بین‌الملل 19:52 - 30 شهریور 1398
رئیس‌جمهوری ترکیه امروز (شنبه) جهت حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد عازم آمریکا شد.

اردوغان عازم آمریکا شد

به گزارش ایسنا، خبرگزاری آناتولی گزارش داد، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه جهت حضور در هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد از فرودگاه آتاترک در استانبول عازم نیویورک آمریکا شد.

امینه اردوغان، همسر اردوغان، برات آلبایراک وزیر دارایی و خزانه‌داری، خلوصی آکار وزیر دفاع، مراد کوروم وزیر محیط زیست و شهرسازی، رخسار پکجان وزیر تجارت، فخرالدین آلتون رئیس دفتر ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه و ابراهیم کالین سخنگوی این نهاد اردوغان را در این سفر همراهی می‌کنند.



پیش‌تر دفتر مطبوعاتی نهاد ریاست‌جمهوری ترکیه طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود که اردوغان در ۲۴ سپتامبر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی خواهد کرد. وی همچنین با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل دیدار و در نشست سه‌جانبه ترکیه-مالزی-پاکستان نیز حضور خواهد یافت.



بر اساس این بیانیه هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد با محوریت «احیای تلاش‌های چندجانبه برای نابودی فقر، آموزش با کیفیت، اقدامات اقلیمی و جهان‌شمولی» طی روزهای ۲۱ تا ۲۵ سپتامبر جاری در نیویورک برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


10243534
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است