اجتماعی 20:24 - 25 تیر 1398

وصول مطالبات تامین اجتماعی از دولت را پیگیری می‌کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در همایش تأمین اجتماعی، حامی رونق تولید که عصر سه‌شنبه برگزار شد، اظهار داشت: کارگران و کارمندان میزانی از حقوق خود را برای تضمین آینده به ودیعه می‌گذارند و وظیفه سنگینی است که امانتداران صادقی باشیم.

سالاری گفت: در این حوزه حق ولخرجی و گشاده دستی در حوزه‌های غیرمرتبط با کارگران و بازنشستگان برای خودمان قائل نیستیم.

وی با اشاره به اینکه اعضای هیئت امنا بواسطه یا بی واسطه منتخبان جامعه کارگری و بازنشستگی هستند، افزود: قطعاً باید با شفافیت و پاسخگویی بموقع در مقابل شرکا اقدام کنیم.

وی به اهمیت استقلال مالی و اداری تأمین اجتماعی تاکید کرد و تصریح کرد: از ظرفیت‌های موجود ارکان مختلف کشور برای خدمت بهتر به ذینفعان بهره می‌گیریم.

سالاری گفت: در ساختار سازمانی مصوب فعلی باید اصلاحاتی درونی انجام دهیم. رابطه شرکت‌های مأموریتی باید در طول یکدیگر قرار بگیرند و اصلاحات درونی برای پاسخگویی بهتر انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به طرح خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: اقدامات مناسبی در این زمینه انجام شده و قصد رونمایی از آن را داشتیم اما از همکاران خواستم بسترها به صورت کامل فراهم شوند تا شرمنده مراجعه کننده ها نشویم.

وی گفت: این طرح پس از تکمیل، رونمایی خواهد شد.

سالاری تصریح کرد: وزیر رفاه تاکید دارد که باید اعتبار دفترچه‌های درمانی باید به وضع مطلوب برگردد. اعتبار دفترچه‌ها کمی مخدوش شده و شاید در برخی مواقع مورد آسیب قرار بگیرد و در دستورکار است که منزلت دارندگان دفترچه حفظ شود.

وی با بیان اینکه طرح کرامت رضوی حتماً ادامه می‌یابد، بیان داشت: در حوزه وصول مطالبات سازمان از دولت نیز از تمام ظرفیت‌ها و اعتباری که داریم بهره خواهیم گرفت و درباره وام بازنشستگان نیز از مسئول مربوطه می‌خواهم هر چه سریع‌تر اعطای سهمیه مرحله دوم را تسریع و اعلام کند.

سالاری افزود: از هفته آینده نشست‌هایی با حضور شرکای اجتماعی خواهیم داشت. همسان سازی حقوق نیز نیازمند کار مشترک بین سازمان، دولت و شرکاست و پیشنهاد استفاده از ظرفیت مسکن مهر برای بازنشستگان را نیز حتماً پیگیری خواهم کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پایان با اشاره به اینکه در زمینه اصلاحات پارامتریک نیز قصد ما مضایقه برای شرکا و تصمیماتی نیست که بیمه شدگان فعلی متضرر شوند، خاطرنشان کرد: باید به سمت خدمات دهی بهتر برویم و این وعده را می‌دهم که پاسدار حقوق شرکا خواهیم بود.


10179603
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قیمت مناسب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان تجهیزات و کابل‌های برق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۹۸ در وضعیت زرد و قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون قضایی قوه قضاییه گفت: دایره شمول عفو معیاری بسیار بیشتر از عفو مصداقی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: کاهش استفاده از کود‌های شیمیایی یک ضرورت است و در تمام اسناد بالادستی به این موضوع تاکید شده، از این رو وزارت جهاد کشاورزی باید برنامه‌ای در این خصوص داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان با تلاش شبانه روزی اعضای باندی که با طراحی سناریوی مفقودی کامیون و محموله آن قصد داشتند علاوه بر سرقت، خسارت نیز از بیمه دریافت کنند را شناسایی و دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مستند شوک حادثه‌ای را به تصویر کشید که شاید باورش برای اکثر مردم سخت باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار تصاویری از برگزاری یک فشن شو غیراخلاقی در یکی از واحد‌های تجاری بازار بزرگ تهران دادستانی تهران به موضوع ورود کرد و ضمن پلمب این واحد پرونده قضایی تشکیل داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار با اشاره به اینکه دهک‌بندی برای پرداخت یارانه‌ها طبق دارایی اشخاص تعیین می‌شود، گفت: شرکت‌های خصوصی از کارت کارپردازان برای جابجایی پول استفاده نکنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است