اجتماعی 20:24 - 25 تیر 1398

وصول مطالبات تامین اجتماعی از دولت را پیگیری می‌کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در همایش تأمین اجتماعی، حامی رونق تولید که عصر سه‌شنبه برگزار شد، اظهار داشت: کارگران و کارمندان میزانی از حقوق خود را برای تضمین آینده به ودیعه می‌گذارند و وظیفه سنگینی است که امانتداران صادقی باشیم.

سالاری گفت: در این حوزه حق ولخرجی و گشاده دستی در حوزه‌های غیرمرتبط با کارگران و بازنشستگان برای خودمان قائل نیستیم.

وی با اشاره به اینکه اعضای هیئت امنا بواسطه یا بی واسطه منتخبان جامعه کارگری و بازنشستگی هستند، افزود: قطعاً باید با شفافیت و پاسخگویی بموقع در مقابل شرکا اقدام کنیم.

وی به اهمیت استقلال مالی و اداری تأمین اجتماعی تاکید کرد و تصریح کرد: از ظرفیت‌های موجود ارکان مختلف کشور برای خدمت بهتر به ذینفعان بهره می‌گیریم.

سالاری گفت: در ساختار سازمانی مصوب فعلی باید اصلاحاتی درونی انجام دهیم. رابطه شرکت‌های مأموریتی باید در طول یکدیگر قرار بگیرند و اصلاحات درونی برای پاسخگویی بهتر انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به طرح خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: اقدامات مناسبی در این زمینه انجام شده و قصد رونمایی از آن را داشتیم اما از همکاران خواستم بسترها به صورت کامل فراهم شوند تا شرمنده مراجعه کننده ها نشویم.

وی گفت: این طرح پس از تکمیل، رونمایی خواهد شد.

سالاری تصریح کرد: وزیر رفاه تاکید دارد که باید اعتبار دفترچه‌های درمانی باید به وضع مطلوب برگردد. اعتبار دفترچه‌ها کمی مخدوش شده و شاید در برخی مواقع مورد آسیب قرار بگیرد و در دستورکار است که منزلت دارندگان دفترچه حفظ شود.

وی با بیان اینکه طرح کرامت رضوی حتماً ادامه می‌یابد، بیان داشت: در حوزه وصول مطالبات سازمان از دولت نیز از تمام ظرفیت‌ها و اعتباری که داریم بهره خواهیم گرفت و درباره وام بازنشستگان نیز از مسئول مربوطه می‌خواهم هر چه سریع‌تر اعطای سهمیه مرحله دوم را تسریع و اعلام کند.

سالاری افزود: از هفته آینده نشست‌هایی با حضور شرکای اجتماعی خواهیم داشت. همسان سازی حقوق نیز نیازمند کار مشترک بین سازمان، دولت و شرکاست و پیشنهاد استفاده از ظرفیت مسکن مهر برای بازنشستگان را نیز حتماً پیگیری خواهم کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پایان با اشاره به اینکه در زمینه اصلاحات پارامتریک نیز قصد ما مضایقه برای شرکا و تصمیماتی نیست که بیمه شدگان فعلی متضرر شوند، خاطرنشان کرد: باید به سمت خدمات دهی بهتر برویم و این وعده را می‌دهم که پاسدار حقوق شرکا خواهیم بود.


10179603
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور در بخشنامه‌ای از تغییر ساعات کار ادارات کل کشور در زمستان ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: در سطح کشور با پرونده‌های ویژه‌ای مواجه هستیم و در این رابطه تمام افراد در هر جایگاهی که هستند در مقابل قانون یکسان هستند و با کسی رودربایستی نداریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از صبح ۱۵ آذر آغاز شد و بر اساس آخرین گزارش‌ها، تا ساعت ۱۸ عصر ۱۶ آذر حدود ۲۳ هزار نفر نام‌نویسی خود را نهایی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از فعالیت حضوری تمام مدارس و دانشگاه‌های استان در تمام مقاطع تحصیلی طی فردا دوشنبه ۱۷ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از افتتاح برج علم و فناوری برای نخبگان شاهد و ایثارگر با حضور معاون علمی رئیس جمهور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزیر کار گفت: با محوریت ترویج ورزش برای حفاظت از سلامتی بانوان، پویش ملی ورزش برای زنان کارگر راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از برنامه سازمان برای راه‌اندازی «کمیته جوانان و دبیرخانه صدای جوانان» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است