اجتماعی 20:24 - 25 تیر 1398

وصول مطالبات تامین اجتماعی از دولت را پیگیری می‌کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در همایش تأمین اجتماعی، حامی رونق تولید که عصر سه‌شنبه برگزار شد، اظهار داشت: کارگران و کارمندان میزانی از حقوق خود را برای تضمین آینده به ودیعه می‌گذارند و وظیفه سنگینی است که امانتداران صادقی باشیم.

سالاری گفت: در این حوزه حق ولخرجی و گشاده دستی در حوزه‌های غیرمرتبط با کارگران و بازنشستگان برای خودمان قائل نیستیم.

وی با اشاره به اینکه اعضای هیئت امنا بواسطه یا بی واسطه منتخبان جامعه کارگری و بازنشستگی هستند، افزود: قطعاً باید با شفافیت و پاسخگویی بموقع در مقابل شرکا اقدام کنیم.

وی به اهمیت استقلال مالی و اداری تأمین اجتماعی تاکید کرد و تصریح کرد: از ظرفیت‌های موجود ارکان مختلف کشور برای خدمت بهتر به ذینفعان بهره می‌گیریم.

سالاری گفت: در ساختار سازمانی مصوب فعلی باید اصلاحاتی درونی انجام دهیم. رابطه شرکت‌های مأموریتی باید در طول یکدیگر قرار بگیرند و اصلاحات درونی برای پاسخگویی بهتر انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به طرح خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: اقدامات مناسبی در این زمینه انجام شده و قصد رونمایی از آن را داشتیم اما از همکاران خواستم بسترها به صورت کامل فراهم شوند تا شرمنده مراجعه کننده ها نشویم.

وی گفت: این طرح پس از تکمیل، رونمایی خواهد شد.

سالاری تصریح کرد: وزیر رفاه تاکید دارد که باید اعتبار دفترچه‌های درمانی باید به وضع مطلوب برگردد. اعتبار دفترچه‌ها کمی مخدوش شده و شاید در برخی مواقع مورد آسیب قرار بگیرد و در دستورکار است که منزلت دارندگان دفترچه حفظ شود.

وی با بیان اینکه طرح کرامت رضوی حتماً ادامه می‌یابد، بیان داشت: در حوزه وصول مطالبات سازمان از دولت نیز از تمام ظرفیت‌ها و اعتباری که داریم بهره خواهیم گرفت و درباره وام بازنشستگان نیز از مسئول مربوطه می‌خواهم هر چه سریع‌تر اعطای سهمیه مرحله دوم را تسریع و اعلام کند.

سالاری افزود: از هفته آینده نشست‌هایی با حضور شرکای اجتماعی خواهیم داشت. همسان سازی حقوق نیز نیازمند کار مشترک بین سازمان، دولت و شرکاست و پیشنهاد استفاده از ظرفیت مسکن مهر برای بازنشستگان را نیز حتماً پیگیری خواهم کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پایان با اشاره به اینکه در زمینه اصلاحات پارامتریک نیز قصد ما مضایقه برای شرکا و تصمیماتی نیست که بیمه شدگان فعلی متضرر شوند، خاطرنشان کرد: باید به سمت خدمات دهی بهتر برویم و این وعده را می‌دهم که پاسدار حقوق شرکا خواهیم بود.


10179603
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: برنامه‌های راهبردی که برای خروج اتباع غیرمجاز از این استان انجام شده باعث شد که حدود سه هزار و ۲۰۰ کلاس درس برای دانش‌آموزان پایتخت خالی شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۱ از آغاز عملیات احداث بازار میوه و تره‌بار محله اسکندری خبر داد و با توجه به درخواست‌های مکرر شهروندان، اعلام کرد این پروژه خدماتی تا ۱۵ دی‌ماه آماده بهره‌برداری خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هر دو باند تونل نیایش و هر دو دهانه تونل امیرکبیر به دلیل انجام عملیات تعمیر و کالیبراسیون تجهیزات امشب مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از موافقت هیئت دولت با لایحه‌ای خبر داد که بر اساس آن، بخشی از پرداختی‌های رفاهی و اضافه‌کار کارمندان دولت مشمول کسور بازنشستگی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت بر نقش تعیین‌کننده ظرفیت‌های دیپلماتیک کشور در تسهیل امور حجاج و ارتقای کیفیت خدمات تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجتماع بزرگ فاطمیون دارالمؤمنین تهران همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا‌(س)، عصر دوشنبه ۳ آذرماه با حضور گسترده مردم و مداحان برجسته کشور در میدان ۱۳ آبان برگزار خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر قوه قضاییه اعلام کرد: مراجع قضایی آفریقای جنوبی به درخواست ایران برای بررسی علت مرگ یک جوان ایرانی در کشور یاد شده پاسخ دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد سه ایستگاه آتش‌نشانی برای مهار آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه رنگرزی در بزرگراه آزادگان اعزام شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران از برپایی ۱۵۵ ایستگاه صلواتی و سمنوپزان و بیش از ۱۵ تجمع بزرگ عزاداری در شهر تهران به منظور برگزاری مراسمات سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری فاتب از دستگیری یک سارق در نمایشگاه بین المللی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است