اقتصادی 15:39 - 17 آبان 1398
وزیر کار اعلام کرد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیکاری را از مهمترین مسائل کشور دانست و گفت:گزارش طرح‌های اشتغالزا باید از طریق سامانه ناظر به اطلاع مردم برسد.

معضل بیکاری نیازمند برنامه‌های ضربتی

به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری در جلسه کمیسیون تخصصی شورای عالی اشتغال که با حضور اعضای این شورا برگزار شد با بیان اینکه مسئله آموزش و مهارت در ادامه مسیر اشتغال است، اظهار کرد: باید جلسه ای مشترک با سازمان فنی و حرفه‌ای با موضوع مهارت افزایی در طرح‌های توسعه اشتغال ملی و  روستایی برگزار شود.

وی فقدان جایگاه مداخلات توسعه‌ای ناظر بر بازارکار را از جمله نواقص موجود دانست و بر لزوم فراهم شدن زمینه اشتغال واقعی، پایدار و ماندگار با انجام اقدامات توسعه‌ای تاکید کرد.

شریعتمداری افزود: معمولا فرد وام گیرنده در زمینه کاری خود مهارت دارد و لذا اگر افرادی که در طرح‌های اشتغالزایی شاغل می‌شوند دارای مهارت کافی نباشند آسیب زا خواهد بود.

وی تشکیل کارگروه اشتغال استانی را برای بررسی برنامه‌ها و جهت گیری‌های اشتغالزایی مهم دانست و افزود: برای تبیین اعلام نرخ بیکاری در بین مردم، نقش نظام جامع اطلاعات بازار کار بسیار مهم ارزیابی می شود.

به گفته وی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیکاری از مهمترین مسائل کشور به شمار می‌رود و مدیریت این موضوع هم به برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت و هم برنامه های ضربتی نیاز دارد.

وی درباره نقش تعاون در توسعه اشتغال گفت: آنچه برای ما مهم است افزایش سهم تعاون در تولید ناخالص داخلی است که باید این موضوع را با اشتغال افراد در تعاونی های روستایی پیش ببریم و در این به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که در شرایط برابر، طرح های تعاونی اولویت داشته باشند.

شریعتمداری خواستار اطلاع رسانی گزارش طرح های اشتغالزایی از طریق سامانه ناظر شد که مردم به آن دسترسی دارند و گفت: طراحی یک شبکه ارتباطی بین همه واحدهای تولیدی به توسعه بازار کار کمک می‌کند.

وی در پایان بر ضرورت ایجاد اشتغال و توانمندسازی افرادی که تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند، تاکید کرد.

انتهای پیام


10287420
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: علی رغم آنکه قیمت کنجاله سویا در بازار ازاد به ۸۸ هزارتومان و ذرت ۴۰ هزارتومان رسیده است، اما طی یک هفته اخیر نهاده‌ای در بازار وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت:اجرای ماده ۵۰ قانون جهش تولید مسکن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار‌های قانونی دولت برای رفع چالش کمبود زمین، نقش کلیدی در شتاب‌بخشی به تولید مسکن و کاهش قیمت تمام‌شده واحد‌های مسکونی ایفا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: هدف اصلی من ایجاد ثبات اقتصادی است و این کار را خواهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: هدف اصلی من ایجاد ثبات اقتصادی است و این کار را خواهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اتصال ریلی ایران به چین از طریق افغانستان و اهمیت اقتصادی و سرمایه گذاری در پروژه خط آهن هرات - مزار شریف در دیدار معاون فنی و کفیل وزارت فواید عامه افغانستان با مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با افزایش ۴۸ هزار و ۶۹۶ واحد در سطح ۴ میلیون و ۷۰ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هیات واگذاری در جلسه ای به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی شرایط واگذاری ۴۹ درصد سهام شرکت طراحی و ساختمان نفت متعلق به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی را مصوب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: رد کلیات بودجه ۱۴۰۵ هشدار جدی نسبت به نحوه اداره اقتصاد کشور است و این بودجه نه با واقعیت‌های زندگی مردم منطبق است و نه با شرایط حساس اقتصادی.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام بانک مرکزی سقف تراکنش با رمز ثابت کارت‌های بانکی ۵۰۰ هزار تومان شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: به طور کلی در کوتاه مدت نمی‌توان نرخ تورم را در اقتصاد کشور کاهش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است