اجتماعی 01:02 - 25 تیر 1399

دلایل دیر اجرا شدن حکم اعدام عوامل بمب گذاری ۱۰ سال پیش مهاباد

به گزارش خبرگزاری مهر غلامحسین اسماعیلی با حضور در بخش خبری ۲۱ در خصوص علت تأخیر در اجرای حکم اعدام عوامل شهادت ۱۲ هموطن کرد و آذری‌زبان گفت: پرونده دارای متهمان دیگری بود که فراری بودند و کماکان فراری هستند. تلاش‌های زیادی شد تا بلکه تمامی عوامل این جنایت تروریستی [که موجب شهادت ۱۲ زن و کودک شد] دستگیر شوند تا همه آن‌ها مجازات شوند.

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه افزود: پس از اطلاع از فرار آن‌ها از کشور و مأیوس شدن از دستگیری متهمان فراری محاکمه متهمان دستگیر شده انجام شد. پرونده در دو مرحله به دیوان عالی کشور ارسال شد؛ یک مرتبه دیوان عالی کشور دستور تکمیل تحقیقات و بررسی‌های جانبی را صادر کرد و پس از تحقیقات تکمیلی نهایتاً حکم صادره از دادگاه استان آذربایجان غربی به تأیید دیوان عالی کشور رسید.

اسماعیلی گفت: دو مرحله پرونده به کمیسیون عفو و بخشودگی قوه قضائیه ارسال شد. در هر دو مرحله باحضور اعضای کمیسیون عفو، بررسی‌های جامع انجام شد و به جهت جنایت هولناک صورت گرفته این افراد مستحق عفو و تخفیف مجازات ندانستند. این فرآیند باعث طولانی شدن رسیدگی و فراهم شدن مقدمات اجرای حکم شد. نهایتاً امروز در استان آذربایجان غربی حکم قانونی این دو تروریست وابسته به گروهک‌های ضدانقلاب به مرحله اجرا درآمد.


10619276
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوان که به اتهام سرقت مسلحانه گوشی تلفن همراه پای میز محاکمه ایستاده بود، در حالی منکر اتهامش شد که مدعی است شاکی در حال فیلمبرداری پنهانی از همسر وی بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه خواستار مستندسازی آسیب‌ها و خسارات وارده در جنگ تحمیلی و طرح شکایت از رژیم صهیونیستی و آمریکا در مجامع حقوقی بین‌المللی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه خواستار مستندسازی آسیب‌ها و خسارات وارده در جنگ تحمیلی و طرح شکایت از رژیم صهیونیستی و آمریکا در مجامع حقوقی بین‌المللی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرنخ‌های پلیسی در پرونده قتل وکیل جوان، اختلافات شغلی در یک پرونده مشترک را آشکار کرد؛ سرنخ‌هایی که دستگیری قاتل متواری را در عملیات تهرانسر رقم زد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، علت ممنوعیت تردد خودرو‌های برقی در روز‌های محدودیت تردد را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی فاتب موفق شد اعضای باندی را شناسایی و بازداشت کند که با فریب یکی از فرزندان یک خانواده، اقدام به سرقت طلا و ارز از منزل آنان کرده بودند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های پلیس فتا، به تشریح مشکلات ناشی از فعالیت سایت‌های فروشگاهی و صفحات اینستاگرامی فاقد مجوز پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بهزیستی استان تهران از توسعه مراکز اوتیسم و افزایش تسهیلات اشتغال معلولان در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ زینی‌وند گفت: پروژه عمرانی میدان سپاه و بخش‌هایی از پروژه میدان سبلان تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت از کشف پرونده فقدان دختر ۱۷ ساله و دستگیری فردی که او را در فضای مجازی اغفال و مخفی کرده بود خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است