اقتصادی 14:42 - 10 فروردین 1399
درخواست انجمن قطعه‌سازان:
انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو در نامه‌ای خطاب به وزیر صمت، وزیر بهداشت، استاندار تهران و رییس ستاد مقابله با ویروس کرونا، خواستار تعطیلی کلیه خطوط تولید خودروسازان تا اوایل اردیبهشت ماه به جهت جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا شد.

تعطیلی خطوط تولید صنعت خودرو برای جلوگیری از شیوع کروناویروس

به گزارش ایسنا، انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو در نامه‌ای خطاب به رضا رحمانی - وزیر صنعت، معدن و تجارت - ، سعید نمکی - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - ، انوشیروان محسنی بندپی - استاندار تهران - و علیرضا زالی - فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در کلانشهر تهران - ، اعلام کرده است که با توجه به اینکه تعداد شاغلین صنعت خودروی کشور بیش از ۱۲۰ هزار نفر است که با احتساب شاغلین در صنعت قطعه‌سازی به بیش از ۷۰۰ هزار نفر می‌رسد؛ بنابراین در خوشبینانه ترین حالت، اگر تنها ۵۰ درصد این افراد علیرغم توصیه های ستاد مبارزه با ویروس کرونا و سایر مسئولان، به هر دلیل مسافرت کرده باشند، چنانچه حتی درصد کوچکی از این شاغلین ناقل ویروس کرونا باشند، با بازگشت به کار، خطر بسیار بزرگی را ایجاد می‌کنند و ضربه هولناکی به سلامت کل جمعیت ایران وارد خواهند کرد.

براین اساس، این انجمن درخواست دارد دستورات لازم ضمن هماهنگی با هر دو مدیران عامل شرکتهای خودروساز (گروه صنعتی ایران خودرو و گروه خودروسازی سایپا) صادر شود تا کلیه خطوط تولید تا اوایل اردیبهشت ماه تعطیل شوند. همچنین برای افرادی که سفر داشته‌اند و درصدی ناقل ویروس هستند، در این فرصت ۱۵ روزه فرصت غربالگری داده شود تا شاغلین بیمار از چرخه تولید خودروسازی و قطعه‌سازی فاصله بگیرند و با اطمینان کنترل این بیماری، صنایع خودرو و قطعه‌سازی اجازه شروع تولید مجدد در سال جدید را داشته باشند.

انتهای پیام


10461809
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها از فردا ۱۵ دی ماه خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام رئیس مرکز آمار ایران، مرحله آزمایشی سرشماری ۱۴۰۵ به طور همزمان در سراسر کشور آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در افزایش تخصیص اراضی مسکونی به پروژه‌های حمایتی و کاهش قیمت مسکن دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت:آنچه مستقیماً بازار ارز را تحت تأثیر قرار می‌دهد، عرضه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی و بازگشت آن به چرخه اقتصاد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کار صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: از فردا ۱۵ دی، تمام ارزی را که پیش از این شرکت‌های پتروشیمی در تالار اول عرضه می‌کردند، در تالار دوم عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ساعت پروازهای امارات از فرودگاه امام خمینی از ۴:۳۰ صبح به ۹:۳۰ تا ۱۰ ژانویه تغییر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد: پرواز‌های شرکت هواپیمایی امارات به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) لغو نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:واحد کیفی سازی بنزین (CCR) شرکت پالایش نفت تهران و RHU پالایشگاه نفت اصفهان در صورت رفع چالش‌های موجود در سال آینده تکمیل خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است