اجتماعی 17:29 - 28 اردیبهشت 1401

صندوق ذخیره فرهنگیان باید در خدمت آموزش و پرورش باشد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، عصر امروز یوسف نوری در آئین تکریم و معارفه مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان که در اردوگاه فرهنگی تربیتی شهید باهنر تهران برگزار شد، اظهار کرد: از همه‌کسانی که در صندوق ذخیره فرهنگیان در سال‌های اخیر فعالیت داشتند و زحمت کشیدند، تشکر می‌کنم.

وی افزود: در هرزمانی که حکمرانی شایسته محقق نشود یک مجموعه ممکن است دچار انحراف شود چنان‌که صندوق ذخیره فرهنگیان با چنین مشکلی مواجه شد، لذا برای حکمرانی شایسته باید سه ویژگی؛ قانونمندی، عدالت محوری و برنامه راهبردی وجود داشته باشد.

نوری از تدوین آئین‌نامه جدید صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد و تصریح کرد: اگر برنامه راهبردی در صندوق وجود داشته باشد، هلدینگ‌های زیرمجموعه نیز دارای برنامه خواهند بود.

وی بر ضرورت داشتن برنامه‌های راهبردی تأکید کرد و افزود: صندوق ذخیره فرهنگیان باید دارای حاکمیت شرکتی باشد و در خدمت آموزش‌وپرورش باشد، لذا نوع حاکمیت صندوق باید از نوع حاکمیت شرکتی باشد.

وزیر آموزش‌وپرورش بر تبدیل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به یک مؤسسه پیشرفته تأکید و عنوان کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان با حاکمیت شرکتی می‌تواند سودآور باشد و در این صورت است که اهدافش محقق می‌شود.

نوری بر شفافیت فعالیت‌های صندوق ذخیره تأکید و اضافه کرد: با توجه به گستردگی آموزش‌وپرورش انسجام در درون و تعامل با بیرون می‌تواند اهداف مهم صندوق ذخیره فرهنگیان را محقق سازد.

عضو کابینه دولت مردمی خاطرنشان کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان در راستای وظایف اجتماعی خود باید دو مورد؛ توجه به جامعه هدف و توجه به ظرفیت‌های موجود درونی آموزش‌وپرورش را در دستور کار قرار دهد. همچنین حوزه‌های پرورشی، پژوهشی و …، مواردی است که صندوق می‌تواند از آن‌ها بهره‌مند شود.

نوری اضافه کرد: در دولت انقلابی سیزدهم انتظار می‌رود موسسه‌ها بیش‌ازپیش مردمی شوند و در این راستا حرکت کنند.

در ادامه این نشست مدیرعامل جدید صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: معلمان نقش انبیا و هدایت فرزندان و نقش ایجاد جامعه امام زمانی را دارند.

نجف‌پور کردی، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) تصریح کرد: مبتنی بر قوانین و در راستای فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان باید تدابیر لازمه را اتخاذ کنیم و با تفاهم و همراهی و با بهره‌گیری از مدیریت جهادی باید برای تحقق اهداف تلاش کنیم.

وی اضافه کرد: باید رویکرد اقتصادی مبتنی بر منافع سهامداران بر صندوق حاکم باشد و تا بتواند با ایجاد تعاملات راهبردی، خدمات راهبردی ارائه دهد.


11565811
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون‌ (۲۶ آبان ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از برخورد سه دستگاه اتوبوس و یک دستگاه مینی‌بوس در بزرگراه همدانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: بر اساس مصوبه اخیر کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری، شرایط و امکان انتقال ۳۸۰ نفر از محکومین افغانستانی به کشورشان مهیا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی برای توسعه حمل‌ونقل عمومی، بر همکاری نزدیک مدیریت شهری و صنعت خودروسازی برای نوسازی ناوگان و کاهش آلودگی هوا تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه در قانون اساسی تحت عنوان مدیریت یکپارچه شهری پیش بینی شده؛ هنوز به مرحله اجرا در نیامده و امیدواریم با اصلاحات مجلس، همراه با قانون شورا‌ها شاهد انجام آنها باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در عرفات، مزدلفه و منا، بر ضرورت اصلاح فرآیند‌های اجرایی و بهبود مشکلات گذشته و رفع نواقص پیش از موسم حج تمتع ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: رویکرد ما در استان تهران، تحولی و مبتنی بر کار جهادی و شبانه‌روزی خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ با اشاره به وقوع بارش‌های پیش‌رو، از رانندگان خواست با سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب و احتیاط کامل حرکت کنند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران از اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر‌های مطهر ۳۰۰ شهید گمنام خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است