علمی فناوری 12:42 - 10 اسفند 1398
در پی شیوع ویروس کرونا صورت گرفت
با تلاش و همت متخصصان دانشگاه تبریز، محلول ضدعفونی‌کننده دست با فرمولاسیون جدید در مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه تولید شد.

تولید محلول ضدعفونی‌کننده دست با فرمولاسیون جدید در کشور

به گزارش ایسنا، به دنبال شیوع ویروس کرونا و نیاز فوری و فراوان به محصولات ضدعفونی‌کننده و به‌منظور پیشگیری از شیوع این ویروس، به همت مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز و با همکاری اساتید و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این مرکز، محلول ضدعفونی‌کننده دست در این دانشگاه به مرحله تولید رسید.

این محلول ضدعفونی‌کننده همانند محلول ضدعفونی کننده سطوح به همت و همکاری اساتید دانشکده شیمی و سه شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولیدشده است.

همچنین تولید این محلول به‌طور متوسط ۳ هزار لیتر در روز است که در صورت نیاز جامعه و تامین مواد اولیه این میزان به ۱۲ هزار لیتر قابل افزایش در تولید خواهد بود.

این محصول بعد از آزمایش‌های دقیق در آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی، زیر نظر اساتید مجرب و با هماهنگی اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی تولید شده است، کیفیت آن در حد مطلوب است و بسیار مقرون به صرفه است.

بر اساس اعلام وزارت علوم، متخصصان دانشگاه تبریز پیش از این موفق به تولید محلول ضدعفونی‌کننده سطوح شده بودند و با تلاش‌های بی وقفه و شبانه‌روزی شان در گام دوم توانستند به این مهم دست یابند.

انتهای پیام


10419025
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم برای تقویت رشته‌های نوظهور، سال آینده در هفت رشته تخصصی دانشجو به خارج اعزام می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به آخرین وضعیت ذخایر دارویی کشور، نسبت به موجودی پایین کارخانه‌ها و داروخانه‌ها هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استرس محرکی است که شروع برخی بیماری‌ها را تسریع می‌کند و می‌تواند منجر به ریزش مو شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل OpenAI با یک طرح بلندپروازانه به دنبال یافتن راهی به فضا برای آینده هوش مصنوعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل‌های انسانی، شرکت‌های پخش از بازار دارو ۱۵۷ همت طلب دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف حجت با بیان اینکه مطالبه‌گری نباید شخصی باشد، از دانشجویان خواست با ارائه راهکار‌های علمی به رفع دغدغه‌های کشور کمک کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارتون‌هایی که پر از جادو و نقض قوانین طبیعت هستند، بر توانایی کودک در تمرکز و کنترل رفتارشان تأثیر منفی می‌گذارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان ریبوز و گلوکز را به همراه یک ساختار پلیمری باستانی که میلیارد‌ها سال حفظ شده است، در سیارک بنو پیدا کرده‌اند که شواهد جدیدی در مورد شرایط اولیه پیدایش حیات در زمین ارائه می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است