سیاسی 17:03 - 22 فروردین 1399

برقراری آتش‌بس برای بازسازی نیروهای سعودی، راه‌حل بحران یمن نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس و مدیرکل امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی در حساب کاربری خود در توئیتر با اشاره با اعلام ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی در تجاوز به یمن برای اعلام آتش بس، نوشت: برقراری آتش بس در یمن و لغو همه تحریم‌های انسانی دو محور اصلی مطالبات مردم یمن است.

وی افزود: توقف حملات علیه یمن اقدام خوبی است؛ اما برقراری آتش‌بس‌های ناپایدار چند روزه از سوی سعودی‌ها و بازسازی نیروها برای ادامه جنگ و کشتار، راه حل نیست.

گفتنی است، ائتلاف کشورهای عرب به رهبری عربستان سعودی که در حال جنگ با یمن است، روز چهارشنبه ۲۰ فروردین به صورت یک‌جانبه آتش بس اعلام کرد. ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف به رهبری عربستان در این باره گفته بود که این آتش بس قرار است از ساعت ۱۲ شب به وقت محلی به مدت دو هفته اجرا شود.

در حالی ریاض این آتش بس یکجانبه را اعلام کرد که سازمان ملل متحد چند روز پیش‌تر، خواستار متوقف کردن درگیری‌ها به دلیل شیوع بیماری ویروس کرونا شده بود.


10478261
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور نوشت: در آزمون بزرگ جنگ تحمیلی شاهد شکل‌گیری یکی از کم‌نظیرترین جلوه‌های وفاق و انسجام اجتماعی در تاریخ معاصر ایران بودیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رهبر معظم انقلاب، با حضور در منزل خانواده سپهبد شهید محمد باقری، یاد آن شهید و دیگر اعضای شهید این خانواده را گرامی داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در تماس‌های تلفنی جداگانه با همتای ترکیه‌ای و مالزیایی خود گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع با بیان اینکه جمهوری اسلامی پاسخ محکمی به آمریکا و رژیم صهیونیستی داد، گفت: ایران در برابر هرگونه گستاخی متجاوزین آماده پاسخی قاطع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی پروژه نظام سلطه برای تضعیف، اشغال و غارت منابع کشور‌ها و تجزیه منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی خواستار تضعیف و انشقاق در صفوف مسلمانان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در اجلاس وزرای سازمان همکاری شانگهای وارد چین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: در ایامی که کشور ما در معرض آزمونی بزرگ قرار گرفت، مردم به عنوان صاحبان اصلی این کشور، نشان دادند که قلب تپنده این سرزمینند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مقام معظم رهبری درباره احتمال مذاکره با آمریکا، گفت: ما با مذاکره‌ای که بدون پیش‌شرط و حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی باشد، مخالفتی نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اسبق دفاع گفت: جمهوری اسلامی هیچگاه به مذاکره نه نگفته است، اما دشمن ابتدا باید ثابت کند می‌خواهد مسائل را از طریق مذاکره مسائل حل کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است