سیاسی 14:11 - 08 اسفند 1398
اولین تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و سازمان مدیریت بحران کشور امضا شد.

اولین تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) و سازمان مدیریت بحران کشور

به گزارش ایسنا، سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی‌خاتم‌الانبیاء(ص) در خصوص کلیات این تفاهم‌نامه که در حاشیه نمایشگاه رونق تولید امضا شد اظهار داشت: این تفاهم‌نامه در خصوص همکاری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با سازمان مدیریت بحران در حوادث غیرمترقبه از جمله حوادث قهریه مانند سیل و زلزله و ارائه خدمات فنی مهندسی برای بازسازی و طراحی در سه مرحله قبل از بحران،  هنگام بحران و بعد از بحران است.

وی‌افزود: قرار است مشارکت قرارگاه به صورتی باشد که خدماتی که ارائه می‌کند، تأمین مالی آن از سمت مدیریت بحران باشد به عنوان مثال در ساخت خانه‌های پیش‌ساخته برای اسکان موقت و دائم خدماتی را به سازمان مدیریت بحران ارائه خواهیم داد که ارائه سفارش و تامین مالی آن با سازمان مدیریت بحران خواهد بود.

محمد فرمانده با اشاره به احتمال وقوع سیلاب‌ در استان‌های مختلف کشور در روزهای اخیر گفت: قرارگاه خاتم در سراسر کشور کارگاه ‌های متعدد با ماشین‌آلات پیشرفته و توانمند دارد و به خوبی می‌تواند امدادرسانی دقیق را در زمان بحران انجام دهد.

او ادامه داد: در واقع براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در قرارگاه خاتم این آمادگی را داریم که اگر در هر جای کشور بحرانی ایجاد شود نیرو‌های امدادرسان قرارگاه خاتم پای کار باشند.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) تصریح کرد: در حال حاضر ما آماده‌باش صددرصد کامل هستیم. همچنین در استان‌هایی مانند لرستان و خوزستان که در معرض سیلاب هستند از استان‌های معین دیگر هم آماده خدمت‌رسانی هستند.

انتهای پیام


10416733
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، حمله تروریستی به نمازگزاران در «مسجد امام علی بن ابی‌طالب (ع)» در استان حمص سوریه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: وقتی می‌گویم «با تحریم باید زندگی کرد»، منظور این است که نباید جریان تولید، تجارت و پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور در پیامی میلاد خجسته حضرت مسیح (ع)، را به همه موحدان به‌ویژه هموطنان مسیحی و ارمنی تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه سیدالشهداء (ع) استان تهران از برگزاری مرحله دوم رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در کمیسیون تلفیق بودجه گفت: ازجمله مسائل مهم که باید به آن توجه کنیم شرایط معیشتی مردم است و باید حتما قدرت خرید مردم را افزایش دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران خواهد ماند، گفت: اگر دشمنان بخواهند به این کشور آسیبی برسانند، روزگارشان تبدیل به شب سیاه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: با توسعه تجارت انرژی با اتحادیه اوراسیا و کشور‌های منطقه، جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات انرژی منطقه‌ای تبدیل خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان طی سفر به روسیه در دانشگاه میگیمو سخنرانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور پزشکیان به مناسبت زادروز حضرت مسیح (ع) پیامی به زبان انگلیسی در حساب شخصی خود در شبکه ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید دولت فرمانده جنگ اقتصادی ندارد و و اجزای دولت دارند به هم می‌زنند، این به آن شلیک می‌کند و آن یکی به این شلیک می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است