اجتماعی 10:40 - 07 تیر 1401
رئیس شورای شهر گفت: گرانی ها و مشکلات اقتصادی به جوانان اجازه نمی‌دهد که به سمت ازدواج بروند. برنامه های دولت ازدواج برای جوانان عملیاتی شود.

مشکلات اقتصادی به جوانان اجازه نمی‌دهد که به سمت ازدواج بروند

به گزارش خبرنگار فارس، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، در جلسه امروز شورای شهر تهران ضمن گرامیداشت یاد شهید بهشتی و ۷۲ شهید هفتم تیرماه، اظهار داشت: این حادثه اتفاق بزرگی بود و تعدادی از بزرگان کشور که صاحب تفکر بودند در جلسه حضور داشتند و اتفاقی که افتاد، می‌توانست کمر نظام را بشکند. این اتفاق ضربه بزرگی بود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه با تدابیر امام خمینی(ره) تبعات این حادثه از مردم رفع شد، خاطرنشان کرد: شهید بهشتی انسانی با تدبیر بود که به شهادت رسید. با تدابیر بنیانگذار جمهوری اسلامی ما از این حادثه عبور کردیم.

وی با اشاره به روز مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی تصریح کرد: این نامگذاری اتفاق خوبی است اما در هشت سال دفاع مقدس دیدیم که در حد یک حرف بود و تنها ایران از این سلاح‌ها استفاده نکرد و عراق و دیگر کشورها از سلاح‌های شیمیایی بهره گرفتند. امیدواریم همه به قراردادهای بین‌المللی پایبند باشند و استفاده از سلاح‌های شیمیایی را در هیچ کجای دنیا شاهد نباشیم.

چمران با بیان اینکه باید در خصوص معادن در کشور کار بیشتری انجام شود، گفت: باید از مواد معدنی به درستی استفاده شود و سمت خام‌فروشی نرویم.

وی با تأکید بر اینکه باید جوانان را به ازدواج ترغیب کرد، یادآور شد: این در شرایطی است که گرانی‌ها و مشکلات اقتصادی به جوانان اجازه دهد که به سمت ازدواج بروند. امیدواریم برنامه‌های دولت به گونه‌ای باشد که ازدواج برای جوانان عملیاتی شده و یک مشکل بزرگ برای آنها نباشد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن تبریک به مناسبت کسب مقام اول بانوان تکواندوکار ایرانی در آسیا، اظهار کرد: عده‌ای غرب‌گرا به دنبال این هستند که بانوان ما را به ویژه به دلیل حجاب آنها تخریب کنند اما می‌بینیم که بانوان به موفقیت دست پیدا می‌کنند. برای اولین بار این قهرمانی ارزشمند توسط بانوان ما به دست آمد و با همین شرایط و با همین اعتقاد می‌توانند به جایگاه‌های والا دست پیدا کنند.

انتهای پیام/


11607549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: آخرین مرحله از پرداخت معوقات متناسب‌سازی۱۴۰۳ حقوق بازنشستگان به حساب مشمولان واریز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با راه‌اندازی سامانه بازطراحی‌شده ثبت شرکت‌ها، زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز کاهش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بر نقش تعیین‌ کننده نوسازی ناوگان فرسوده در کاهش آلودگی هوا، تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۰ با اکران بنر‌های جذاب و خلاقانه در نقاط پرتردد منطقه، اهالی را به بازدید از باغ‌راه خیابان عرب، یکی از پروژه‌های موفق شهروندمحور، دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه شب یلدا مراسم جشنی با حضور فرزندان و همسران شهدای مدافع حرم در امامزاده روح الله الحسنی (ع) در میدان امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان سیصد و هشتاد و یکیمن جلسه شورای اسلامی شهر تهران، تعدادی پلاک ثبتی از حیث باغ و غیر باغ بودن بررسی و تعیین تکلیف شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ایران، یک کودک ده‌ساله می‌تواند آزادانه در شبکه‌های اجتماعی فعالیت کند، اما در استرالیا حساب‌های کاربران زیر ۱۶ سال به‌طور قانونی حذف می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با رویکردی مبتنی بر راهکار‌های علمی و اقدام اجرایی، مدیریت آلودگی هوای پایتخت را وارد مرحله‌ای جدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران گفت: در بخش مسیر اصلی پروژه شهید بروجردی بعد از رفع آخرین معارض تاسیساتی که لوله گاز ۱۲ اینچی است، ظرف سه ماه آینده پروژه تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است