علمی فناوری 12:42 - 10 اسفند 1398
در پی شیوع ویروس کرونا صورت گرفت
با تلاش و همت متخصصان دانشگاه تبریز، محلول ضدعفونی‌کننده دست با فرمولاسیون جدید در مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه تولید شد.

تولید محلول ضدعفونی‌کننده دست با فرمولاسیون جدید در کشور

به گزارش ایسنا، به دنبال شیوع ویروس کرونا و نیاز فوری و فراوان به محصولات ضدعفونی‌کننده و به‌منظور پیشگیری از شیوع این ویروس، به همت مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز و با همکاری اساتید و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این مرکز، محلول ضدعفونی‌کننده دست در این دانشگاه به مرحله تولید رسید.

این محلول ضدعفونی‌کننده همانند محلول ضدعفونی کننده سطوح به همت و همکاری اساتید دانشکده شیمی و سه شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولیدشده است.

همچنین تولید این محلول به‌طور متوسط ۳ هزار لیتر در روز است که در صورت نیاز جامعه و تامین مواد اولیه این میزان به ۱۲ هزار لیتر قابل افزایش در تولید خواهد بود.

این محصول بعد از آزمایش‌های دقیق در آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی، زیر نظر اساتید مجرب و با هماهنگی اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی تولید شده است، کیفیت آن در حد مطلوب است و بسیار مقرون به صرفه است.

بر اساس اعلام وزارت علوم، متخصصان دانشگاه تبریز پیش از این موفق به تولید محلول ضدعفونی‌کننده سطوح شده بودند و با تلاش‌های بی وقفه و شبانه‌روزی شان در گام دوم توانستند به این مهم دست یابند.

انتهای پیام


10419025
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره اهمیت نسخه به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور از مسئولان خواست این نقشه را جدی بگیرند و آن را اجرا کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت‌نام بیش از ۳۴۰ هزار داوطلب در کنکور دانشجو معلمان خبر داد و گفت: فرصت نام‌نویسی داوطلبان امشب پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی طی اطلاعیه‌ای، شیوه ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران گفت: مقارنه ماه و سیاره زحل و درخشش سیاره مشتری در شب‌های نزدیک به مقابله از مهم‌ترین رویدادهای آسمان شب در اولین هفته زمستان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از مهار کامل موج شدید آنفلوآنزا در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته جاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا تصاویر بی‌سابقه‌ای را از ردیابی طوفان‌های خورشیدی منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیام‌های صوتی iMessage را می‌توان به آسانی و با انجام چند گام به متن تبدیل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مردم در سراسر جهان از کمردرد رنج می‌برند، اما بسیاری از تصورات غلط در مورد علل و درمان آن همچنان پابرجاست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری اعلام کرد: ضوابط نهایی و چندوجهی برای دانش‌بنیان تلقی شدن فضا‌های کار اشتراکی نوآورانه تا دهم دی‌ماه ابلاغ خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بازی ویدئویی جدید فیفا به زودی با همکاری Netflix Gaming منتشر خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است