سیاسی 14:11 - 08 اسفند 1398
اولین تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و سازمان مدیریت بحران کشور امضا شد.

اولین تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) و سازمان مدیریت بحران کشور

به گزارش ایسنا، سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی‌خاتم‌الانبیاء(ص) در خصوص کلیات این تفاهم‌نامه که در حاشیه نمایشگاه رونق تولید امضا شد اظهار داشت: این تفاهم‌نامه در خصوص همکاری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با سازمان مدیریت بحران در حوادث غیرمترقبه از جمله حوادث قهریه مانند سیل و زلزله و ارائه خدمات فنی مهندسی برای بازسازی و طراحی در سه مرحله قبل از بحران،  هنگام بحران و بعد از بحران است.

وی‌افزود: قرار است مشارکت قرارگاه به صورتی باشد که خدماتی که ارائه می‌کند، تأمین مالی آن از سمت مدیریت بحران باشد به عنوان مثال در ساخت خانه‌های پیش‌ساخته برای اسکان موقت و دائم خدماتی را به سازمان مدیریت بحران ارائه خواهیم داد که ارائه سفارش و تامین مالی آن با سازمان مدیریت بحران خواهد بود.

محمد فرمانده با اشاره به احتمال وقوع سیلاب‌ در استان‌های مختلف کشور در روزهای اخیر گفت: قرارگاه خاتم در سراسر کشور کارگاه ‌های متعدد با ماشین‌آلات پیشرفته و توانمند دارد و به خوبی می‌تواند امدادرسانی دقیق را در زمان بحران انجام دهد.

او ادامه داد: در واقع براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در قرارگاه خاتم این آمادگی را داریم که اگر در هر جای کشور بحرانی ایجاد شود نیرو‌های امدادرسان قرارگاه خاتم پای کار باشند.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) تصریح کرد: در حال حاضر ما آماده‌باش صددرصد کامل هستیم. همچنین در استان‌هایی مانند لرستان و خوزستان که در معرض سیلاب هستند از استان‌های معین دیگر هم آماده خدمت‌رسانی هستند.

انتهای پیام


10416733
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ما به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی و تربیت نسل از مدیرانی که به ساخت آینده می‌اندیشند، نیازمندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در ارمنستان، امروز سه‌شنبه پیش از عزیمت به محل مأموریت خود با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزارت امور خارجه عربستان سعودی و معاون وزیر امور خارجه چین روز سه شنبه در پایان سومین نشست سه‌جانبه ایران، چین و عربستان، با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: باور دولت این است که مسیر پیشرفت ایران بدون حضور هم‌زمان و متوازن زنان و مردان امکان‌پذیر نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: تجربه جنگ ۱۲روزه ثابت کرد توان موشکی، پهپادی و پدافندی کشور ابتکار عمل را از دشمن گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه قانون اساسی تاریخ تحولات سیاسی و اجتماعی ماست، گفت: مهم‌ترین ارزش‌های یک ملت و ضوابط اداره کشور در قانون اساسی است
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور از سفر ۲ روزه رئیس‌جمهور پزشکیان به قزاقستان و سپس ترکمنستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مولوی عزمی عبدالحمید رئیس سازمان اسلامی‌ شورای مشورتی مالزی با حضور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مولوی عزمی عبدالحمید رئیس سازمان اسلامی شورای مشورتی مالزی با حضور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور با اشاره به مشکلات معیشتی، گفت: باید از مردم عذرخواهی کنیم که نتوانستیم دین خود را ادا کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است