سیاسی 22:40 - 17 آبان 1398

اظهارات ظریف در خصوص گام چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان جمعه شب هنگام ورود به آنتالیای ترکیه به منظور شرکت در بیست و چهارمین نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو در جمع خبرنگاران با ارائه توضیحاتی در مورد اقدام ایران در راستای اجرای گام چهارم کاهش تعهدات برجامی، اظهار کرد: ما گام چهارم را برداشتیم. با توجه به اینکه گفته بودیم که اگر اقدامات طرف مقابل در مورد برجام به نتیجه نرسد، گام‌های بعدی را برمی‌داریم و این اقدام در همین چارچوب انجام شده است.

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان خاطرنشان کرد: در همان روز اول کاهش تعهدات برجامی، رییس جمهور اعلام کردند که ایران گام‌های خود را در راستای کاهش تعهدات برجامی در چارچوب برجام و جهت حفظ حقوق ملت در پاسخ موارد نقض موارد توسط آمریکایی‌ها و همچنین کاستی‌ها و موارد نقضی که اروپایی‌ها که در این زمینه داشته‌اند برخواهد داشت ولی مذاکره نیز خواهیم کرد و در همین چارچوب از همان روز اول مذاکره را آغاز کردیم.

ظریف با بیان اینکه هیچ گاه به مذاکره، نه نگفتیم، افزود: اکنون نیز با طرف‌های مختلف که مایل هستند که برجام حفظ شود در حال گفت‌وگو هستیم. فرانسوی‌ها کماکان گفت‌وگوهایشان را ادامه می‌دهند و همچنین سایر کشورهایی که علاقه‌مند به این موضوع هستند.

وزیر خارجه ایران  در همین چارچوب تاکید کرد: ما همیشه در را برای مذاکره و رسیدن به توافق باز گذاشته‌ایم.


10287636
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، گفت: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، گفت: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی سپاه، جوانان را سرشار از فکر، خلاقیت و نوآوری دانست و بر نقش محوری تلاش مستمر و کسب علم در شکوفایی استعداد‌های آنان تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مودیان قبل از دریافت پول فروش نسیه باید مالیات پرداخت می‌کردند، اما با اصلاحات جدید، پرداخت مالیات این معاملات به زمان تسویه موکول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل هیچ تردیدی در اینکه جنایات اسرائیل در غزه «نسل‌کشی» است باقی نمی‌گذارد، تاکید کرد: حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: الگوی همکاری‌های موفق کشورهای مستقلی همچون ایران و روسیه ثابت خواهد کرد که دوران یکجانبه‌گرایی در دنیا به سرآمده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برای بررسی روابط ایران و تونس با میرمسعود حسینیان سفیر کشورمان در تونس به گفت‌وگو نشستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر درخواست بازنگری فوری دستمزد در شورای عالی کار و سنگین‌ترین شکست تاریخ استقلال پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران، ازسرگیری کامل بازرسی‌ها از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشروط به اتخاذ تدابیر ویژه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد که ایران صلح، ثبات و توسعه در افغانستان را به‌طور مستقیم مرتبط با امنیت ملی خود می‌داند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است