علمی فناوری 12:42 - 10 اسفند 1398
در پی شیوع ویروس کرونا صورت گرفت
با تلاش و همت متخصصان دانشگاه تبریز، محلول ضدعفونی‌کننده دست با فرمولاسیون جدید در مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه تولید شد.

تولید محلول ضدعفونی‌کننده دست با فرمولاسیون جدید در کشور

به گزارش ایسنا، به دنبال شیوع ویروس کرونا و نیاز فوری و فراوان به محصولات ضدعفونی‌کننده و به‌منظور پیشگیری از شیوع این ویروس، به همت مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز و با همکاری اساتید و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این مرکز، محلول ضدعفونی‌کننده دست در این دانشگاه به مرحله تولید رسید.

این محلول ضدعفونی‌کننده همانند محلول ضدعفونی کننده سطوح به همت و همکاری اساتید دانشکده شیمی و سه شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولیدشده است.

همچنین تولید این محلول به‌طور متوسط ۳ هزار لیتر در روز است که در صورت نیاز جامعه و تامین مواد اولیه این میزان به ۱۲ هزار لیتر قابل افزایش در تولید خواهد بود.

این محصول بعد از آزمایش‌های دقیق در آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی، زیر نظر اساتید مجرب و با هماهنگی اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی تولید شده است، کیفیت آن در حد مطلوب است و بسیار مقرون به صرفه است.

بر اساس اعلام وزارت علوم، متخصصان دانشگاه تبریز پیش از این موفق به تولید محلول ضدعفونی‌کننده سطوح شده بودند و با تلاش‌های بی وقفه و شبانه‌روزی شان در گام دوم توانستند به این مهم دست یابند.

انتهای پیام


10419025
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌ها باید مقوله افسردگی سالمندان را جدی بگیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر تشدید نظارت بر مراکز غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه تگزاس یک باتری الکتریکی توسعه داده‌اند که در دما‌های پایین تا -۵۰ درجه سانتیگراد به طور موثر کار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت، یک روال ساده حمام کردن را برجسته کرده‌اند که می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه اخیر نشان داده است که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاصی که «مواد شیمیایی ابدی» نامیده می‌شوند، روند پیری بیولوژیکی بدن را تسریع می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خشکی پوست می‌تواند ناشی از عوامل خارجی و داخلی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دانشمند روس می‌گوید که روسیه می‌تواند از ربات‌ها برای کاوش غار‌های ماه استفاده کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صبحانه، یکی از مهمترین وعده‌های غذایی برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر برنامه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: حضور فعال ایران در کمیته‌های تخصصی جهانی، علاوه بر تسهیل تجارت و صادرات محصولات، نقش تعیین‌کننده‌ای در صیانت از منافع ملی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از دریافت ۴۴۲۶ اثر در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است