بین‌الملل 21:35 - 03 بهمن 1400
در سایه تنش‌های بین روسیه و اوکراین، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی امروز، یکشنبه از شهروندانش خواست از سفر به اوکراین اجتناب کنند.

رژیم صهیونیستی به اتباعش درباره سفر به اوکراین هشدار داد

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از وزارت خارجه رژیم صهیونیستی گزارش داد، به دلیل تنش‌های امنیتی بین روسیه و اوکراین و با افزایش نگرانی‌ها از حمله احتمالی نظامی روسیه به شهروندان که قصد سفر به اوکراین دارند، هشدار داده می‌شود از سفر به این کشور به خصوص بخش‌های شرقی لوهانسک و دونتسک اجتناب کنند.



این شبکه افزود: به اسرائیلی‌هایی که در حال حاضر در اوکراین هستند وزارت خارجه توصیه می‌کند که هوشیار و به فکر حفظ جانشان باشند.

این در حالی است کی‌یف و پایتخت‌های غربی نسبت به افزایش احتمال اقدام خصمانه روسیه در نزدیکی مرزهای اوکراین ابراز نگرانی کردند.

انتهای پیام


11423501
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ تابوت یک اسیر اسرائیلی دیگر را از گروه‌های فلسطینی در غزه دریافت کرد که طبق اعلام حماس، جسد او در خان یونس پیدا شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با ابراز نارضایتی از ادامه خرید نفت روسیه توسط کشور‌های اروپایی، تاکید کرد که اگرچه اروپا در ناتو همکاری می‌کند، اما این خرید‌ها خوب نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در دیدار با اوربان از احتمال معافیت مجارستان از تحریم‌های نفتی روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس صدور حکم بازداشت نتانیاهو و ۳۶ مقام اسرائیلی دیگر توسط دادستانی استانبول را ستود و آن را نشانه عدالت و انسانیت ترکیه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن با اعمال فشار بر شورای امنیت سازمان ملل خواستار تصویب قطعنامه‌ای است که به طرح ترامپ برای غزه رسمیت ببخشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عراق امروز اعلام کرد که در طول روز‌های انتخابات، هیچ‌گونه ممنوعیت پرواز و منع آمد و شدی اعمال نخواهد شد و پرواز‌های عادی ادامه می‌یابند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان استانبول به اتهام جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی در غزه، حکم بازداشت ۳۷ مقام اسرائیلی از جمله نتانیاهو را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان با ترامپ دیدار کرد تا خواستار معافیت کشورش از تحریم‌های نفتی غرب علیه روسیه شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان، امروز به رویترز خبر داد که مذاکرات صلح با افغانستان در استانبول شکست خورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ونزوئلا با متهم کردن آمریکا به خصومت ریشه‌دار، آژانس مبارزه با مواد مخدر این کشور را بزرگترین کارتل مواد مخدر در جهان خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است