سیاسی 17:04 - 07 آذر 1400
در نشست مشترک مجلس و قوه قضاییه مطرح شد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که باید در هر سه قوه به سهم مشترک در موضوعات، اولویتها و چگونگی حل مشکلات برسیم تا بتوان از تمامی ظرفیتها برای حل سه مشکل اولویت دار اقتصادی، آب و جمعیت رسید.

قالیباف: قوای سه گانه باید به سهم مشترک برای حل مشکلات برسند

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در نشست مشترک مجلس با قوه قضاییه در آستانه فرارسیدن شهادت آیت الله مدرس و روز مجلس گفت: اولین بار است که نشست این چنینی بین دو قوه مقننه و قضاییه تشکیل می شود که این را به فال نیک می گیریم.

وی افزود: امروز هر سه قوه با یکدیگر هماهنگ و همدل هستند، اما این کافی نیست. باید هماهنگی و همدلی منجر به هم افزایی و کارآمدی شود و نتیجه آن را ذی نفعان یعنی مردم ببینند، یعنی اگر جلسه ای برگزار می شود خروجی آن باید اثر ملموس در زندگی مردم داشته باشد. امروز فرصت بسیار تنگ است مردم بیش از هر زمان دیگری به کارآمدی ما نیاز دارند.

رئیس مجلس با بیان اینکه رئیس قوه قضاییه شناخت خوبی از مسائل و مشکلات دارد، گفت: آقای اژه ای بر ساختار و تشکیلات قوه قضاییه آگاه است و با روحیه جهادی و میدانی بستر امور را پیگیری می کند ما امیدواریم بتوانیم برای اجرای طرح تحول کمک کنیم.

مشکلات اقتصادی آب و جمعیت اولویتهای کشور است

قالیباف در ادامه با بیان اینکه مشکلات متعددی در کشور وجود دارد، گفت: ما در سه قوه نیاز داریم به سهم مشترک درباره موضوعات و اولویتها رسیده تا برای حل آن تلاش کنیم و از ظرفیتها استفاده نماییم، امروز در کشور سه اولویت مشکلات اقتصادی، آب و جمعیت وجود دارد، نباید مشکل آب را در حد کلان فقط دید چه اینکه  آب شرب بخش قابل توجهی در روستاها با تانکر جابجا می شود، در موضوع جمعیت هم بحت موالید و مهاجرت و اختلاف طبقاتی است که هر روز بیشتر می شود.

ادامه دارد...


11340920
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: متاسفانه در مجموعه وزارت کشور به دلایل مختلف حقوق و مزایا بسیار پایین‌تر از میانگین وزارتخانه‌های دیگر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: روابط عمومی‌ها باید برای وضعیت‌های مختلف راهبرد‌های مشخصی داشته باشند و این یک ضرورت است تا در بحران، غافلگیر نشویم و بتوانیم با افزایش توان پیش‌بینی، حداکثر اثربخشی را در چنین موقعیت‌هایی داشته باشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس درباره فرایند استیضاح و سوال از وزرا در صحن توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس درباره بررسی علل آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت در صحن مجلس قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده سوال‌کننده از وزیر نیرو اعلام کرد به صورت مشروط از توضیحات وزیر قانع شد و من فرصت ۶ ماهه به وزیر می‌دهم تا برنامه‌های مرتبط عملیاتی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس درباره بررسی علل آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت در صحن مجلس قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یزدیان می‌گوید امروز در دنیا در بیش از ۵۰ کشور دنیا در بحث عملیات‌های جوی دارد کار می‌شود، اما متأسفانه کشور ما در این زمینه هیچ کاری انجام نمی‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید اقدامات وزارت نیرو در بهره‌برداری از فناوری‌های نوین آب‌های جوی در چهار مسیر کلان دنبال شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید اقدامات وزارت نیرو در بهره‌برداری از فناوری‌های نوین آب‌های جوی در چهار مسیر کلان دنبال شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم گرامیداشت روز ملی کشور قطر شامگاه دوشنبه با حضور جمعی از مقامات ایرانی، سفرا و رؤسای نمایندگی‌های خارجی مقیم تهران برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است