بین‌الملل 19:52 - 30 شهریور 1398
رئیس‌جمهوری ترکیه امروز (شنبه) جهت حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد عازم آمریکا شد.

اردوغان عازم آمریکا شد

به گزارش ایسنا، خبرگزاری آناتولی گزارش داد، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه جهت حضور در هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد از فرودگاه آتاترک در استانبول عازم نیویورک آمریکا شد.

امینه اردوغان، همسر اردوغان، برات آلبایراک وزیر دارایی و خزانه‌داری، خلوصی آکار وزیر دفاع، مراد کوروم وزیر محیط زیست و شهرسازی، رخسار پکجان وزیر تجارت، فخرالدین آلتون رئیس دفتر ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه و ابراهیم کالین سخنگوی این نهاد اردوغان را در این سفر همراهی می‌کنند.



پیش‌تر دفتر مطبوعاتی نهاد ریاست‌جمهوری ترکیه طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود که اردوغان در ۲۴ سپتامبر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی خواهد کرد. وی همچنین با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل دیدار و در نشست سه‌جانبه ترکیه-مالزی-پاکستان نیز حضور خواهد یافت.



بر اساس این بیانیه هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد با محوریت «احیای تلاش‌های چندجانبه برای نابودی فقر، آموزش با کیفیت، اقدامات اقلیمی و جهان‌شمولی» طی روزهای ۲۱ تا ۲۵ سپتامبر جاری در نیویورک برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


10243534
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران اسرائیلی با همراهی مقامات پیشین رژیم صهیونیستی در تل‌آویو تجمع کرده و خواستار بررسی شکست‌های امنیتی هفتم اکتبر شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل هشدار داد که ۱۲.۹ میلیون کودک در افغانستان در معرض بیماری‌های عفونی کشنده قرار دارند و سیستم بهداشتی این کشور در آستانه یک فاجعه انسانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه برخی رسانه‌ها مدعی شدند حماس پایان آتش‌بس را به اطلاع مقامات آمریکایی رسانده، یک مقام ارشد این گروه گزارش‌های مربوطه را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار هیئت بلندپایه طالبان با شورای توسعه صادرات دارو هند،طرف هندی آمادگی خود را برای افزایش صادرات، سرمایه‌گذاری مشترک و ایجاد کارخانه‌های تولید دارو در افغانستان اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهار اتوبوس حاوی زندانیان افغان که دوران محکومیت خود را در زندان‌های ایران سپری می‌کردند، امروز از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد خاک افغانستان شدند. این انتقال در چارچوب هماهنگی‌های حقوقی و کنسولی دو کشور انجام گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به طعنه گفت که اگر زلنسکی با طرح صلح مخالفت کند، می‌تواند با تمام وجود به جنگیدن ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یکی از بدترین آدم‌ربایی‌های دسته‌جمعی در نیجریه، بیش از ۳۰۰ دانش‌آموز و معلم از یک مدرسه ربوده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات متعدد رژیم صهیونیستی به مرکز و شمال غزه امروز جان ۲۰ فلسطینی از جمله ۴ کودک را گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان به ترامپ تاکید کرد که اروپا باید در روند پایان جنگ اوکراین حضور داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا به زودی در سوئیس گفت‌و‌گو‌های سطح بالا را برای بررسی و تعیین شرایط احتمالی توافق صلح آغاز می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است