اقتصادی 14:14 - 01 بهمن 1400

جزئیات جشنواره فروش بهاره اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، محمد صادق مفتح گفت: اصناف و تشکل‌ها، جشنواره تخفیف کالایی را با نام خرید شفاف آغاز کردند که در آن کالاها با قیمت مناسب‌تر از آنچه تاکنون بوده به مصرف کنندگان عرضه می‌شود.

قائم مقام وزیر صمت افزود: تخفیف کالایی در جشنواره آقای محمدصادق مفتح در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: اصناف و تشکل‌ها اعم از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، فروشگاه‌های اینترنتی و اصناف کشور، پویش بسیار خوبی را به صورت هماهنگ در جشنواره خرید شفاف شروع کردند که به واسطه آن طیف وسیعی از کالاها با قیمت مناسب‌تری در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.



وی اضافه کرد: زمان‌های شروع و پایان این جشنواره برای هر صنف متفاوت است یعنی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، فروشگاه‌های اینترنتی و اصناف در بازه‌های زمانی متفاوتی این جشنواره را برگزار می‌کنند، اما جهت گیری اصلی در این جشنواره ارائه قیمت‌های مناسب‌تر به خریداران است.


11419954
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نظام جدید قیمت‌گذاری گاز طبیعی افزون بر حمایت از اقشار کم‌مصرف و کم‌درآمد، انگیزه لازم را برای صرفه‌جویی و بهینه‌سازی مصرف در بخش‌های غیرمولد اقتصادی ایجاد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس گفت: از فردا ۷ مهر ماه بخشی از نهاده‌های دامی از گمرکات کشور ترخیص خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پروازهای آزمایشی هواپیمای بومی «سیمرغ» با هدف اجابت الزامات و مقررات و دریافت گواهینامه مجوز پرواز از سازمان هواپیمایی کشوری آغاز شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکزآمار ایران اعلام کرد: در مهر ماه ۱۴۰۴، تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور، ۴۸.۶ درصد بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام‌کرد: الزامات ناظر بر افتتاح حساب شرکت‌های در شرف تاسیس به منظور اخذ حداقل سرمایه به شبکه بانکی ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: بر اساس برنامه‌ریزی ما، تا پیک مصرف تابستان آینده بیش از ۲۰ هزار نقطه شهری به سامانه‌های خورشیدی مجهز خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: با توجه به قیمت گذاری جدید مرغ، بازار به تعادل رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» «طبق آخرین آمارهای اعلام شده، میزان مصرف بنزین در کشور طی مهر ماه به ۱۳۳ میلیون لیتر رسیده است. در حال حاضر، ظرفیت تولید بنزین در کشور تا ۱۱۴ میلیون لیتر امکان‌پذیر است.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: استقرار نظام مالیاتی هوشمند در کشور تنها از طریق صدور صورتحساب الکترونیکی امکان‌پذیر است که این امر می‌تواند زمینه‌ساز بهبود وضعیت مالیاتی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل توانیر گفت: تا کنون پنج میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه کنترل هوشمند نصب شده و برنامه داریم که ان‌شاءالله این تعداد را به بیش از ۱۰ میلیون دستگاه افزایش دهیم.  

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است