اقتصادی 14:42 - 10 فروردین 1399
درخواست انجمن قطعه‌سازان:
انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو در نامه‌ای خطاب به وزیر صمت، وزیر بهداشت، استاندار تهران و رییس ستاد مقابله با ویروس کرونا، خواستار تعطیلی کلیه خطوط تولید خودروسازان تا اوایل اردیبهشت ماه به جهت جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا شد.

تعطیلی خطوط تولید صنعت خودرو برای جلوگیری از شیوع کروناویروس

به گزارش ایسنا، انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو در نامه‌ای خطاب به رضا رحمانی - وزیر صنعت، معدن و تجارت - ، سعید نمکی - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - ، انوشیروان محسنی بندپی - استاندار تهران - و علیرضا زالی - فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در کلانشهر تهران - ، اعلام کرده است که با توجه به اینکه تعداد شاغلین صنعت خودروی کشور بیش از ۱۲۰ هزار نفر است که با احتساب شاغلین در صنعت قطعه‌سازی به بیش از ۷۰۰ هزار نفر می‌رسد؛ بنابراین در خوشبینانه ترین حالت، اگر تنها ۵۰ درصد این افراد علیرغم توصیه های ستاد مبارزه با ویروس کرونا و سایر مسئولان، به هر دلیل مسافرت کرده باشند، چنانچه حتی درصد کوچکی از این شاغلین ناقل ویروس کرونا باشند، با بازگشت به کار، خطر بسیار بزرگی را ایجاد می‌کنند و ضربه هولناکی به سلامت کل جمعیت ایران وارد خواهند کرد.

براین اساس، این انجمن درخواست دارد دستورات لازم ضمن هماهنگی با هر دو مدیران عامل شرکتهای خودروساز (گروه صنعتی ایران خودرو و گروه خودروسازی سایپا) صادر شود تا کلیه خطوط تولید تا اوایل اردیبهشت ماه تعطیل شوند. همچنین برای افرادی که سفر داشته‌اند و درصدی ناقل ویروس هستند، در این فرصت ۱۵ روزه فرصت غربالگری داده شود تا شاغلین بیمار از چرخه تولید خودروسازی و قطعه‌سازی فاصله بگیرند و با اطمینان کنترل این بیماری، صنایع خودرو و قطعه‌سازی اجازه شروع تولید مجدد در سال جدید را داشته باشند.

انتهای پیام


10461809
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید از اواخر وقت جمعه ۱۷ بهمن به کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای تامین دام کشور گفت: با توجه به افزایش ورود دام زنده و همچنین گوشت منجمد هفته آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت گوشت خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: کشاورزان یخ آب زمستانه باغات و مزارع یونجه بویژه در شب‌ها برای کنترل آفات خاکزی در دستور کار قرار دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاح سیاست‌های ارزی در کشور علاوه بر کاهش فساد سیستماتیک زمینه ساز افزایش بهره‌وری در اقتصاد شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به‌طور میانگین روزانه ۷۰ تا ۸۰ هزار درخواست کارت سوخت المثنی ثبت می‌شود و این در حالی است که تا پیش از اعلام سهمیه‌بندی بنزین، روزانه تنها ۵ هزار درخواست در سامانه ثبت می‌شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سیصد و یکمین و سیصد و دومین جلسه هیأت سرمایه‌گذاری خارجی و یازدهمین و دوازدهمین نشست این هیأت در سال ۱۴۰۴، در مجموع ۱۰۵ درخواست سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۳ میلیارد و ۷۶۲ میلیون دلار با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط بررسی و به تصویب اعضای هیأت ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد: میزان مصرف گاز در بخش‌های خانگی، تجاری و صنایع جزء به ۵۴۹ میلیون مترمکعب در ۲۴ ساعت گذشته رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی آخرین آمار بارش کشور نشان می‌دهد میزان تجمعی بارش ایران از ابتدای سال آبی تا ۱۱ بهمن‌ماه به ۱۰۸٫۷ میلی‌متر رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحات دستورالعمل معاملات ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران به شبکه بانکی ابلاغ شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است