اجتماعی 13:15 - 03 خرداد 1399

نخستین پارکینگ زیر سطحی در منطقه ۵ احداث می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، شهین شفیعی معاون شهرسازی و معماری شهرداری منطقه گفت: کمبود فضای پارکینگ به مساله حادی تبدیل شده است و این مساله در محلات به دلیل کم عرض بودن گذر و پارک وسایل نقلیه در طول معابر، مشکلاتی را در عبور و مرور محله‌ای ایجاد کرده است.

شفیعی گفت: توسعه پایدار شهری با رویکرد استفاده از فضاهای زیرسطحی یکی از رهیافت‌های نوین در زمینه شهرسازی است. بر همین اساس ساخت پارکینگ محله‌ای زیرسطحی در محله جنت آباد مرکزی در منطقه ۵، با استفاده از فضای زیر سطح تلاش می‌کند تا ضمن حفظ فضای سبز مشکل کمبود فضا را نیز رفع و از طرفی باعث توسعه سرانه خدماتی و استفاده حداکثری از فضاهای موجود و توسعه آن در زیر سطح شود.

او با بیان اینکه برای ایجاد این پارکینگ از ظرفیت بخش خصوصی استفاده می‌شود، افزود: تأمین پارکینگ مورد نیاز محله و کاهش پارک خودرو در طول گذر، افزایش نظم محله‌ای و خدمات رسانی در زمان بحران در عین حفظ و توسعه فضای سبز را از تأثیرات مثبت این پروژه است. در این پروژه فضای در نظر گرفته شده که به صورت زمینی بایر است، پس از ایجاد پارکینگ به فضای سبز عمومی برای استفاده شهروندان تبدیل می‌شود.

معاون شهرسازی و معماری منطقه ۵، با تاکید بر اینکه این پروژه پس از مذاکره با سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران و دریافت پاسخ مناسب از این سازمان و همچنین توافق با سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری و انعقاد قرارداد با سرمایه گذار اجرایی خواهد شد، یادآور شد: امنیت یکی از عوامل ارتقای کیفیت در عرصه فضاهای شهری است و طراحی مطلوب و کاربردی فضاهای ساخته شده بر تعاملات اجتماعی تأثیر دارد، به گونه‌ای که یک فضای شهری امن باعث تشویق و ایجاد فعالیت‌های مناسب و تهدید فعالیت‌های نامناسب می‌شود.


10543850
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران درباره پروژه تعریض خیابان زندیه در محله یافت‌آباد، اظهار داشت: این خیابان که از تقاطع چهارراه شهدای یافت‌آباد آغاز می‌شد، بیش از ۵۰ سال گرفتار ترافیک و صعوبت در تردد شهروندان بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بر آمادگی کامل این شرکت برای پشتیبانی ارتباطی انتخابات شورا‌ها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با هدف پاسخ‌گویی منسجم به متقاضیان مقیم خارج کشور، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات یکپارچه حج تمتع ۱۴۰۵ را در دستور کار قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی فاتب از کشف سریع پرونده سرقت سنگین طلاجات به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال در محدوده اکباتان و دستگیری عامل اصلی این سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران اعلام کرد: روز شنبه طی مراسمی با حضور شهردار تهران شاهد حضور ۲ رام قطار ملی جدید در تهران خواهیم بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه سیزدهم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۳۸۵ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور خدمات روانی، اجتماعی و حقوقی رایگان به افراد آسیب‌دیده ارائه می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از ۱۰ خودروی آزمایشگاه سیار سنجش آلودگی‌های محیط زیستی شهر‌های صنعتی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ اطلاعیه‌ای صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است