اجتماعی 13:15 - 03 خرداد 1399

نخستین پارکینگ زیر سطحی در منطقه ۵ احداث می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، شهین شفیعی معاون شهرسازی و معماری شهرداری منطقه گفت: کمبود فضای پارکینگ به مساله حادی تبدیل شده است و این مساله در محلات به دلیل کم عرض بودن گذر و پارک وسایل نقلیه در طول معابر، مشکلاتی را در عبور و مرور محله‌ای ایجاد کرده است.

شفیعی گفت: توسعه پایدار شهری با رویکرد استفاده از فضاهای زیرسطحی یکی از رهیافت‌های نوین در زمینه شهرسازی است. بر همین اساس ساخت پارکینگ محله‌ای زیرسطحی در محله جنت آباد مرکزی در منطقه ۵، با استفاده از فضای زیر سطح تلاش می‌کند تا ضمن حفظ فضای سبز مشکل کمبود فضا را نیز رفع و از طرفی باعث توسعه سرانه خدماتی و استفاده حداکثری از فضاهای موجود و توسعه آن در زیر سطح شود.

او با بیان اینکه برای ایجاد این پارکینگ از ظرفیت بخش خصوصی استفاده می‌شود، افزود: تأمین پارکینگ مورد نیاز محله و کاهش پارک خودرو در طول گذر، افزایش نظم محله‌ای و خدمات رسانی در زمان بحران در عین حفظ و توسعه فضای سبز را از تأثیرات مثبت این پروژه است. در این پروژه فضای در نظر گرفته شده که به صورت زمینی بایر است، پس از ایجاد پارکینگ به فضای سبز عمومی برای استفاده شهروندان تبدیل می‌شود.

معاون شهرسازی و معماری منطقه ۵، با تاکید بر اینکه این پروژه پس از مذاکره با سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران و دریافت پاسخ مناسب از این سازمان و همچنین توافق با سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری و انعقاد قرارداد با سرمایه گذار اجرایی خواهد شد، یادآور شد: امنیت یکی از عوامل ارتقای کیفیت در عرصه فضاهای شهری است و طراحی مطلوب و کاربردی فضاهای ساخته شده بر تعاملات اجتماعی تأثیر دارد، به گونه‌ای که یک فضای شهری امن باعث تشویق و ایجاد فعالیت‌های مناسب و تهدید فعالیت‌های نامناسب می‌شود.


10543850
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: صد‌ها پناهگاه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در پایتخت شناسایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که متهم است در یک درگیری مسلحانه دختر جوانی را به قتل رسانده در دادگاه مدعی شد از حضور قربانی در داخل خودرو مطلع نبوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تشریح تفاوت‌های روش اول با روش دوم کالابرگ پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قاتل شهید آرمین عباسی از عوامل یگان امداد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که در تاریخ ۱۹ دی ماه به شهادت رسید دستگیر شد .
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از بازگشایی محور‌های چالوس و تهران - شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دو تروریست داعشی که در بمب‌گذاری اتوبوس مسیر تهران به ایلام مشارکت داشته و منجر به شهادت یک دختر و مجروحیت تعداد زیادی از هموطنان شد به دار مجازات آویخته شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در اکثر معابر تهران، در روز شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۴ بهمن ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه (غیر از واحد‌های کشیک) در استان تهران در روز شنبه ۴ بهمن تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شماره گذاری راهور فراجا گفت: با وجود تعطیلی ادارات در برخی استان‌ها، مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودرو در سراسر کشور فردا فعال خواهند بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است