بین‌الملل 16:00 - 30 شهریور 1398
دبیرکل سازمان ملل امروز (شنبه) نسبت به حملات هوایی نیروهای متجاوز ائتلاف عربی به شهر الحدیده یمن ابراز نگرانی کرده و همه طرف‌ها را به خویشتن‌داری فراخواند.

گوترش پس از حملات ائتلاف سعودی به الحدیده، طرف‌ها را به خویشتنداری فراخواند

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه القدس العربی، در بیانیه‌ای که سخنگوی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل آن را صادر کرد، آمده است، دبیرکل همچنان تمامی طرف‌ها برای داشتن حداکثر خویشتن‌داری خود و تضمین پایبندی به شروط توافق‌نامه الحدیده ترغیب می‌کند. این توافق‌نامه ۱۳ دسامبر ۲۰۱۸ میان دولت مستعفی یمن و انصارالله به امضاء رسید.

براساس این بیانیه، گوترش تصریح کرده است، طرف‌های درگیر در جریان نشست کمیته هماهنگی استقرار مجدد نیروها که در ماه میلادی جاری برگزار شد، بار دیگر بر پایبندی خود به آتش‌بسی که در توافق‌نامه مذکور قید شده است، تاکید کردند.

صبح روز جمعه، ائتلاف عربی تحت امر عربستان "چهار پایگاه و کارگاه بمب‌گذاری قایق‌های بدون سرنشین را در شمال الحدیده" منهدم کرد.

ائتلاف عربی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهایش عملیاتی را شمال الحدیده علیه اهداف خصمانه انصارالله اجرایی کردند.

در مقابل این حملات، جنبش انصارالله در صفحه خود در توییتر، عربستان را به نقض توافق‌نامه استکهلم متهم و اعلام کرد، ائتلاف عربی منطقه الجبانه واقع در الحدیده را چهار مرتبه هدف قرار داد.

توافق‌نامه استکهلم که دولت مستعفی یمن و انصارالله اواخر ۲۰۱۸ به آن دست یافتند، بر خروج نیروهای انصارالله از الحدیده و بنادر آن تا هفتم ژانویه با هدف اجتناب از حملات گسترده به بندر الحدیده و مقدمه‌چینی برای انجام مذاکرات تاکید دارد. اما اختلافات موجود میان دو طرف بر سر تفسیر بندهای توافق‌نامه موجب شد اجرای آن به تاخیر بیافتد.

طبق ارزیابی‌های سازمان ملل در ۱۷ ژوئن ۲۰۱۹، درگیری‌ها در یمن در ۳۰ جبهه به کشته شدن ۷۰ هزار تن از آغاز ۲۰۱۶ تاکنون منجر شده است.

انتهای پیام


10243342
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای که روز پنجشنبه منتشر شد، گفت که ایالات متحده می‌تواند بر ونزوئلا نظارت داشته باشد و درآمد نفتی آن را برای سال‌ها کنترل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه می‌گوید پس از درگیری‌های مرگبار در حلب، آماده کمک به سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین روز پنجشنبه تحریم‌های یکجانبه آمریکا را که هیچ حمایتی از سوی سازمان ملل ندارند، محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جی دی ونس گفت که آمریکا معتقد است که گرینلند از نظر زیرساخت دفاع موشکی از اهمیت حیاتی برخوردار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است