بین‌الملل 21:35 - 03 بهمن 1400
در سایه تنش‌های بین روسیه و اوکراین، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی امروز، یکشنبه از شهروندانش خواست از سفر به اوکراین اجتناب کنند.

رژیم صهیونیستی به اتباعش درباره سفر به اوکراین هشدار داد

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از وزارت خارجه رژیم صهیونیستی گزارش داد، به دلیل تنش‌های امنیتی بین روسیه و اوکراین و با افزایش نگرانی‌ها از حمله احتمالی نظامی روسیه به شهروندان که قصد سفر به اوکراین دارند، هشدار داده می‌شود از سفر به این کشور به خصوص بخش‌های شرقی لوهانسک و دونتسک اجتناب کنند.



این شبکه افزود: به اسرائیلی‌هایی که در حال حاضر در اوکراین هستند وزارت خارجه توصیه می‌کند که هوشیار و به فکر حفظ جانشان باشند.

این در حالی است کی‌یف و پایتخت‌های غربی نسبت به افزایش احتمال اقدام خصمانه روسیه در نزدیکی مرزهای اوکراین ابراز نگرانی کردند.

انتهای پیام


11423501
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی رژیم صهیونیستی اعلام کرد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، روز ۲۸ دسامبر برای دیدار با دونالد ترامپ به واشنگتن سفر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته بین‌المللی شکستن محاصره غزه اعلام کرد کاروان جدیدی از کشتی‌های امدادی و نمادین طی آوریل سال آینده به سوی نوار غزه حرکت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس رژیم صهیونیستی با یورش به مقر آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) در قدس اشغالی و برافراشتن پرچم اسرائیل، این اقدام را به نقض حقوق بین‌الملل متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با اشاره به موضع مستقل هند در تجارت انرژی، اعلام کرد دهلی نو خرید نفت از روسیه را به دلیل سودآوری اقتصادی ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در سئول گفت که «خلع سلاح هسته‌ای کامل» کره شمالی همچنان سیاست واشنگتن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه، آمریکا در حال فشار آوردن به اوکراین برای پذیرش «سریع‌تر» توافق صلح پیشنهادی با روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روز دوشنبه در یک مرکز خرید در اسلو، پایتخت نروژ تیراندازی رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران هفت کشور عضو اتحادیه اروپا از این اتحادیه خواستند که به سرعت با پیشنهاد استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین پیش برود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از رونمایی ایالات متحده از استراتژی امنیتی جدید خود متعهد به دفاع از حاکمیت خود شد و نسبت به دخالت خارجی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بررسی تخلیه آب از نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما-۱ به ژاپن سفر می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است