اجتماعی 20:20 - 10 فروردین 1399
وام ازدواج 50 میلیون تومان شد
معاون ساماندهی امور جوانان با اشاره به افزایش مبلغ وام ازدواج به 50 میلیون تومان، پیشنهاد کرد که این مبلغ برای افراد زیر 18 سالی که ازدواج می‌کنند تا رسیدن به سن بالای 18 سال با هدف امکان انجام معاملات بانکی توسط خودشان حفظ شود.

پبشنهاد تندگویان برای ذخیره وام افرادی که زیر 18 سال ازدواج می‌کنند

به گزارش ایسنا ، محمدمهدی تندگویان با بیان اینکه در آمار سال گذشته افرادی با سن بالای 55 و 60 سال وجود داشتند که وام ازدواج را دریافت کرده اند و تعداد آنها هم به صورت افزایشی بود، گفت: نظر ما برای قانونگذاران این بود که جامعه ای را که می خواهیم در آن افزایش ازدواج شکل بگیرد و جامعه هدف واقعی ما هستند، رنج سنی از 18 سال به بالا باشند.

وی افزود: در واقع آنها که صاحب شغل هستند، امکان بازکردن حساب در بانک را دارند و عملا مزدوجینی هستند که به طور جدی وارد زندگی می‌شوند.

معاون امور جوانان با تاکید بر اینکه ما نمی‌گوییم اگر فردی زیر 18 سال ازدواج کرد وام دریافت نکند، تصریح کرد: بلکه می گوییم این افراد سهمشان تا سن 18 سالگی محفوظ باقی بماند تا خودشان قدرت انجام معاملات بانکی را داشته باشند. 

به گفته تندگویان برای سال آتی طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی وام ازدواج 50 میلیون تومان شده است. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود در یک برنامه رادیویی با اشاره به اینکه در معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان امروز بالای 3 هزار تشکل جوانان وجود دارد که در کل کشور مشغول ارائه خدمات در حوزه های مختلف  اجتماعی هستند، اظهار کرد:در ابتدای این دولت مجموعا در کشور زیر 100 تشکل وجود داشت که امروز تا این تعداد رسیده است که دستاورد بزرگی در حوزه جوانان است.

تندگویان ادامه داد: یکی از اقدمات این تشکل‌ها و جوانان ایران که از همه آنها سپاسگزارم این است که آنها در همه اتفاقات کشور در کنار دولت و حتی جلوتر از دولت با کمک مردم و خیرین و حمایت وزارت خانه حضور داشته اند.

انتهای پیام


10462196
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فراجا از شناسایی، دستگیری و استرداد دو تبعه خارجی متهم به قتل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات اوحدی برای خدمت به جامعه ایثارگری ارزشمند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز عملیات پوشش کانال انتقال آب در بلوار شهیدان رحیمی این شهرستان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، معضل بوی نامطبوع این محور شهری برطرف و یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان با ۳۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار محقق شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی تهران بزرگ، از دستگیری ۲۳۰ سارق و مالخر در قالب ۵۵ باند و توقیف حساب ۳۰۰ میلیارد تومانی یک باند سرقت منازل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در ایران متقاضی فرزندخواندگی ۲۰ برابر تعداد فرزندانی است که داریم و این باعث می‌شود بچه‌ها را به شایسته‌ترین خانواده‌ها بسپاریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت روند اعزام زائران ایرانی به حج تمتع ۱۴۰۵ را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ از طریق سامانه به نشانی My.haj.ir اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی بزرگراه‌های پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از فرصت سه ماهه به خوابگاه‌های دانشگاه‌های شریعتی و شاهد برای ایمن‌سازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورا مجوز واردات موتورسیکلت برقی را به شهرداری نداد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است