سیاسی 17:03 - 22 فروردین 1399

برقراری آتش‌بس برای بازسازی نیروهای سعودی، راه‌حل بحران یمن نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس و مدیرکل امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی در حساب کاربری خود در توئیتر با اشاره با اعلام ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی در تجاوز به یمن برای اعلام آتش بس، نوشت: برقراری آتش بس در یمن و لغو همه تحریم‌های انسانی دو محور اصلی مطالبات مردم یمن است.

وی افزود: توقف حملات علیه یمن اقدام خوبی است؛ اما برقراری آتش‌بس‌های ناپایدار چند روزه از سوی سعودی‌ها و بازسازی نیروها برای ادامه جنگ و کشتار، راه حل نیست.

گفتنی است، ائتلاف کشورهای عرب به رهبری عربستان سعودی که در حال جنگ با یمن است، روز چهارشنبه ۲۰ فروردین به صورت یک‌جانبه آتش بس اعلام کرد. ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف به رهبری عربستان در این باره گفته بود که این آتش بس قرار است از ساعت ۱۲ شب به وقت محلی به مدت دو هفته اجرا شود.

در حالی ریاض این آتش بس یکجانبه را اعلام کرد که سازمان ملل متحد چند روز پیش‌تر، خواستار متوقف کردن درگیری‌ها به دلیل شیوع بیماری ویروس کرونا شده بود.


10478261
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: موفقیت نظام درمانی در گرو تقدم بخشیدن پیشگیری بر درمان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه حلقه فرهنگ‌سازی در زنجیره خودرو حلقه حائز اهمیت اساسی است، تصریح کرد: باید تعارفات را کنار گذاشت چراکه جان انسان‌ها مطرح است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسائل مهم منطقه و تحولات بین المللی در دیدار دبیرشورای عالی امنیت ملی و مشاور رهبر معظم انقلاب بررسی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی و معاون نخست وزیر فدراسیون روسیه بر شتاب بخشی به کریدور راهبردی شمال-جنوب تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: موفقیت در حکمرانی با توجه به نخبگان، مردم و اصول فرهنگ پایه محقق می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران وارد مسکو شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در پیامی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، بر برداشته شدن موانع پیش روی پژوهشگران تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال ورود سامانه جدید بارشی و احتمال وقوع سیلاب در برخی استان ها، فرمانده کل ارتش به فرماندهان نیرو‌های ارتش، دستور داد برای کمک به ستاد بحران آماده باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران خواستار فرآیندی شفاف و فراگیر در انتخاب دبیرکل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» صمصامی می‌گوید زمانی که ارز ترجیحی حذف می‌شود، یعنی همان کالای وارداتی باید با نرخ آزاد تأمین شود و در نتیجه قیمت‌ها جهش پیدا می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است