اجتماعی 10:40 - 07 تیر 1401
رئیس شورای شهر گفت: گرانی ها و مشکلات اقتصادی به جوانان اجازه نمی‌دهد که به سمت ازدواج بروند. برنامه های دولت ازدواج برای جوانان عملیاتی شود.

مشکلات اقتصادی به جوانان اجازه نمی‌دهد که به سمت ازدواج بروند

به گزارش خبرنگار فارس، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، در جلسه امروز شورای شهر تهران ضمن گرامیداشت یاد شهید بهشتی و ۷۲ شهید هفتم تیرماه، اظهار داشت: این حادثه اتفاق بزرگی بود و تعدادی از بزرگان کشور که صاحب تفکر بودند در جلسه حضور داشتند و اتفاقی که افتاد، می‌توانست کمر نظام را بشکند. این اتفاق ضربه بزرگی بود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه با تدابیر امام خمینی(ره) تبعات این حادثه از مردم رفع شد، خاطرنشان کرد: شهید بهشتی انسانی با تدبیر بود که به شهادت رسید. با تدابیر بنیانگذار جمهوری اسلامی ما از این حادثه عبور کردیم.

وی با اشاره به روز مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی تصریح کرد: این نامگذاری اتفاق خوبی است اما در هشت سال دفاع مقدس دیدیم که در حد یک حرف بود و تنها ایران از این سلاح‌ها استفاده نکرد و عراق و دیگر کشورها از سلاح‌های شیمیایی بهره گرفتند. امیدواریم همه به قراردادهای بین‌المللی پایبند باشند و استفاده از سلاح‌های شیمیایی را در هیچ کجای دنیا شاهد نباشیم.

چمران با بیان اینکه باید در خصوص معادن در کشور کار بیشتری انجام شود، گفت: باید از مواد معدنی به درستی استفاده شود و سمت خام‌فروشی نرویم.

وی با تأکید بر اینکه باید جوانان را به ازدواج ترغیب کرد، یادآور شد: این در شرایطی است که گرانی‌ها و مشکلات اقتصادی به جوانان اجازه دهد که به سمت ازدواج بروند. امیدواریم برنامه‌های دولت به گونه‌ای باشد که ازدواج برای جوانان عملیاتی شده و یک مشکل بزرگ برای آنها نباشد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن تبریک به مناسبت کسب مقام اول بانوان تکواندوکار ایرانی در آسیا، اظهار کرد: عده‌ای غرب‌گرا به دنبال این هستند که بانوان ما را به ویژه به دلیل حجاب آنها تخریب کنند اما می‌بینیم که بانوان به موفقیت دست پیدا می‌کنند. برای اولین بار این قهرمانی ارزشمند توسط بانوان ما به دست آمد و با همین شرایط و با همین اعتقاد می‌توانند به جایگاه‌های والا دست پیدا کنند.

انتهای پیام/


11607549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی از کشف ۴۳۶ تُن گران فروشی برنج توسط ۲ شرکت معروف خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین بهره‌برداری از اتوبوس‌های برقی و بی‌آرتی و ایستگاه شارژ خودرو‌های برقی کیانشهر برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران از اجرای پویش ملی «اطعام مهدوی» همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم دادگاه تجدیدنظر، از تضییع حقوق بانک صادرات به مبلغ بیش از یک میلیارد درهم و ۱۰۰ میلیون یورو در پرونده گروه فلاحتیان جلوگیری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده پلیس راهور تهران بزرگ، از برخورد قاطع پلیس با خودرو‌هایی که اقدام به حمل بار غیرمتعارف می‌کنند و همچنین وانت‌بار‌هایی که در حاشیه معابر اقدام به فروش میوه و دیگر اقلام می‌کنند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی گفت: برخورد با سوءاستفاده کنندگان از کارت‌های بازرگانی و استفاده‌کنندگان از کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای، با جدیت دنبال خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه رسیدگی به پرونده ۳ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر کشور و از عوامل تحریق و تخریب مسجد جعفری و حوزه علمیه امام هادی (ع) کوی نصر تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: با بودجه‌ای که در سال آینده در نظر گرفته‌ایم، به نظر می‌رسد تا اواسط سال ۱۴۰۶ نشتی سد لار با حجم ۱۶۵ میلیون مترمکعب به تهران برسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی انتشار مطالبی در برخی رسانه‌های فضای مجازی درباره بلاتکلیفی زائران در فرودگاه بین المللی امام خمینی، به اطلاع میرساند موضوع مطرح شده ناشی از برداشت شتابزده از یک وقفه موقت در روند اعزام عمره بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی توانمندسازی و مهارت‌افزایی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: دوره بازآموزی ویژه تمامی‌کارکنان و نجاتگران داوطلب شرکت‌کننده در طرح ملی امداد و نجات نوروز ۱۴۰۵ برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است