بین‌الملل 18:50 - 13 اسفند 1399
هم‌زمان با ورود اولین ناظران بین‌المللی
رئیس پارلمان لیبی بر لزوم برگزاری انتخابات سراسری در موعد تعیین شده تأکید کرد.

رئیس پارلمان لیبی بر لزوم برگزاری انتخابات در موعد مقرر تاکید کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، عقیله صالح، رئیس پارلمان شرق لیبی در دیدار با سفیر آلمان در لیبی در شهر القبة در شرق این کشور بر لزوم برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی در موعد مقرر و بدون تأخیر تأکید کرد.

وی بر لزوم تشکیل دولت آتی براساس توزیع عادلانه بین اقلیم‌های سه‌گانه در لیبی تأکید و از دولت آلمان به دلیل حمایت از تلاش‌ها برای تحقق ثبات در لیبی و پایبندی به نتایج نشست برلین برای حل بحران قدردانی کرد.

سفیر آلمان در لیبی نیز از رئیس پارلمان به دلیل تلاش‌های مستمر که به دستاوردهای مهمی از جمله تشکیل شورای ریاستی و دولت وحدت ملی منجر شد، قدردانی کرد.

از سوی دیگر، اولین اعضای تیم ناظران بین‌المللی شامل ۱۰ تن وارد لیبی شدند تا برای ماموریت نظارت بر آتش‌بس اجرایی از ماه‌های قبل آماده سازی کنند.

منابع به خبرگزاری فرانسه گفتند، هدف اولین گروه از ناظرانی که وارد لیبی شده‌اند اطمینان از خروج مزدوران و سربازان خارجی مستقر در لیبی است.

یک دیپلمات در تونس به خبرگزاری فرانسه‌ اظهار کرد، این پیشقراولان نمایندگان اعضای هئیت سازمان ملل در لیبی و کارشناسان مقر سازمان ملل در نیویورک هستند که روز سه‌شنبه وارد طرابلس شدند.

یک مقام دیپلمات در نیویورک گفت، این هیئت گزارشی درباره آتش‌بس و سازوکار خروج مزدوران خارجی را در ۱۹ مارس به شورای امنیت می‌دهد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، قرار است ناظران به شهر سرت واقع در نقطه مرکزی بین شرق و غرب لیب، مصراته در غرب و بنغازی در شرق بروند ماموریت این گروه پنج هفته ادامه می‌یابد و آنها مقدمات استقرار ناظران را فراهم می‌کنند که در آینده مستقر خواهند شد.

انتهای پیام


10976461
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آلمان با اشاره به افزایش تنش‌های منطقه‌ای، از جابه‌جایی ده‌ها تن از سربازان خود از پایگاه اربیل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ و هیئت صلح وعده پروژه‌های بزرگ املاک در غزه را داده‌اند، اما جزئیات درباره زندگی فلسطینی‌ها و اجرای عملی این برنامه‌ها مبهم و محل نگرانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا با اشاره به بازداشت شاهزاده انگلیس از لندن خواست به جای تمرکز بر پرونده‌های ضد روسی، به حل بحران‌های داخلی و فجایع مقامات خود بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که انگلیس از صدور مجوز برای استفاده از پایگاه‌های این کشور جهت حمله به ایران امتناع کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با امضای فرمانی اجرایی، تحریم‌های مربوط به بحران اوکراین علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از تقلیل تعداد پرسنل غیرضروری در سفارت‌خانه‌های آمریکا در عراق و برخی کشور‌های خلیج‌فارس به دلایل امنیتی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتشار اسناد اپستین نشان می‌دهد بسیاری از آمریکایی‌ها از جزئیات پرونده بی‌اطلاع بوده و اکثریت، آن را نشانه‌ای از کمبود پاسخگویی قدرتمندان می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک‌تایمز گزارش داد ترامپ برای پیروزی حزبش در انتخابات نوامبر، به دنبال دستاوردی دیپلماتیک در اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیرو‌های بین‌المللی ثبات از اعزام اولین گروه سربازان توسط اندونزی، مراکش، قزاقستان، کوزوو و آلبانی به غزه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا در اولین نشست شورای صلح غزه در واشنگتن، با رد وجود هرگونه طرح جایگزین، بر بازسازی این منطقه تحت نظارت بین‌المللی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است