اقتصادی 14:14 - 01 بهمن 1400

جزئیات جشنواره فروش بهاره اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، محمد صادق مفتح گفت: اصناف و تشکل‌ها، جشنواره تخفیف کالایی را با نام خرید شفاف آغاز کردند که در آن کالاها با قیمت مناسب‌تر از آنچه تاکنون بوده به مصرف کنندگان عرضه می‌شود.

قائم مقام وزیر صمت افزود: تخفیف کالایی در جشنواره آقای محمدصادق مفتح در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: اصناف و تشکل‌ها اعم از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، فروشگاه‌های اینترنتی و اصناف کشور، پویش بسیار خوبی را به صورت هماهنگ در جشنواره خرید شفاف شروع کردند که به واسطه آن طیف وسیعی از کالاها با قیمت مناسب‌تری در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.



وی اضافه کرد: زمان‌های شروع و پایان این جشنواره برای هر صنف متفاوت است یعنی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، فروشگاه‌های اینترنتی و اصناف در بازه‌های زمانی متفاوتی این جشنواره را برگزار می‌کنند، اما جهت گیری اصلی در این جشنواره ارائه قیمت‌های مناسب‌تر به خریداران است.


11419954
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره انجمن مالی اسلامی ایران گفت: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که در صورت نبود قوانین شفاف، همواره عده‌ای با دسترسی به ابزار‌های سریع‌تر و پیشرفته‌تر، منافع بازار را در اختیار می‌گیرند و نتیجه آن، بی‌اعتمادی و خروج سرمایه‌گذا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس امور بانکی در رابطه با تصمیم جدید بانک مرکزی در زمینه محدود کردن دسترسی بانک‌های دارای اضافه برداشت به سامانه ساتنا نکاتی را بیان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۹۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج گفت: بدهی ۱.۲ میلیارد یورویی واردکنندگان برنج به طرف‌های تجاری خارجی و عدم تأمین و تخصیص ارز توسط دولت، واردات برنج را معطل و بازار این محصول را در شرایط بحرانی قرار داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همراه اول از اراِئه بسته مکالمه و اینترنت ویژه هفت روزه به مشترکان خود به‌مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی روسیه گفت:اکنون بلوک ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر در حال ساخت است همچنین در حال بررسی بلوک‌های جدید نیروگاه هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی گفت: از هفته آینده عرضه و فروش خانه‌های زیر یک‌سانتی متر در منطقه ۵ تهران آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران گفت: قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان برای واحد‌های درجه یک، ۴۹۵ هزارتومان و برای واحد‌های درجه دو ۴۴۵ هزارتومان تعیین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاوی‌های عمرانی تهران گفت: سال آینده به طور قطع شاهد افزایش ۵۰ درصدی قیمت مسکن خواهیم بود و میانگین متوسط قیمت مسکن به ۲۰۰ میلیون تومان می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاوی‌های عمرانی تهران گفت: سال آینده به طور قطع شاهد افزایش ۵۰ درصدی قیمت مسکن خواهیم بود و میانگین متوسط قیمت مسکن به ۲۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است