجام شود.

ثبت اختراع یکی از پیش نیازهای دستیابی به این هدف است. شرکت‌ها برای صادرات محصولات دانش‌بنیان به سایر کشورها باید ثبت اختراع آن را انجام داده باشند.

البته ثبت اختراع در دفاتر معتبر بین‌المللی مسیری پرپیچ و خم دارد. کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این مسیر همراه مخترعان شده است. مخترعان برای ثبت اختراع بین‌المللی خود بیش از ۹۰ درصد توسط کانون حمایت می‌شوند.

حمایتی که گسترش نوآوری و خلاقیت را به همراه دارد. هزار و ۸۹۰ درخواست برای دریافت حمایت در سامانه کانون ثبت شده است. از این تعداد ۲۹۸ پرونده در مرحله ارزیابی حمایت تایید شده‌اند. همچنین ۱۰۴ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شد.

در دنیای امروز رقابتی فزاینده میان کسب و کارها در استفاده از نوآوری وجود دارد تا توسعه فناوری‌های نوین با سرعت پیش رود. در این شرایط حفاظت از دارایی‌های فکری و دستاوردهای فناورانه اهمیتی دو چندان پیدا می‌کند. کانون نیز در همین راستا به مخترعان خدمات خود را ارائه می‌دهد.


10615455
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است